Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.9 (98%) 10 ocen/y

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Księga gości:

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
 
Pola zaznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail zostanie opublikowany.
Dla bezpieczeństwa zostanie zapisany twój adres IP w naszej bazie 54.224.197.86.
Opinia pojawi się w ciągu tygodnia od jej napisania.
Ewelina wrote on 4 września 2017 at 21:33:
Gorąco polecam Auto Szkołę Palgan. Zarówno przygotowanie teoretyczne jak i w szczególności podejście instruktorów do kursantów jest fenomenalne. Chciałbym bardzo podziękować głównemu mojemu instruktorowi Krzysiowi P. za jego cierpliwość, profesjonalizm, wyrozumiałość, poczucie humoru i dużą doze zrozumienia. Choć nie bylo łatwo z uwagi na mój stan ( kurs robilam w ciazy) to udalo sie to ogarnac, a latwa uczenica nie bylam. Dziękuję także Wojtkowi i Tadzikowi, którzy wspierali proces nauki. Kurs odbylam bez stresu, a z ogromnym wsparcie. Takze jezeli ktos sie obawia ze nie da rady to niech tak nie mysli, ale uda sie do najlepszej szkoly w miescie oni napewno sprawia ze dasz radę.
Bogumił wrote on 30 sierpnia 2017 at 12:36:
Nigdy nie jeździłem motocyklem. Pierwszy raz wsiadłem na 125cm w autoszkole Pałgan. Później 250 i Suzuki Gladius 650cm, na którym zdaje się egzamin. po 14h spędzonych na placu wyjechałem na miasto, czując się pewnie. Jeden błąd, drugi błąd, to robisz źle, źle skręcasz, nie z tej strony pasa!!! Zbyszek wraz z Tadzikiem dali mi solidną lekcję jazdy, zwracając uwagę na każdy, nawet najmniejszy szczegół. Oboje są dokładni, drobiazgowi, będą Ci wytykać wszystko dopóki się nie nauczysz. Tak w moim odczuciu powinien pracować każdy instruktor nauki jazdy. Z całego serca dziękuje im i polecam każdemu, kto chce się nauczyć jeździć motocyklem:)
Asia wrote on 2 sierpnia 2017 at 08:53:
Zdecydowanie polecam!!! Zgłosiłam sie tam ze swoistą traumą i lękiem, kilka lat wcześniej podjęłam próbę zdania prawa jazdy korzystakac z usług słabego instruktora ze słabej szkoły...po kilku porażkach odpuściłam na 4 lata. Koleżanka, rownież bardzo zadowolona poleciła mi Auto Szkołę Pałgan i instruktora, Pana Wojtka - ZDAŁAM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM (a obiektywnie - byłam opornym uczniem:p - ale podkreślam BYŁAM:p) POLECAM - Pan Wojtek, pomijając fakt iż jest świetnym instruktorem to bardzo fajna i kontaktowa osoba - godziny jazd przebiegały w bardzo pozytywnej atmosferze:) POLECAM!!!
Mateusz wrote on 25 lipca 2017 at 10:43:
Polecam Auto szkołe Pałgan zdałem za pierwszym na kat B Dzięki Panu Tdzikowi wymagajacy bardzo instruktor ktróry naprawde potrafił mnie świetnie przygotować do egzaminu.. Jeszcze raz bardzo dziękuje całej Auto szkole !!!
Jacek Ś. wrote on 25 czerwca 2017 at 17:40:
Polecam Auto-Szkołę Pałgan kat. A. Zbyszek i Tadzik to dobrzy i wymagający instruktorzy, którzy potrafili mnie nauczyć jazdy motocyklem, mimo, iż wcześniej nie miałem żadnego doświadczenia w prowadzeniu tego typu pojazdami. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Zbyszka są staranne i kompetentnie przekazuje wiedzę. Nikt na szkoleniach nie zasypia, co jest dużym plusem. Szkolenia praktyczne odbywają się w atmosferze cierpliwości i wyrozumiałości co jest jest bardzo ważne dla przyszłych motocyklistów. W przypadku osób takich jak ja, które nie miały wcześniej kontaktu w jeździe motocyklem, polecam wykupić więcej niż 20 godzin, by dobrze się przygotować do egzaminu praktycznego. Najlepiej wykupić jedną lub dwie godziny przed egzaminem, w dniu w którym się odbywa, by powtórzyć zadania na placyku. Teoria (74/74) i praktyka zdana za pierwszym razem. Oto moja subiektywna ocena.
Paulina Kozieł wrote on 3 maja 2017 at 19:09:
Powiem krótko, świetne przygotowanie, cudowna atmosfera! Na jazdy można iść z uśmiechem na twarzy, zero stresu! Kurs niestety miałam w innej auto szkole, nie będę mówić w jakiej, lecz po prostu nie było tam fajnie, instruktorzy krzyczeli na kursantów, stres był wielki, po 30 godzinach tam, wykupiłam jazdy w Pałganie i.... żałuję, że nie poszłam tutaj od samego początku. Wystarczyło około 20 godzin jazd, które wyjeździłam głównie z Tadzikiem, kilka też z panią Agnieszką i zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem i to bez żadnego błędu! Teoria również zdana za pierwszym razem. Dziękuje bardzo pani Agnieszce i Tadzikowi za cierpliwość do mnie, za cenne rady, za świetne poczucie humoru, dzięki czemu jazda była przyjemna! :). Będę Was polecać innym zdecydowanie! 🙂 Pozdrawiam!!
Daniel K wrote on 29 kwietnia 2017 at 14:55:
Zdałem kategorie A za drugim razem tylko dlatego że przy pierwszej próbie zjadł mnie stres -((( TADZIK I Z PAŁGAN TO Profesjonalni instruktorzy którzy potrafią bardzo dobrze przekazać wiedzę i cenne wskazówki na przyszłość. W 100% polecam auto szkole. NAPRAWDĘ WARTO !
