Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.9 (98.57%) 14 ocen/y

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Księga gości:

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
 
Pola zaznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail zostanie opublikowany.
Dla bezpieczeństwa zostanie zapisany twój adres IP w naszej bazie 54.81.116.187.
Opinia pojawi się w ciągu tygodnia od jej napisania.
Julita Hlebowicz-Cieplak wrote on 30 maja 2015 at 08:47:
Kat. A Najlepsza szkoła jazdy!!! Pełen profesjonalizm, fachowe przekazywanie wiedzy z dużym naciskiem na bezpieczeństwo jazdy, ogromne zaangażowanie w pracę, cenne wskazówki i niesamowicie sympatyczna atmosfera. Teoria wykładana przez Pana Zbyszka w sposób ciekawy i zrozumiały, omawiana na konkretnych przykładach. Podobnie z jazdami. Każde zadanie na placu manewrowym tłumaczone i pokazywane przez Instruktorów w sposób zrozumiały, a ćwiczenia praktyczne nie ograniczają się tylko do opanowania zadań niezbędnych na egzaminie. Kursant wykonuje wiele dodatkowych ćwiczeń przygotowujących do codziennej, bezpiecznej i świadomej jazdy motocyklem. Instruktorzy zawsze tłumaczą jak wykonać konkretne zadanie i po co je ćwiczymy podając przykłady z życia. Wielką wagę przywiązują do bezpieczeństwa na drodze, dzięki czemu zwiększa się świadomość dotycząca zachowania innych uczestników ruchu względem motocyklisty. Uczą zwracać uwagę na sytuacje niebezpieczne i tłumaczą jak ich unikać. Instruktorzy są bardzo konkretni, rzeczowi i wymajający, ale w bardzo pozytywny sposób, co działa bardzo motywująco i zachęcająco do kolejnych ćwiczeń. Do tego dochodzi jeszcze ogromne poczucie humoru, spokój i opanowanie, które udzielają się kursantom. Bardzo dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za profesjonalne przygotowanie do jazdy na motocyklu, wsparcie i uśmiech 🙂 Chciałam też podziękować Panu Wojtkowi, który mimo iż uczy kat.B, to zawsze miał dla mnie miło słowo, jak spotykaliśmy się na placu. Po prostu wymarzona Kadra 🙂 DZIĘKUJĘ 🙂
Darek Łakomski wrote on 26 kwietnia 2015 at 00:22:
Zdecydowanie polecam przyszłym motocyklistom (i nie tylko) udział w szkoleniu w auto-szkole PAŁGAN. Profesjonalne podejście do kursanta, rzetelne i fachowe przekazywanie wiedzy i właściwego opanowania sprzętu. Kurs zacząłem 17.03.2015 , w piątek 24.04.15 zaliczyłem pozytywnie praktyczny egzamin państwowy(pierwsze i ostateczne podejście). Czekam z niecierpliwością na dokument. Ps. Skorzystałem z możliwości zaliczenia egzaminu teoretycznego-państwowego w formie eksternistycznej (pierwsze podejście).wydawało mi się że jeżdżąc samochodem 27 lat mam wystarczające umiejętności w zachowaniu się na drodze-bardzo się myliłem. Naprawdę warto poświęcić trochę czasu na uczestniczenie w zajęciach teoretycznych niż później przerabiać to samemu lub podczas jazd. Dziękuje za wyrozumiałość i cierpliwość. Pozdrowienia dla Zbyszka i Tadzika.
Monika Witek wrote on 22 kwietnia 2015 at 16:04:
Gorąco polecam auto szkołe Pałgan. Prawo jazdy kat. B zdałam za pierwszym podejściem!!!
Piotr Bartczak wrote on 15 marca 2015 at 16:44:
Polecam wszystkim autoszkołę Pałgan.Pełen profesjonalizm i miła atmosfera.Teoria zdana za pierwszym podejściem, praktyka po opanowaniu stresu zdana bezbłędnie.Znakomici instruktorzy bardzo cierpliwi.Wcześniej uczęszczałem do innej szkoły bez porównania wyższy poziom.Podziękowania dla całej kadry a szczególnie dla pana Wojtka który nauczy jeździć każdego.Pozdrawiam.
