Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.8 (95%) 4 ocen/y

Opinie kursantów

Zobacz co piszą o nas nasi kursanci


    Opinie o autoszkołach w Łodzi

    Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

    Napisz nowy wpis do księgi

     
     
     
     
     
     
     

    Fields marked with * are required.
    Your E-mail address won't be published.
    For security reasons we save the IP address 54.81.139.235.
    It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
    We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
    Asia Asia od Łódź wrote on 2 sierpnia 2017 at 08:53:
    Zdecydowanie polecam!!! Zgłosiłam sie tam ze swoistą traumą i lękiem, kilka lat wcześniej podjęłam próbę zdania prawa jazdy korzystakac z usług słabego instruktora ze słabej szkoły...po kilku porażkach odpuściłam na 4 lata. Koleżanka, rownież bardzo zadowolona poleciła mi Auto Szkołę Pałgan i instruktora, Pana Wojtka - ZDAŁAM ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM (a obiektywnie - byłam opornym uczniem:p - ale podkreślam BYŁAM:p) POLECAM - Pan Wojtek, pomijając fakt iż jest świetnym instruktorem to bardzo fajna i kontaktowa osoba - godziny jazd przebiegały w bardzo pozytywnej atmosferze:) POLECAM!!!
    Mateusz Mateusz od Łódź wrote on 25 lipca 2017 at 10:43:
    Polecam Auto szkołe Pałgan zdałem za pierwszym na kat B Dzięki Panu Tdzikowi wymagajacy bardzo instruktor ktróry naprawde potrafił mnie świetnie przygotować do egzaminu.. Jeszcze raz bardzo dziękuje całej Auto szkole !!!
    Jacek Ś. Jacek Ś. wrote on 25 czerwca 2017 at 17:40:
    Polecam Auto-Szkołę Pałgan kat. A. Zbyszek i Tadzik to dobrzy i wymagający instruktorzy, którzy potrafili mnie nauczyć jazdy motocyklem, mimo, iż wcześniej nie miałem żadnego doświadczenia w prowadzeniu tego typu pojazdami. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Zbyszka są staranne i kompetentnie przekazuje wiedzę. Nikt na szkoleniach nie zasypia, co jest dużym plusem. Szkolenia praktyczne odbywają się w atmosferze cierpliwości i wyrozumiałości co jest jest bardzo ważne dla przyszłych motocyklistów. W przypadku osób takich jak ja, które nie miały wcześniej kontaktu w jeździe motocyklem, polecam wykupić więcej niż 20 godzin, by dobrze się przygotować do egzaminu praktycznego. Najlepiej wykupić jedną lub dwie godziny przed egzaminem, w dniu w którym się odbywa, by powtórzyć zadania na placyku. Teoria (74/74) i praktyka zdana za pierwszym razem. Oto moja subiektywna ocena.
    Paulina Kozieł Paulina Kozieł od Łódź wrote on 3 maja 2017 at 19:09:
    Powiem krótko, świetne przygotowanie, cudowna atmosfera! Na jazdy można iść z uśmiechem na twarzy, zero stresu! Kurs niestety miałam w innej auto szkole, nie będę mówić w jakiej, lecz po prostu nie było tam fajnie, instruktorzy krzyczeli na kursantów, stres był wielki, po 30 godzinach tam, wykupiłam jazdy w Pałganie i.... żałuję, że nie poszłam tutaj od samego początku. Wystarczyło około 20 godzin jazd, które wyjeździłam głównie z Tadzikiem, kilka też z panią Agnieszką i zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem i to bez żadnego błędu! Teoria również zdana za pierwszym razem. Dziękuje bardzo pani Agnieszce i Tadzikowi za cierpliwość do mnie, za cenne rady, za świetne poczucie humoru, dzięki czemu jazda była przyjemna! :). Będę Was polecać innym zdecydowanie! 🙂 Pozdrawiam!!