Beata Majchrzak wrote on 10 kwietnia 2017 at 23:04:
Polecam wszystkim😁Egzaminy zdane bez żadnego problemu dzięki profesjonalnemu, cudownemu, przesympatycznemu Tadzikowi❤❤❤Wojtek, Tobie również bardzo dziękuję, pomimo tego, że mało jeździliśmy razem wiele mnie nauczyłeś i jesteś fantastycznym człowiekiem i instruktorem. Każda godzina jazdy z Wami to była czysta przyjemność. Jak kupię samochód zaraz do Was przyjadę się pochwalic😁także nie pozbędziecie się mnie tak łatwo😜
Kasia wrote on 13 marca 2017 at 13:19:
Chciałabym gorąco polecić Auto Szkołę Pałgan!!! 🙂 Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na kurs tutaj. Atmosfera - SUPER! - począwszy od biura (tu ukłony dla Pani Agnieszki) kończąc na wspaniałych instruktorach. Szczególne podziękowania chciałam złożyć dla najlepszego instruktora na świecie - Krzyśka Płaczkowskiego. Gdyby nie jego wielka cierpliwość, sposób przekazania wiedzy (nie tylko teoretycznej ale też tej potrzebnej żeby przetrwać na naszych drogach) i wiara że coś ze mnie będzie, odpuściłabym pewnie po kilku godzinach. A tak - egzamin zdany za pierwszym razem, prawo jazdy już w portfelu i zero stresu podczas samodzielnej jazdy 🙂 Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam!!!
Małgosia wrote on 5 marca 2017 at 13:40:
Serdecznie polecam Auto Szkołę Pałgan. To naprawdę rzetelna i uczciwa szkoła, która daje poczucie dobrze zainwestowanych pieniędzy w naukę jazdy. Z mojej strony szczególne podziękowania dla p. Agnieszki Ernest, którą cenię za pełen profesjonalizm i wytrwałość w dążeniu do tego by kursant dobrze umiał jeździć,ale również za fakt, że jest po prostu dobrym człowiekiem :))) Pozdrawiam!
Marta S wrote on 15 lutego 2017 at 12:14:
Szczerze polecam Auto Szkołe Pałgan !! Lekcje teorii prowadzone przez Zbyszka perfekcyjnie prowadzone , szczegółowo wyjaśniane wszystkie tematy i bardzo mila atmosfera. Teoria zdana za pierwszym razem , praktyka też ! Pierwsze godziny ze Zbyszkiem mega wymagajacym ale uczacym najmniejszych szczegolow , potem godziny przejezdzone z niesamowitym Tadeuszem . Dziekuje bardzo tej szkole za wspaniala wspolprace ! Polecam 😉
Marta A. wrote on 23 stycznia 2017 at 12:00:
Gdybym miała wybrać auto szkołę jeszcze raz to wybrałabym Auto Szkołę Pałgan 🙂 Nauczyłam się nie tylko prowadzić samochód ale i jeździć sprawnie, szybko (w porywach do 130 km/h :)), oczywiście zgodnie z przepisami. Bardzo cieszę się ze zdanego egzaminu. Pozostał wielki sentyment do instruktora przez te 30 godzin spędzonych w aucie – Tadzik, z Tobą mogłabym jechać E-lką na koniec świata (oczywiście jeśli nie byłyby naliczane godziny za kurs :P) POLECAM!!!
Marek S. wrote on 8 grudnia 2016 at 11:40:
Polecam każdemu tą szkołę jeśli chodzi o kategorię A 🙂 Tadek człowiek mega wesoły i sympatyczny 🙂 Zbyszek za to wymagający ale dobry szkoleniowiec ... polecam 🙂
Ola R. wrote on 27 listopada 2016 at 12:05:
Gorąco polecam tę Auto Szkołę!Dzięki niej marzenie o posiadaniu prawa jazdy dziś stało się faktem:) W szczególności dziękuję mojemu instruktorowi Wojtkowi za cierpliwość,zaangażowanie, wsparcie i miłą atmosferę podczas nauki jazdy. Pozdrawiam:)
Michał C. wrote on 27 listopada 2016 at 12:05:
Kategoria A Szczerze polecam szkołę "Pałgan". Bardzo dobra atmosfera w trakcie kursu. Ćwiczenia stopniowane pod względem trudności i dobierane do umiejętności kursanta (dla mnie było to bardzo ważne, ponieważ był to mój pierwszy kontakt z motocyklem). Tadzik i Zbyszek podchodzą do kursantów cierpliwie i z humorem. Sami jeżdżą na motocyklach i dają wiele wskazówek, które przydadzą się już po zdanym egzaminie. Wyłapują nawet drobne błędy w technice jazdy i pomagają je wyeliminować. Starają się nauczyć nie tylko jak zdać egzamin, ale też jak potem radzić sobie z motocyklem. Serdeczne podziękowania dla Tadzika i Zbyszka. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym podejściem.
Michał Olczyk wrote on 2 sierpnia 2016 at 16:46:
Serdeczne podziękowania dla szkoły "Pałgan" za przygotowanie mnie do egzaminu na kat. A. Zdany bezbłędnie - zarówno teoria jak i praktyka - za pierwszym podejściem, pomimo że pierwszy w życiu kontakt z motocyklem miałem dopiero na zajęciach w auto szkole. W szczególności dziękuję Tadzikowi i Zbyszkowi - za cenne rady, pokłady cierpliwości i miło spędzony w trakcie zajęć czas!