Radek wrote on 19 lutego 2015 at 11:27:
Witam, od dzisiaj jestem świeżo upieczonym kierowcą. Dzień przed egzaminem zdecydowałem się wziąć 2 godz. jazd z P. Tadeuszem i to dzięki jego uwagą i rozmową ( w czasie jak i przed) egzamin jest zdany. Serdecznie polecam tego fachowca bo jest naprawdę niezły i zna się na swojej robocie. Jeszcze raz serdecznie Dziękuję !. pozdrawiam 🙂
Maciej Woszczyk wrote on 10 lutego 2015 at 15:28:
Ogromne podziękowania dla Auto Szkoły Pałgan, za profesjonalne przygotowanie do egzaminów państwowych z kat.B, szczególnie dla instruktorów (p.Tadzika, p.Wojtka, p.Zbyszka i p.Agnieszki), dzięki którym zdałem za pierwszym podejściem. Wielkie dzięki, wszystkim polecam.
M, wrote on 10 lutego 2015 at 10:50:
Polecam tę auto szkołę! Bardzo profesjonalni instruktorzy, zaangażowani w swoją pracę w 100%. Prawo jazdy zdane za pierwszym razem, co w dużym stopniu jest zasługą instruktorów. Polecam!
Michał Szczepanik wrote on 2 lutego 2015 at 19:52:
Serdeczne podziękowania dla całej kadry autoszkoły a w szczególności dla Pana Wojtka za cierpliwość,wyrozumiałość oraz zaangażowanie w szkoleniu na prawo jazdy kategorii B.Zdecydowanie najlepsza autoszkoła w Łodzi.Polecam
Iwona Nagebauer wrote on 8 stycznia 2015 at 11:53:
Polecam auto szkołę Pałgan wszystkim,po pięcioletniej przerwie i kursie w szkole,w której prawie nic się nie nauczyłam,wreszcie się udało,wielkie podziękowania dla Tadzika i Zbyszka który potrafi udzielić wiele cennych rad, które ułatwiają jazdę.
Aneta wrote on 17 listopada 2014 at 21:04:
Bardzo polecam tę auto szkołę! Za pierwszym razem zdane obydwa egzaminy na kat. B. Instruktorzy profesjonalnie podchodzą do swojej pracy oraz wykonują ją z zaangażowaniem. Polecam jazdy z Tadzikiem. Pozytywne podejście i bardzo przyjemna atmosfera w trakcie jazd! Najlepsza szkoła w Łodzi.
Irek wrote on 29 października 2014 at 17:40:
Na kurs w szkole Pałgan zdecydowałem się wertując opinie w internecie - między innymi opinie z tej strony jak i z forów motocyklowych. Nie znalazłem dotychczas głosów negatywnych na jej temat i sam muszę dołączyć do osób pochlebnie opiniujących kurs kategorii A. Zajęcia teoretyczne odbywają się w dużej sali w centrum i nie są tylko wertowaniem podręcznika, a jego dobrym uzupełnieniem. Prowadzi je osobiście Zbyszek - aktywny motocyklista. Tłumaczone są dokładnie zasady jazdy motocyklem, sposób wykonywania przeciwskrętu, jak i wszystko co nie tylko pozwoli zdać teorię, ale poruszać się motocyklem w ruchu miejskim. Pełne, nie oszukiwane 20 godzin, z czego 4 dedykowane specjalnie motocyklistom. Książka i płyta z Grupy Image zawiera te same pytania, które są na nowym egzaminie. Praktyka to przede wszystkim zajęcia na placu manewrowym. Ósemkę i wolny slalom szlifuje się na każdych zajęciach, co moim zdaniem ma bezpośredni wpływ na wysoką zdawalność, bo na tym najczęściej oblewali inni egzaminowani. Wszystkie jazdy wyjeździłem w trochę ponad dwa tygodnie zarówno ze Zbyszkiem jak i Tadzikiem. Obydwaj mają doskonałe podejście do kursanta, nie krzyczą ani nie robią złośliwych uwag. Zbyszek jest bardzo wymagający, a Tadzik ma bardzo pogodny styl bycia. Obydwaj bardzo dobrze przekazują wiedzę praktyczną. Szybkie zadania wykonywane są na specjalnym placu manewrowym na Stadionie Startu. Motocykle są nowe i dokładnie takie same jak w WORDzie. Instruktorzy na mieście też jeżdżą motocyklami. Teorię zdałem dwa tygodnie temu za pierwszym razem z dwoma dopuszczalnymi błędami. Praktykę dzisiaj jako jedyny bezbłędny na placu, również za pierwszym razem. Oprócz 20 godzin tuż przed egzaminem wyjeździłem tylko. dodatkową godzinę na placu. Jeśli szukasz najlepszej łódzkiej szkoły motocyklowej, ze świetną kadrą, najwyższą zdawalnością i nowymi maszynami to nie możesz lepiej trafić. Z pełnym przekonaniem polecam wszystkim. LWG