    Daniel K Daniel K od Łódź wrote on 29 kwietnia 2017 at 14:55:
    Zdałem kategorie A za drugim razem tylko dlatego że przy pierwszej próbie zjadł mnie stres -((( TADZIK I Z PAŁGAN TO Profesjonalni instruktorzy którzy potrafią bardzo dobrze przekazać wiedzę i cenne wskazówki na przyszłość. W 100% polecam auto szkole. NAPRAWDĘ WARTO !
    Beata Majchrzak Beata Majchrzak od Łódź wrote on 10 kwietnia 2017 at 23:04:
    Polecam wszystkim😁Egzaminy zdane bez żadnego problemu dzięki profesjonalnemu, cudownemu, przesympatycznemu Tadzikowi❤❤❤Wojtek, Tobie również bardzo dziękuję, pomimo tego, że mało jeździliśmy razem wiele mnie nauczyłeś i jesteś fantastycznym człowiekiem i instruktorem. Każda godzina jazdy z Wami to była czysta przyjemność. Jak kupię samochód zaraz do Was przyjadę się pochwalic😁także nie pozbędziecie się mnie tak łatwo😜
    Kasia Kasia od Łódź wrote on 13 marca 2017 at 13:19:
    Chciałabym gorąco polecić Auto Szkołę Pałgan!!! 🙂 Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na kurs tutaj. Atmosfera - SUPER! - począwszy od biura (tu ukłony dla Pani Agnieszki) kończąc na wspaniałych instruktorach. Szczególne podziękowania chciałam złożyć dla najlepszego instruktora na świecie - Krzyśka Płaczkowskiego. Gdyby nie jego wielka cierpliwość, sposób przekazania wiedzy (nie tylko teoretycznej ale też tej potrzebnej żeby przetrwać na naszych drogach) i wiara że coś ze mnie będzie, odpuściłabym pewnie po kilku godzinach. A tak - egzamin zdany za pierwszym razem, prawo jazdy już w portfelu i zero stresu podczas samodzielnej jazdy 🙂 Jeszcze raz dziękuję i serdecznie polecam!!!
    Małgosia Małgosia od Łódź wrote on 5 marca 2017 at 13:40:
    Serdecznie polecam Auto Szkołę Pałgan. To naprawdę rzetelna i uczciwa szkoła, która daje poczucie dobrze zainwestowanych pieniędzy w naukę jazdy. Z mojej strony szczególne podziękowania dla p. Agnieszki Ernest, którą cenię za pełen profesjonalizm i wytrwałość w dążeniu do tego by kursant dobrze umiał jeździć,ale również za fakt, że jest po prostu dobrym człowiekiem :))) Pozdrawiam!
    Marta S Marta S od Łódź wrote on 15 lutego 2017 at 12:14:
    Szczerze polecam Auto Szkołe Pałgan !! Lekcje teorii prowadzone przez Zbyszka perfekcyjnie prowadzone , szczegółowo wyjaśniane wszystkie tematy i bardzo mila atmosfera. Teoria zdana za pierwszym razem , praktyka też ! Pierwsze godziny ze Zbyszkiem mega wymagajacym ale uczacym najmniejszych szczegolow , potem godziny przejezdzone z niesamowitym Tadeuszem . Dziekuje bardzo tej szkole za wspaniala wspolprace ! Polecam 😉
    Marta A. Marta A. od Łódź wrote on 23 stycznia 2017 at 12:00:
    Gdybym miała wybrać auto szkołę jeszcze raz to wybrałabym Auto Szkołę Pałgan 🙂 Nauczyłam się nie tylko prowadzić samochód ale i jeździć sprawnie, szybko (w porywach do 130 km/h :)), oczywiście zgodnie z przepisami. Bardzo cieszę się ze zdanego egzaminu. Pozostał wielki sentyment do instruktora przez te 30 godzin spędzonych w aucie – Tadzik, z Tobą mogłabym jechać E-lką na koniec świata (oczywiście jeśli nie byłyby naliczane godziny za kurs :P) POLECAM!!!