Grzegorz Podgórski wrote on 21 lipca 2016 at 13:31:
Kat. A Szczerze mogę polecić auto szkołę. Szkolenie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka jest bardzo profesjonalne i ciekawe. Na pewno nie będziesz się nudził, nawet jak masz już prawo jazdy. Informacje przekazywane w sposób ciekawy, profesjonalny i z humorem. Przydadzą się nie tylko do zdania egzaminu, ale również później w sytuacjach rzeczywistych na drodze. Jeśli chodzi o praktykę to "szacun" zarówno dla Zbyszka jak i Tadzika (miałem okazję jeździć z dwoma). Panowie wiedzą co robią i robią to bardzo dobrze. Sami jeżdżą na motocyklach i wiedzą jaka wiedza jest potrzebna nie tylko do zdania egzaminu ale także na drodze. Nawet jeśli wcześniej nie siedziałeś na motocyklu to wystarczy ich słuchać i wszystko będzie OK. Zarówno Tadzik jak i Zbyszek nie zostawiają niczego przypadkowi - uczą tak żeby nauczyć Cię jeździć, a egzamin przy tym to pestka. Widać, że wkładają w to wiele energii wymyślając różne ćwiczenia, które mają wyeliminować zauważone słabości. Oboje są perfekcjonistami, nie ma jednak żadnych nerwów ani spinki, wszystko na spokojnie i z humorem. Jedno jest pewne: na pewno nie będziecie zawiedzeni tą auto szkołą i tymi instruktorami. Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂
Sandra Glonek wrote on 20 lipca 2016 at 10:21:
Dziękuję serdecznie Auto Szkole Pałgan za przygotowanie mnie do egzaminu kategorii B! Zajęcia teoretyczne prowadzone przez p.Zbyszka w bardzo miłej atmosferze i całkowicie profesjonalnie. Szczególne podziękowania dla najlepszego instruktora pod słońcem p.Krzystofa (którego nie podano tutaj na stronie) za to, że uczył mnie jak być dobrym kierowcą, a nie tylko jak zdać egzamin. Również za słowa otuchy, cierpliwość i wsparcie. Teoria zdana za piewszym razem 74/74. Praktyka zdana za drugim podejściem. POLECAM! 🙂
Wojtek Jastrzębski wrote on 5 lipca 2016 at 23:15:
Kat. A Z czystym sumieniem polecam szkolenie pod okiem Zbyszka i Tadzika. Kurs do najtańszych nie należy ale wart każdej złotówki. Uczą jazdy, zachowania na drodze a nie tylko zadań egz Egzamin zdany za 1-szym razem 🙂
Ola Piotrowska wrote on 16 czerwca 2016 at 12:24:
Egzamin zdany za pierwszym razem!!!Dziękuję Wojtkowi i Tadzikowi za cierpliwość ,wyrozumiałość,dobre rady i za ciepłe słowa pocieszenia przed egzaminem.Atmosfera jaką stworzyli będzie długo w mojej pamięci.Z czystym sumieniem POLECAM!!!
Mariusz Z wrote on 31 maja 2016 at 18:30:
Najlepsza szkoła do nauki jazdy w Łodzi. Zdałem za pierwszym razem na kat.A. Wiedzę i umiejętności jakie chłopaki przekazuja podczas trwania kursu jest nie tylko niezbędna do zdania ale również praktyczna. Pełen profesjonalizm. Dzięki Tadziu, dzięki Zbyszku. BRAWO WY
gziaj wrote on 28 maja 2016 at 15:59:
Gorąco polecam kurs na kat. B w tej szkole. Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo przystępny sposób. Zajęcia praktyczne zawsze w miłej atmosferze z każdym z instruktorów. Dokupiłam kilka godzin przed egzaminem państwowym, żeby poczuć się pewniej i... zdałam za pierwszym razem 🙂 Duży plus za dostępność instruktorów w godz. 6-22.
Piotr Lamecki wrote on 22 kwietnia 2016 at 18:50:
Super. Kat A,zdałem za pierwszym podejściem.Serdeczne podziękowania dla Zbyszka i Tadzika."musi być trudno na kursie żeby egzamin poszedł łatwo"
Monika wrote on 21 kwietnia 2016 at 13:54:
Auto-Szkola"Palgan"jest naprawde godna polecenia!Bardzo dziekuje wszystkim a w szczegolnosci Panu Wojtkowi:)za wyrozumialosc,cierpliwosc,wytrwalosc przy odp.na "drogowe pytania".Zajecia praktyczne prowadzi z wielkim zaangazowaniem,pasja,wykorzystuje kazda minute lekcji.Dzieki usmiechowi i zyczliwosci kazda godzina nauki jazdy byla ogromna przyjemnioscia dla mnie:)Serdeczne podziekowania za przekazanie ogromu wiedzy,wielu praktycznych wskazowek jak bezpiecznie wykonywac manewry,opanowania w krytycznych sytuacjach na drodze.Wojtek to oaza spokoju i zyczliwosci ale UWAGA!jest tez bardzo wymagajacym instruktorem!"Widzi wszystko";)i egzekwuje przekazana wiedze.Wojtku,dziekuje za usmiech,profesjonalizm i pelne otuchy slowa w chwilach zwatpienia!Dzieki Tobie egzamin praktyczny nie byl zadnym zaskoczeniem.Dziekuje!:)
aga k. wrote on 28 marca 2016 at 20:05:
polecam tę szkole.w szczególności Wojtka jest wymagający ale daje dobre rady,które póżniej sięprzydają.
Przemek P. wrote on 8 marca 2016 at 20:40:
Zdecydowałem się na zapisanie się na kurs to Auto Szkoły Pałgan z polecenia innej osoby... i nie żałuję! Szkoła w pełni zasługuje na swoje bardzo dobre opinie. Każdemu kto myśli o prawie jazdy polecam z całego serca Auto Szkołę Pałgan! Zajęcia praktyczne prowadzone są z cierpliwością, spokojem i poczuciem humoru, przez osoby z ogromnym doświadczeniem. Piękne dzięki za przygotowanie i wszystkie wskazówki dla instruktorów, którzy uczą jeździć nie tylko pod egzamin, ale również dają praktyczne wskazówki na przyszłość. Na zajęcia teoretyczne prowadzone przez Zbyszka aż się chciało chodzić. Podziękowania dla Krzyśka Zgierskiego, który miał niewdzięczne zadanie nauczyć mnie podstaw na pierwszych zajęciach. Ale przede wszystkim wielkie podziękowania dla Wojtka Rzepnikowskiego za przygotowanie do egzaminu, wskazówki jak bezpiecznie jeździć w przyszłości i nieocenioną pomoc! Wszystkie egzaminy zdane przy pierwszym podejściu. Serdecznie polecam i pozdrawiam! Przemek P.
Alicja Płaczkowska wrote on 3 marca 2016 at 09:50:
Serdecznie polecam Auto Szkołę Pałgan, dzięki Nim egzamin na prawo jazdy nie jest koszmarem! Z zaangażowaniem podchodzą do kursantów, przezakując tym samym 100% wiedzy potrzebnej na egzaminie oraz w późniejszej jeździe. Wielkie podziękowania przede wszytskim dla Pani Agnieszki za wytrwałość przy odpowiedzi na setki pytań, oraz praktyczną naukę jazdy. Egzamin z kategorii B zdany za drugim razem.