Mariusz Klatkowski wrote on 29 października 2014 at 15:51:
Co mogę powiedzieć,opinie oraz renoma szkoły w rankingach mówią same za siebie, wybranie dobrego nauczyciela to połowa sukcesu. Wielkie podziękowania należą się przede wszystkim Zbyszkowi i Tadkowi jak i również panią z biura:) Kat. A2 zdana za pierwszym razem. Polecam:)
Agnieszka Szukała wrote on 25 października 2014 at 19:52:
Bardzo serdecznie dziękuję Zbyszkowi i Tadeuszowi za profesjonalne przygotowanie do egzaminu praktycznego w zakresie kat.A. Dzięki Wam spełniłam swoje największe marzenie-jestem motocyklistką 🙂
Rafał Matyniak wrote on 22 października 2014 at 19:20:
22-10-2014 o 12:00 Egzamin praktyczny Kat. A zdany za pierwszym podejściem w 100% wynik zawdzięczam Zbyszkowi i jego podejściu do Kursanta. Profesjonalizm to za mało powiedziane, gość ma po prostu Powołanie:) Pozdrawiam i Polecam wszystki.
Kasia Kasia wrote on 26 września 2014 at 18:10:
Polecam szkołe, prawko kat.B zdane za pierwszym podejsciem !
Karolina L wrote on 8 września 2014 at 22:06:
Kat A Tylko polecać tą Szkołę! Kadra profesjonalna ''z powołania''. Teoria świetnie tłumaczona; zajęcia bardzo przyjemne i prowadzone w sposób dostępny i zrozumiały dla każdego. Praktyka- istna przyjemność; Zbyszek i Tadzik mają miezmąconą cierpliwość, której pokłady są niewyczerpywalne 😉 Dużo humoru i śmiechu potrafi osłodzić każdą nieudaną ''ósemkę''. Podziękowania szczególnie dla Tadzika, który parorotnie proponował mi chusteczkę na otarcie łez frustracji 😉 Uczą nie tylko jazdy ale też myślenia i zwracania na wszystko uwagi. Jest to praktyczne przygotowanie do bycia kierowcą jednośladu i świadomym zagrożeń uczestnikiem ruchu drogowego. Bardzo motywują i wspierają kursanta, mając jednocześnie do niego indywidualne podejście; są dostępni i chętni do pomocy jak i do udzielania wyjaśnień. Teoria na 100% i praktyka za 1wszym razem- to wynik kształcenia przez takich instruktorów. Polecam każdemu, kto szuka Szkoły, gdzie po wyjeżdzonych godzinach idzie się na egzamin państwowy i go zdaje bez problemu. Nie ma się co zastanawiać, u Pałgana wszyscy zdają! I Like! Pozdrawiam i dziękuję
Adam wrote on 31 sierpnia 2014 at 19:02:
Polecam Auto Szkołę PAŁGAN każdemu. Profesjonalna i zaangażowana kadra. Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, teoria bardzo dobrze wytłumaczona. Dziękuje szczególnie panu Wojtkowi - instruktorowi z powołaniem, za cierpliwość, motywacje, wsparcie i całokształt. 😉 Dzięki cennym radom zdałem egzamin teoretyczny na 100% a egzamin praktyczny za 2 podejściem. Dziękuje i pozdrawiam 🙂
Michał wrote on 25 sierpnia 2014 at 07:20:
Wg mnie Najlepsza i najbardziej przyjazna kursantom szkoła w Łodzi
Mariusz Machnicki wrote on 14 sierpnia 2014 at 13:20:
Polecam tą szkołę każdemu:) Fajnie prowadzone zajęcia, teoria wytłumaczona bardzo dobrze. Jazdy ze Zbyszkiem i Tadzikiem to czysta przyjemność. Uczą jeździć zachowywać się na drodze w różnych sytuacjach. Rewelacja!!!! No i najważniejsze, Zdane za pierwszym razem 🙂 Dzięki!