    Marek S. Marek S. od Łódź wrote on 8 grudnia 2016 at 11:40:
    Polecam każdemu tą szkołę jeśli chodzi o kategorię A 🙂 Tadek człowiek mega wesoły i sympatyczny 🙂 Zbyszek za to wymagający ale dobry szkoleniowiec ... polecam 🙂
    Ola R. Ola R. wrote on 27 listopada 2016 at 12:05:
    Gorąco polecam tę Auto Szkołę!Dzięki niej marzenie o posiadaniu prawa jazdy dziś stało się faktem:) W szczególności dziękuję mojemu instruktorowi Wojtkowi za cierpliwość,zaangażowanie, wsparcie i miłą atmosferę podczas nauki jazdy. Pozdrawiam:)
    Michał C. Michał C. wrote on 27 listopada 2016 at 12:05:
    Kategoria A Szczerze polecam szkołę "Pałgan". Bardzo dobra atmosfera w trakcie kursu. Ćwiczenia stopniowane pod względem trudności i dobierane do umiejętności kursanta (dla mnie było to bardzo ważne, ponieważ był to mój pierwszy kontakt z motocyklem). Tadzik i Zbyszek podchodzą do kursantów cierpliwie i z humorem. Sami jeżdżą na motocyklach i dają wiele wskazówek, które przydadzą się już po zdanym egzaminie. Wyłapują nawet drobne błędy w technice jazdy i pomagają je wyeliminować. Starają się nauczyć nie tylko jak zdać egzamin, ale też jak potem radzić sobie z motocyklem. Serdeczne podziękowania dla Tadzika i Zbyszka. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym podejściem.
    Michał Olczyk Michał Olczyk wrote on 2 sierpnia 2016 at 16:46:
    Serdeczne podziękowania dla szkoły "Pałgan" za przygotowanie mnie do egzaminu na kat. A. Zdany bezbłędnie - zarówno teoria jak i praktyka - za pierwszym podejściem, pomimo że pierwszy w życiu kontakt z motocyklem miałem dopiero na zajęciach w auto szkole. W szczególności dziękuję Tadzikowi i Zbyszkowi - za cenne rady, pokłady cierpliwości i miło spędzony w trakcie zajęć czas!
    Michał Olczyk Michał Olczyk wrote on 2 sierpnia 2016 at 16:46:
    Serdeczne podziękowania dla szkoły "Pałgan" za przygotowanie mnie do egzaminu na kat. A. Zdany bezbłędnie - zarówno teoria jak i praktyka - za pierwszym podejściem, pomimo że pierwszy w życiu kontakt z motocyklem miałem dopiero na zajęciach w auto szkole. W szczególności dziękuję Tadzikowi i Zbyszkowi - za cenne rady, pokłady cierpliwości i miło spędzony w trakcie zajęć czas!
    Grzegorz Podgórski Grzegorz Podgórski wrote on 21 lipca 2016 at 13:31:
    Kat. A Szczerze mogę polecić auto szkołę. Szkolenie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka jest bardzo profesjonalne i ciekawe. Na pewno nie będziesz się nudził, nawet jak masz już prawo jazdy. Informacje przekazywane w sposób ciekawy, profesjonalny i z humorem. Przydadzą się nie tylko do zdania egzaminu, ale również później w sytuacjach rzeczywistych na drodze. Jeśli chodzi o praktykę to "szacun" zarówno dla Zbyszka jak i Tadzika (miałem okazję jeździć z dwoma). Panowie wiedzą co robią i robią to bardzo dobrze. Sami jeżdżą na motocyklach i wiedzą jaka wiedza jest potrzebna nie tylko do zdania egzaminu ale także na drodze. Nawet jeśli wcześniej nie siedziałeś na motocyklu to wystarczy ich słuchać i wszystko będzie OK. Zarówno Tadzik jak i Zbyszek nie zostawiają niczego przypadkowi - uczą tak żeby nauczyć Cię jeździć, a egzamin przy tym to pestka. Widać, że wkładają w to wiele energii wymyślając różne ćwiczenia, które mają wyeliminować zauważone słabości. Oboje są perfekcjonistami, nie ma jednak żadnych nerwów ani spinki, wszystko na spokojnie i z humorem. Jedno jest pewne: na pewno nie będziecie zawiedzeni tą auto szkołą i tymi instruktorami. Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂
    Grzegorz Podgórski Grzegorz Podgórski wrote on 21 lipca 2016 at 13:31:
    Kat. A Szczerze mogę polecić auto szkołę. Szkolenie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka jest bardzo profesjonalne i ciekawe. Na pewno nie będziesz się nudził, nawet jak masz już prawo jazdy. Informacje przekazywane w sposób ciekawy, profesjonalny i z humorem. Przydadzą się nie tylko do zdania egzaminu, ale również później w sytuacjach rzeczywistych na drodze. Jeśli chodzi o praktykę to "szacun" zarówno dla Zbyszka jak i Tadzika (miałem okazję jeździć z dwoma). Panowie wiedzą co robią i robią to bardzo dobrze. Sami jeżdżą na motocyklach i wiedzą jaka wiedza jest potrzebna nie tylko do zdania egzaminu ale także na drodze. Nawet jeśli wcześniej nie siedziałeś na motocyklu to wystarczy ich słuchać i wszystko będzie OK. Zarówno Tadzik jak i Zbyszek nie zostawiają niczego przypadkowi - uczą tak żeby nauczyć Cię jeździć, a egzamin przy tym to pestka. Widać, że wkładają w to wiele energii wymyślając różne ćwiczenia, które mają wyeliminować zauważone słabości. Oboje są perfekcjonistami, nie ma jednak żadnych nerwów ani spinki, wszystko na spokojnie i z humorem. Jedno jest pewne: na pewno nie będziecie zawiedzeni tą auto szkołą i tymi instruktorami. Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂
    Sandra Glonek Sandra Glonek wrote on 20 lipca 2016 at 10:21:
    Dziękuję serdecznie Auto Szkole Pałgan za przygotowanie mnie do egzaminu kategorii B! Zajęcia teoretyczne prowadzone przez p.Zbyszka w bardzo miłej atmosferze i całkowicie profesjonalnie. Szczególne podziękowania dla najlepszego instruktora pod słońcem p.Krzystofa (którego nie podano tutaj na stronie) za to, że uczył mnie jak być dobrym kierowcą, a nie tylko jak zdać egzamin. Również za słowa otuchy, cierpliwość i wsparcie. Teoria zdana za piewszym razem 74/74. Praktyka zdana za drugim podejściem. POLECAM! 🙂
    Sandra Glonek Sandra Glonek wrote on 20 lipca 2016 at 10:21:
    Dziękuję serdecznie Auto Szkole Pałgan za przygotowanie mnie do egzaminu kategorii B! Zajęcia teoretyczne prowadzone przez p.Zbyszka w bardzo miłej atmosferze i całkowicie profesjonalnie. Szczególne podziękowania dla najlepszego instruktora pod słońcem p.Krzystofa (którego nie podano tutaj na stronie) za to, że uczył mnie jak być dobrym kierowcą, a nie tylko jak zdać egzamin. Również za słowa otuchy, cierpliwość i wsparcie. Teoria zdana za piewszym razem 74/74. Praktyka zdana za drugim podejściem. POLECAM! 🙂
    Wojtek Jastrzębski Wojtek Jastrzębski wrote on 5 lipca 2016 at 23:15:
    Kat. A Z czystym sumieniem polecam szkolenie pod okiem Zbyszka i Tadzika. Kurs do najtańszych nie należy ale wart każdej złotówki. Uczą jazdy, zachowania na drodze a nie tylko zadań egz Egzamin zdany za 1-szym razem 🙂