Tomasz Esslinger wrote on 9 lutego 2016 at 12:00:
Witam chciałbym polecić Auto szkołę Pałgan wszystkim przyszłym kursantom dziękuje panu Wojtkowi za cierpliwość prawo jazdy zdałem dziś za pierwszym razem
Dorota Mozer wrote on 31 stycznia 2016 at 18:56:
Witam. Chciałabym polecić Auto Szkołę Pałgan !!! Można w pełni, na spokojnie przygotować się do egzaminu państwowego i spełnić swoje marzenia!!! Bardzo dziękuję wszystkim,a w szczególności Wojtkowi - mojemu instruktorowi za przekazaną wiedzę,uśmiech i życzliwość. Egzamin kat B zaliczyłam bez problemu. Pozdrawiam całą Kadrę,którą zawsze będę miło wspominać! 🙂
Dorota Mozer wrote on 31 stycznia 2016 at 18:56:
Witam. Chciałabym polecić Auto Szkołę Pałgan !!! Można w pełni, na spokojnie przygotować się do egzaminu państwowego i spełnić swoje marzenia!!! Bardzo dziękuję wszystkim,a w szczególności Wojtkowi - mojemu instruktorowi za przekazaną wiedzę,uśmiech i życzliwość. Egzamin kat B zaliczyłam bez problemu. Pozdrawiam całą Kadrę,którą zawsze będę miło wspominać! 🙂
Joanna Świątek wrote on 16 grudnia 2015 at 14:26:
Serdecznie polecam AutoSzkołę Pałgan!!! Fantastyczna atmosfera, profesjonalizm i życzliwość. Szczególne podziękowania dla Tadzika, który bez stresu, z humorem przygotowuje nie tylko do egzaminu (zdałam za PIERWSZYM podejściem), ale przede wszystkim uczy jak być kierowcą. Pozdrowienia dla p.Agnieszki za uśmiech i pełne otuchy słowa w chwilach zwątpienia, oraz dla Zbyszka za dodatkowe wsparcie. POLECAM KAŻDEMU!
Adam wrote on 1 grudnia 2015 at 10:01:
Ja również z czystym sumieniem polecam Auto Szkołę Pałgan. Super instruktorzy, dodatkowo z poczuciem humoru (tu szczególne ukłony dla Tadzika:), którzy uczą jeździć, a nie zdawać. Moim zdaniem byli bardziej wymagający niż egzaminator, a to już mówi samo za siebie. To był bardzo dobry wybór, a każda wydana złotówka była dobrze zainwestowana. Warto!
Sebastian C wrote on 23 października 2015 at 18:11:
Z całą odpowiedzialnością polecam tą szkołę jazdy wszystkim początkującym motocyklistom. Przede wszystkim przyjazna atmosfera. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Zbyszka Pałgana bardzo sensowne, na konkretnych przykładach i w dość zrozumiały sposób. Natomiast zajęcia praktyczne prowadzą dwaj wspaniali instruktorzy, którzy w przygotowanie kursanta wkładają naprawdę sporo wysiłku i mnóstwo serducha oraz pasji. Tadzik to super gość z ogromnymi pokładami cierpliwości i co bardzo ważne sporą dawką humoru, natomiast Zbyszek to po prostu perfekcjonista w każdym calu! PS Panowie jesteście fantastyczni, razem się super uzupełniacie, oby tak dalej! szacuneczek!
Radosław Grzegorczyk wrote on 6 października 2015 at 12:22:
Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy początkującym motocyklistom (i nie tylko). Sam nie miałem za wiele wspólnego z jednośladami, a po tej szkole prawo jazdy kat. A zdane za pierwszym razem! 😀 Zbyszek i Tadzik dają radę 🙂
Piotr Fraszczak wrote on 1 października 2015 at 20:15:
Polecam wszystkim ta szkole jazdy. Przed kursami mialem jedynie stycznosc ze skuterami co po pierwszych godzinach uzmyslowilo mi ze motocykl ( biegowka ) to nie to samo. Wszystkiego uczylem sie praktycznie od zera, ale dzieki Zbyszkowi i Tadzikowi udalo mi sie ogarnac motocykl co zaowocowalo zdaniem egzaminu za pierwszym razem. Jeszcze raz z czystym sumieniem polecam autoszkole.
barbara wrote on 25 września 2015 at 18:12:
Witam przyszłych kandydatów na kierowców ,uczciwie polecam bo warto , jeżdziłam z wojtkiem - super instruktor .No i egzamin państwowy POZYTYWNY !!!!!!!!!! Pozdrawiam 🙂
Michał Śniady wrote on 12 września 2015 at 10:25:
Witam wszystkich którzy poszukują szkoły, która nauczy ich jazdy na motocyklu. Wybrałem tą szkołę "na ślepo" - (nikt mi jej wcześniej nie polecił) i teraz wiem, że nie mogłem wybrać lepiej. Profesjonalnie przygotowane kursy i zajęcia praktyczne pod okiem doświadczonych instruktorów dały efekty w postaci zdania wszystkich egzaminów (w moim przypadku kategoria A1) państwowych i wewnętrznych za PIERWSZYM razem. Bez wahania mogę polecić tą szkołę.
Grzegorz Markowski - YAMAHA FZ6 Fazer wrote on 2 września 2015 at 23:53:
Witam wszystkich a zwłaszcza tych którzy szukają dobrej szkoły która nauczy ich jazdy na motocyklu. Mój pierwszy moto kupiłem w zeszłym roku, po kilku miesiącach uczenia się podstaw pod okiem mojego przyjaciela zapisałem się na kurs który zakończyłem dopiero na wiosnę tego roku. Ponieważ prawko kat. B miałem już od kilkunastu lat to egzamin teoretyczny był tylko formalnością. Cenne wskazówki doświadczonych instruktorów i oczywiście pilny kursant w mojej postaci spowodowały że egzamin praktyczny zdałem za również za PIERWSZYM RAZEM. Mina egzaminatora który ciągnął mnie po mieście przez ponad 45 minut i nie miał się do czego doczepić była BEZCENNA 😉 . Dzięki Tadziu i Zbyszku za cierpliwość. Polecam wszystkim przyszłym motocyklistom!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Beata wrote on 27 sierpnia 2015 at 15:00:
witam bardzo polecam z tej szkoły instruktora Wojtka.Kurs kończyłam w inne szkole ale to właśnie Wojtek sprawił że zdałam egzamin pomyślnie. SZkoła która niczego mnie nie nauczyła tylko to School Gerls.