Paula Nawrot wrote on 28 lipca 2014 at 12:13:
Bardzo polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan ze względu na profesjonalne przygotowanie od podstaw do bycia kierowcą zarówno w teorii i praktyce 😀 Dziękuję za cierpliwość instruktorów, rady dopasowane do indywidualnego charakteru kursanta, motywacje i wsparcie. Po prostu za całokształt nauki dzięki której mogłam spełnić swoje motocyklowe marzenie! W efekcie teorie zdałam na 100% za pierwszym razem a praktykę jak tylko opanowałam liczenie do 5 😉
Iwona wrote on 10 lipca 2014 at 15:26:
Z całą odpowiedzialnością polecam Szkołę Pałgan ,a w szczególności instruktorka Wojtka. Do szkoły trafiłam po niezdanym wcześniej egzaminie w innej "renomowanej szkole " Dopiero w tej szkole Wojtek nauczył mnie jeździć i to w niedługim czasie co zakończyło się sukcesem zdanym egzaminem. Rewelacyjna kadra, pełen profesjonalizm i pozytywne nastawienie do egzaminu. Dzięki wskazówką jakie otrzymałam przed egzaminem poradziłam sobie ze stresem. Bardzo Dziękuje i Polecam!!!
Gosia Koneluk wrote on 7 czerwca 2014 at 10:12:
Z przyjemnością mogę polecić Auto Szkołę Pałgan każdemu, kto chce zdać na prawo jazdy. Egzamin teoretyczny i praktyczny na kat. A zdałam za pierwszym podejściem. To co najbardziej mi się podobało podczas całego kursu to ogromne zaangażowanie i profesjonalizm na każdym kroku ze strony instruktorów. Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla Zbyszka i Tadzika 🙂
Marcin Mielczarek wrote on 3 czerwca 2014 at 23:01:
Zdecydowanie polecam tą szkołę, ale po kolei. Zapisałem się na kurs na kat. A niestety do innej szkoły. Po wyjeżdżeniu tych 20h niestety nie było kolorowo. Trafiłem do szkoły „Pałgan” po przeczytaniu wpisu na Forum Motocyklistów Łódzkich. I całe szczęście, 26-go kwietnia zdałem egzamin. W porównaniu do renomowanej szkoły (tej na „W”), w której odbyłem kurs, to dzień do nocy. Już pierwsze minuty szkolenia u „Pałgana”, to potwierdziły. Różnica kolosalna. Zbyszek i Tadzik, to prawdziwi profesjonaliści. Ze Zbyszkiem miałem trzy godziny zajęć na placu, a z Tadzikiem trzy godziny na mieście. Dzięki nim zdałem egzamin. Ich podejście do tematu, sposób nauczania, cierpliwość, wiedza jest niesamowita. Uczą nie tylko zdać egzamin, uczą jeździć!!! Panowie w pełni wykorzystują wiedzę, zachowują się normalnie bez wydzierania, uczą, naprawdę uczą. Budują dobrą atmosferę, pracują z pasją. Efekt jest taki, że zdałem na pewno dzięki nim :-). Za tydzień odbiorę Prawo Jazdy i na pewno zgłoszę się do nich, żeby się doszkolić. Wykupię parę lekcji już na swoim motocyklu. Dzięki Panowie 🙂
K5 wrote on 1 czerwca 2014 at 19:52:
Polecam każdemu kto chce się nauczyć jeździć motocyklem, a nie tylko zdać egzamin. Pan Pałgan świetny nauczyciel, szkoda, że tylko 20h było mi dane spędzić pod jego okiem.