Patryk Lewandowski wrote on 12 sierpnia 2015 at 10:13:
Polecam każdemu Auto Szkole Pałgan oraz instruktorkę Panią Agnieszkę 😉 Profesjonalne podejście, mila i sympatyczna atmosfera, ludzie z poczuciem humor oraz dużo pracy wkładanej w naukę dla nowego kierowcy 🙂 Polecam każdemu ! 🙂
Martyna wrote on 23 czerwca 2015 at 23:04:
Szkoła godna polecenia.Na kurs zapisałam się rok temu w innej auto-szkole tam cały czas miałam problem z manewrami i oblałam dwa egzaminy. Po kilku miesięcznej przerwie zapisałam się auto szkoły Zbigniewa Pałgana i po miesiącu egzamin zakończony pozytywnie. Nagle okazało się że manewry są bardzo łatwe. Żałuję że nie zapisałam się tutaj od razu, zaoszczędziłabym mnóstwo czasu pieniędzy i stresu. Polecam instruktora Wojtka!!!
Persanowski Radek wrote on 22 czerwca 2015 at 21:56:
Witam. Świetna szkoła kat A. Dziś zdałem egz. państwowy.Chciałbym podziękować Zbyszkowi i Tadzikowi- świetni instruktorzy.Szkoła godna polecenia.
Marcin Suchar wrote on 14 czerwca 2015 at 02:28:
Witam Moją przygodę za motocyklem zacząłem ...po 40 i dziś wiem, że była to jedna z najlepszych decyzji w moim życiu. Choć minęło już kilka miesięcy od szkolenia i egzaminu ja ciągle pamiętam uwagi Zbyszka i Tadeusza, a na liczniku mam już przejechane 4 tys km. Szkołę polecam Wszystkim, bo uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale przede wszystkim jak bezpiecznie dojechać do celu. I za to serdecznie dziękuję!
Michał Drzewiecki wrote on 12 czerwca 2015 at 22:24:
Świetna auto szkoła kurs Kat. A świetna atmosfera trafiłem z polecenia i się nie zawiodłem świetnie prowadzone zajęcia z Tadzikiem i Zbyszkiem obaj wymagający ale również potrafiący podbudować i wytłumaczyć tak aby się nie zniechęcić. Śmiało mogę polecić szkołę i będę to robił jak dla mnie ocena 20/10.
Marta wrote on 9 czerwca 2015 at 13:34:
Właśnie wróciłam z egzaminu państwowego. Zdałam za pierwszym razem! Bardzo dziękuję panu Krzysiowi, z którym spędziłam tych ponad 20h w aucie. Przeserdecznie polecam szkołę, bo świetnie przygotowuje kursantów.
Marta wrote on 9 czerwca 2015 at 13:34:
Właśnie wróciłam z egzaminu państwowego. Zdałam za pierwszym razem! Bardzo dziękuję panu Krzysiowi, z którym spędziłam tych ponad 20h w aucie. Przeserdecznie polecam szkołę, bo świetnie przygotowuje kursantów.
IK wrote on 1 czerwca 2015 at 20:01:
Serdecznie polecam autoszkołę Pałgan! Zajęcia zarówno teoretyczne jak i praktyczne przebiegają w bardzo przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Szczególnie dziękuję Tadzikowi- najlepszemu instruktorowi na świecie 😀 Zdałam za pierwszym dzięki bardzo dobremu przygotowaniu. Pozdrawiam
IK wrote on 1 czerwca 2015 at 20:01:
Serdecznie polecam autoszkołę Pałgan! Zajęcia zarówno teoretyczne jak i praktyczne przebiegają w bardzo przyjaznej i bezstresowej atmosferze. Szczególnie dziękuję Tadzikowi- najlepszemu instruktorowi na świecie 😀 Zdałam za pierwszym dzięki bardzo dobremu przygotowaniu. Pozdrawiam
Julita Hlebowicz-Cieplak wrote on 30 maja 2015 at 08:47:
Kat. A Najlepsza szkoła jazdy!!! Pełen profesjonalizm, fachowe przekazywanie wiedzy z dużym naciskiem na bezpieczeństwo jazdy, ogromne zaangażowanie w pracę, cenne wskazówki i niesamowicie sympatyczna atmosfera. Teoria wykładana przez Pana Zbyszka w sposób ciekawy i zrozumiały, omawiana na konkretnych przykładach. Podobnie z jazdami. Każde zadanie na placu manewrowym tłumaczone i pokazywane przez Instruktorów w sposób zrozumiały, a ćwiczenia praktyczne nie ograniczają się tylko do opanowania zadań niezbędnych na egzaminie. Kursant wykonuje wiele dodatkowych ćwiczeń przygotowujących do codziennej, bezpiecznej i świadomej jazdy motocyklem. Instruktorzy zawsze tłumaczą jak wykonać konkretne zadanie i po co je ćwiczymy podając przykłady z życia. Wielką wagę przywiązują do bezpieczeństwa na drodze, dzięki czemu zwiększa się świadomość dotycząca zachowania innych uczestników ruchu względem motocyklisty. Uczą zwracać uwagę na sytuacje niebezpieczne i tłumaczą jak ich unikać. Instruktorzy są bardzo konkretni, rzeczowi i wymajający, ale w bardzo pozytywny sposób, co działa bardzo motywująco i zachęcająco do kolejnych ćwiczeń. Do tego dochodzi jeszcze ogromne poczucie humoru, spokój i opanowanie, które udzielają się kursantom. Bardzo dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za profesjonalne przygotowanie do jazdy na motocyklu, wsparcie i uśmiech 🙂 Chciałam też podziękować Panu Wojtkowi, który mimo iż uczy kat.B, to zawsze miał dla mnie miło słowo, jak spotykaliśmy się na placu. Po prostu wymarzona Kadra 🙂 DZIĘKUJĘ 🙂
Julita Hlebowicz-Cieplak wrote on 30 maja 2015 at 08:47:
Kat. A Najlepsza szkoła jazdy!!! Pełen profesjonalizm, fachowe przekazywanie wiedzy z dużym naciskiem na bezpieczeństwo jazdy, ogromne zaangażowanie w pracę, cenne wskazówki i niesamowicie sympatyczna atmosfera. Teoria wykładana przez Pana Zbyszka w sposób ciekawy i zrozumiały, omawiana na konkretnych przykładach. Podobnie z jazdami. Każde zadanie na placu manewrowym tłumaczone i pokazywane przez Instruktorów w sposób zrozumiały, a ćwiczenia praktyczne nie ograniczają się tylko do opanowania zadań niezbędnych na egzaminie. Kursant wykonuje wiele dodatkowych ćwiczeń przygotowujących do codziennej, bezpiecznej i świadomej jazdy motocyklem. Instruktorzy zawsze tłumaczą jak wykonać konkretne zadanie i po co je ćwiczymy podając przykłady z życia. Wielką wagę przywiązują do bezpieczeństwa na drodze, dzięki czemu zwiększa się świadomość dotycząca zachowania innych uczestników ruchu względem motocyklisty. Uczą zwracać uwagę na sytuacje niebezpieczne i tłumaczą jak ich unikać. Instruktorzy są bardzo konkretni, rzeczowi i wymajający, ale w bardzo pozytywny sposób, co działa bardzo motywująco i zachęcająco do kolejnych ćwiczeń. Do tego dochodzi jeszcze ogromne poczucie humoru, spokój i opanowanie, które udzielają się kursantom. Bardzo dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za profesjonalne przygotowanie do jazdy na motocyklu, wsparcie i uśmiech 🙂 Chciałam też podziękować Panu Wojtkowi, który mimo iż uczy kat.B, to zawsze miał dla mnie miło słowo, jak spotykaliśmy się na placu. Po prostu wymarzona Kadra 🙂 DZIĘKUJĘ 🙂

Opinie z FB:

Auto Szkoła Zbigniew Pałgan
4.9
powered by Facebook
Przemyslaw Plewinski
Przemyslaw Plewinski
2017-10-13T08:04:01+0000
Kategoria A - BARDZO, BARDZO polecam szkołę Zbyszka Pałgana! Moja historia: kurs zrobiłem w Wota, bo blisko, bo znana szkoła. Kurs wyglądał tak, że 3-4 kursantom jednocześnie były wydawane motocykle i każdy uczył się sam. Efekt: dwa egzaminy oblane. Zmieniłem podejście, postanowiłem pójść do szkoły gdzie się nauczę - miałem dużo szczęścia i trafiłem na Zbyszka Pałgana. Mozolnie, godzina po godzinie oduczał mnie złych nawyków i uczył dobrych. Spędził ze mną na placu bardzo wiele godzin, efekt: EGZAMIN ZDANY BEZBŁĘDNIE. Naprawdę polecam szkołę Zbyszka - tu naprawdę nauczycie się jeździć. DZIĘKI ZBYSZEK - YOU ARE THE MAN! 🙂
Kamil Kamil
Kamil Kamil
2017-10-11T19:10:15+0000
Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zrobić kurs na kat A to właśnie tu są odpowiedni ludzie. Uczą z pasją, sami jeżdżą na motocyklach, uczą jak zdać egzamin, ale uczą też jak się bezpiecznie poruszać. Zdecydowanie polecam.
Przemysław Królak
Przemysław Królak
2017-10-11T12:18:14+0000
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięki Panu Krzysztofowi udało się zdać egzamin praktyczny na kat. B za pierwszym razem. Pan Krzysztof uważnie obserwuje błędy, które omawia podczas jazdy i po jazdach, a jeżeli to możliwe to również pokazuje jak poprawnie wykonać dany manewr. Polecam Autoszkołę Pałgan. Dziękuję.
Monika Oller
Monika Oller
2017-10-09T18:32:41+0000
Nie wierzyłam, że mogę opanować jazdę na motocyklu....a jednak 🙂 Dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi dziś już sama mogę jeździć!!! Na kursie pierwszy raz wsiadłam na motocykl ale dzięki świetnym instruktorom Tadzikowi i Zbyszkowi nawet nie wiem kiedy opanowałam wszystkie manewry. Na kursie nauczyłam się podstawowych manewrów niezbędnych do zdania egzaminu ale co chyba ważniejsze bezpiecznej jazdy i przewidywania. Dziękuję za cudowną atmosferę, za cierpliwość, za poświęcenie i profesjonalizm. Z jazd zawsze wychodziłam w pozytywnym nastroju. Polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan!!!
Karolina Wasikowska
Karolina Wasikowska
2017-10-06T18:11:52+0000
Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. Na kursie po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl, ale dzięki wiedzy przekazanej przez instruktorów udało mi się opanować i zapałać entuzjazmem do jazdy na jednośladze. Kurs to głównie nauka podstawowych technik jazdy na motocyklu, które są niezbędne do zdania egzaminu, ale co ważniejsze, do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Panowie bardzo dużo i cierpliwie tłumaczą, po jazdach omawiają błędy i sami pokazują jak wykonać poprawnie zadania. Widać, że Panowie uczą z pasją, powołaniem i lubią to co robią. Ogromne podziękowania dla Zbigniewa za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta, cierpliwość, ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazania. Tadzikowi dziękuję za pomoc w doszlilfowaniu techniki, cenne podpowiedzi jak wykonywać zadania i jeździć po mieście, słowa otuchy oraz niesamowite poczucie humoru. Będę wszystkim polecać Autoszkołę Pałgan!
Kasia Rychlewska
Kasia Rychlewska
2017-10-02T13:43:50+0000
Super przygotowanie do egzaminów.Teoria i praktyka za pierwszym! Dziękuję !!!! 😀
Monika Jednorowska
Monika Jednorowska
2017-09-27T11:00:49+0000
Gorąco polecam tę auto szkołę i pana Krzysztofa Płaczkowskiego! Instruktor na 6stke, cierpliwy, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. 🙂 Wszystkie wątpliwości bardzo spokojnie i sumiennie tłumaczone. Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. 🙂
Ola Roman
Ola Roman
2017-09-04T20:11:42+0000
Egzamin zdawałam w 2014 roku, teoria i praktyka za pierwszym razem a to wszystko dzięki panu Zbyszkowi i Tadzikowi 🙂 po ponad 3 latach ciągle polecam tę auto szkołę znajomym i rodzinie i jeszcze nikt się na niej nie zawiódł 🙂 Jazdy z Tadzikiem to najlepsze co może spotkać kursanta - rzeczowy, uczący ponad wymagania do zdania egzaminu w trosce o bezpieczeństwo przyszłego kierowcy, a do tego ciepły i niezwykle wspierający człowiek 🙂
Sylwia Dobrowolska
Sylwia Dobrowolska
2017-08-11T11:08:46+0000
Karolina Koprowska
Karolina Koprowska
2017-07-25T12:19:49+0000
Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam na kategorię A2 za pierwszym razem, a to wszystko dzięki cierpliwości Zbyszka i Tadzika. Wybrałam tę szkołę z polecenia. Mówiono mi, że tutaj nauczę się jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Wszystko się potwierdziło 🙂 Na jazdach były litry wylanego potu (dosłownie), ale dzięki temu egzamin poszedł bardzo gładko 🙂 Mogę nawet nieśmiało stwierdzić, że egzamin był dużo prostszy niż niektóre jazdy, co tylko podkreśla profesjonalizm tej auto szkoły.
Ola Markiewicz
Ola Markiewicz
2017-07-05T20:12:12+0000
Polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan.� Solidne przygotowanie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka ��, wspaniali instruktorzy!!! �� Szczególnie ciepło pozdrawiam Tadzika i Wojtka.�� Dziękuję za miłą atmosferę, za cierpliwość i profesjonalizm. Cała kadra pracownicza jest cudowna. � Będę tęsknić.� Ps. Tadzik, jesteś the best. � Zdałam za pierwszym razem.
Anna Rajch
Anna Rajch
2017-06-19T19:43:09+0000
Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Super szkola.
Michał Michał
Michał Michał
2017-06-11T10:49:27+0000
Jak narazie bardzo Ok 👍🏿😄
Krzysztof Bogusławski
Krzysztof Bogusławski
2017-06-09T12:01:54+0000
A1 zdane za pierwszym. Dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za naukę od podstaw 🙂
Tomasz Krakowiak
Tomasz Krakowiak
2017-05-16T21:52:00+0000
Polecam zdecydowanie. Świetne podejscie, fachowe rady. Zakończyłem właśnie przygodę z kat A. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszek.
Paulina Dallas Kozieł
Paulina Dallas Kozieł
2017-04-28T07:45:41+0000
Świetne przygotowanie 🙂 Mimo, że wykupiłam dodatkowe jazdy bo miałam w innej szkole to zdecydowanie tutaj lepiej się nauczyłam :). Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Serdecznie dziękuje Tadzikowi i pani Agnieszce, ale głównie Tadzikowi za cierpliwość do mnie 🙂
Beata Majchrzak
Beata Majchrzak
2017-04-10T13:42:20+0000
Rewelacyjne przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu�Tadzik, dziękuję za każdą minutę jazdy z Tobą, jesteś rewelacyjnym instruktorem i cudownym człowiekiem�Wojtek, pomimo tego, że z Tobą jeździłam mało to i tak Ciebie również uwielbiam, bo jesteś również rewelacyjnym instruktorem i wytrzymałeś to moje ciągłe gadanie na jazdach(a lekko ze mną nie jest�) Będę za Wami bardzo tęsknić� Każda szkoła jazdy wiele by oddała, żeby mieć takich instruktorów, także szef musi bardzo o Was dbać�Głosuję za dobrymi premiami dla chłopaków�, tacy ludzie to największy skarb.
Michał Krzewina
Michał Krzewina
2017-04-05T05:27:04+0000
Anna Chylak
Anna Chylak
2017-03-20T09:21:05+0000
Polecam, miła atmosfera 🙂 wszystkie wątpliwości spokojnie wytłumaczą i będą cisnąć dopóki się nie nauczysz (co przychodzi dość szybko) pozdrawiam serdecznie wszystkich przesympatycznych instruktorów, zwłaszcza Agnieszkę Ernest i dwóch Krzysztofów 🙂
Marta Buba
Marta Buba
2017-01-31T14:56:02+0000
Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera, egzamin praktyczy kat. B zdany za drugim razem 😉
Kasia Matyjas
Kasia Matyjas
2016-12-07T10:41:49+0000
Polecam Autoszkołę Pałgan! Szczególne podziękowania dla Wojtka - najlepszego instruktora na świecie! Praktyka za pierwszym podejściem: )
Klaudia Kaa
Klaudia Kaa
2016-11-17T18:56:28+0000
Julia Nowakowska
Julia Nowakowska
2016-10-05T11:40:56+0000
Gośka Steglińska
Gośka Steglińska
2016-07-28T22:11:32+0000
Serdecznie polecam tę autoszkołę 😀 Bardzo dobre przygotowanie do teorii oraz praktyki 🙂 egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję instruktorom za wspaniałą naukę jazdy 😉
Sandra Glonek
Sandra Glonek
2016-07-20T08:36:57+0000
Polecam AutoSzkołę Pałgan za świetne przygotowanie do egzaminu kategorii B! Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa za wsparcie i cierpliwość, Tadzikowi za to, że poprawiał humor 🙂 Teorię zdałam za pierwszym razem z maksymalną ilością punktów (pozdrowienia dla p.Zbyszka!), a praktykę za drugim podejściem (tu też muszę podziękować p.Wojtkowi za bycie dociekliwszym niż egzaminator :D) Dziękuję serdecznie!! 🙂
Artur Pe
Artur Pe
2016-07-19T06:33:22+0000
Robiłem kurs na kat. A ,( pierwszy raz w życiu na motocyklu) , a pan Zbyszek rzuca tekstami " Nie mogę patrzeć jak to robisz ! " Cały czas był nie miły,chamski i stresujący przy nim nic mi nie wychodziło . Tadeusz do rany przyłóż, człowiek anioł . Najlepsze jest to, że musisz podejść do egzaminu końcowego ,obowiązkowego w szkole (płatnego) . Nie polecam .
Hubert Kołodziejczak
Hubert Kołodziejczak
2016-07-11T20:25:29+0000
Podczas jednej godziny w tej autoszkole nauczyłem się więcej niż podczas całego kursu u konkurencji. Do egzaminu na kategorię A zostałem przygotowany bardzo dobrze - zdane w pierwszym terminie. Dziękuję i pozdrawiam!
Aleksandra Piotrowska
Aleksandra Piotrowska
2016-06-16T10:33:18+0000
Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 Wielkie podziękowania dla Wojtka i Tadzika za wszystko czego mogłam się od Was nauczyć:-) , za niezapomnianą atmosferę,za uśmiech i cierpliwość i oczywiście za słowa otuchy w ciężkich momentach.Dziękuję i oby więcej takich instruktorów jazdy 🙂
Żanii Syrova
Żanii Syrova
2016-05-24T08:01:24+0000
100% POLECAM!!! kurs zrobiłam w innej szkole- niestety z kiepskim efektem..doszkoliłam się, a dokładniej uczyłam od nowa.. w Autoszkole Pałgan i zdałam egzamin kat. B za pierwszym razem!!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy już na co dzień. Świetni nauczyciele! Ogromne podziękowania dla instruktora Tadzika:)
Roksana Krajewska
Roksana Krajewska
2016-05-11T11:20:58+0000
Super auto szkoła 🙂 Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 A to wszystko dzięki p. Wojtkowi 🙂 Polecam w 100% 🙂
Justyna Ziuta Szałapska
Justyna Ziuta Szałapska
2016-03-12T15:56:58+0000
Super auto szkoła. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów jak i do jazdy codziennej. Najlepszy instruktor to oczywiście pan Wojtek człowiek z powołaniem, wymagający ale dzięki temu widoczne są postępy. Świetna atmosfera. Polecam i pozdrawiam :)))
Daria Rusek
Daria Rusek
2016-02-20T13:03:48+0000
Serdecznie polecam, miła atmosfera, wspaniali instruktorzy, którzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do jazdy codziennej, prawo jazdy kategori B zdane za pierwszym razem 🙂 polecam ! 🙂
Em Be
Em Be
2016-02-01T16:37:47+0000
Tadzik jest the best 🙂
Mateusz Krysiak
Mateusz Krysiak
2015-10-29T15:05:47+0000
Po niezdanym po raz drugi egzaminie na kat. A, wziąłem kilka godzin u Pana Zbyszka, na starcie powiedział w czym leży problem i pokazał jak powinno się jeździć, pełne zainteresowanie moją jazdą pozwoliło na bieżąco korygować błędy i oduczyć się złych nawyków. Dzięki niemu dziś odebrałem po egzaminie glejt z wynikiem egzaminu "pozytywny". Polecam z czystym sumieniem.
Radosław Grzegorczyk
Radosław Grzegorczyk
2015-10-06T10:45:08+0000
Zbyszek + Tadzik = genialni instruktorzy! Prawko na kat. A za pierwszym razem mimo wcześniejszego braku kontaktu z jednośladami 😀 Zdecydowanie polecam!!!
Patryk Lewandowski
Patryk Lewandowski
2015-07-15T15:00:13+0000
Michał Drzewiecki
Michał Drzewiecki
2015-06-12T20:17:10+0000
Auto szkołę polecił mi znajomy który robił Kat. A teorie i praktykę zdał za pierwszym razem, ja również robiłem kurs Kat.A cóż mogę powiedzieć kurs teoretyczny przeprowadzony jak najbardziej profesjonalnie tak samo jak praktyka. Zbyszek instruktor wymagający ale spokojny jak się coś odwali to ucho czerwone ale zostaje dzięki temu wszystko na długo w głowie, Tadzik również wymagający instruktor prowadzący zajęcia z wielkim humorem. Obaj potrafią prosto ale skutecznie przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Szkoła warta polecenia co zresztą będę czynił. Ja teorie zdałem za drugim razem ale to moja wina, praktyka za to zdana za pierwszym razem dzięki dwojgu świetnych instruktorów tak trzymać Panowie. polecam w 1000000%.
Żaneta Błaszczyk
Żaneta Błaszczyk
2015-05-05T21:59:09+0000
Świetna autoszkoła, oba egzaminy zdane za 2 razem - niezły wynik 😉 na kat B super instruktorzy, przygotowywują do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Szkoła godna polecenia.
Madziana Em
Madziana Em
2015-02-02T11:09:59+0000
Zbyszek instruktor mistrz! Robiłam prawko kat A kilka lat temu ale polecam każdemu. Nauka warta swojej ceny. Umiejętności i życie są bezcenne. LwG
Ola Maniszewska
Ola Maniszewska
2014-05-05T09:43:31+0000
W skrócie - świetna atmosfera, zero stresu, widoczne postęp, dobre rady, bezbłędnie zaliczony egzamin.. A teraz? czekam na odbiór dokumentów do prawa jazdy 😉
Klaudia Zielewska
Klaudia Zielewska
2014-04-24T21:45:40+0000
Małgorzata Kulińska
Małgorzata Kulińska
2014-02-09T19:56:49+0000
Świetna szkoła, którą polecam każdemu. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie i bardzo ciekawie. Zajęcia praktyczne - super atmosfera, zero stresu, rzetelność i efektywność. Zdałam za pierwszym podejściem! 🙂
Izabela Snochowska
Izabela Snochowska
2013-10-20T16:49:24+0000
Gorąco polecam 🙂 Miła atmosfera, nauka bez stresu, teoria doskonale wyłożona.
Przemek Dębowski
Przemek Dębowski
2013-10-09T11:39:30+0000
Powiem tak. We wrześniu zdałem egzamin na kat. A dzięki doszkalającym jazdom pod okiem Pana Zbyszka Pałgana. Gdyby nie lekkie dodanie gazu na "przecięciu" ósemki, ćwiczone 2 godziny przed egzaminem, zimny Gladius zmusiłby mnie do podpórki.