Helena wrote on 29 maja 2014 at 17:03:
Zacznę od tego, że bardzo bardzo żałuję.... Że nie trafiłam na tę szkołę wcześniej (wieki temu, kiedy robiłam kurs na kat B):)) A zmagałam się ze zdobyciem prawka kilka lat...Dodam, że w międzyczasie jeździłam z wieloma instruktorami, z wielu wielu różnych szkół nauki jazdy.. Dopiero instruktor Wojtek, nauczył, wytłumaczył, i, co równie ważne, bardzo pozytywnie nastawił!!! No i cóż, zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!!!!!
Michał Brudnicki wrote on 26 maja 2014 at 16:41:
Po 26 latach jeżdżenia samochodem zachciało mi się nauczyć jeździć na motocyklu. Egzamin teoretyczny (wcześniej) i praktyczny zdany dzisiaj, obydwa za I podejściem. Po kursie w szkole Zbyszka Pałgana. Przygotowanie do teorii i praktyki oceniam na wzorowe. Nigdy wcześniej nie jeździłem żadnym motocyklem. Rady Zbyszka i Tadzika są bezcenne, Oni po prostu uczą jak jeździć, a nie tylko jak zdać. Zaangażowanie instruktorów oceniam na piątkę z plusem. Cały czas obok kursanta, cały czas obserwacja jazdy i rady. Początkowo myślałem że wystarczy opanowanie kierowania motocyklem i to cały sukces, jednak dopiero na kursie otworzyły mi się oczy jak naprawdę dużo trzeba umieć aby panować nad maszyną i jeździć bez stresu. Instruktor jeździ za kursantem motocyklem, doskonale podpowiada i pokazuje manewry i jak należy je wykonywać. To jest bardzo potrzebne, a wręcz niezbędne. W trakcie czekania na egzamin na placu rozmawiałem z innymi zdającymi i słuchałem ich opinii. Zmieniali szkoły i dopiero u Zbyszka dowiadywali się całego mnóstwa rzeczy, o których wcześniej nie mieli pojęcia. Sama atmosfera kursu i nauki była wspaniała. Jeżdżąc po mieście motocyklem czułem się bardzo bezpiecznie i pewnie, wszystkie rady i podpowiedzi były praktyczne i logiczne, nic nie kombinowałem samodzielnie bo wiedzę Panowie przekazywali bardzo konkretnie i zrozumiale. Gdy decydowałem się na szkołę jazdy, oparłem się właśnie na opiniach w internecie i nie żałuję ani trochę. Nie warto szukać najtańszej i kierować się tylko tym kryterium, bo brak wiedzy i brak umiejętności instruktorów nauki zemszczą się sromotnie. Polecam Zbyszka z czystym sumieniem, w Jego szkole nauczycie się jeździć dobrze, mądrze i bezpiecznie. Zbyszek i Tadzik pozdrawiam Was serdecznie, życzę wszystkiego najlepszego i DZIĘKUJĘ. Michał
Dominik wrote on 29 kwietnia 2014 at 13:40:
Witam! Instruktorzy Tadzik i p. Wojtek są bardzo dobrzy w przygotowaniu kursantów do jazdy. P. Zbyszek Pałgan prowadzi zajęcia teoretyczne, które nie są nużące, ale wciągające. Wzorcowa organizacja i współpraca dzięki Pani Agnieszce w sekretariacie. Zajęcia odbywają się w centrum Łodzi w wygodnych pomieszczeniach. Plac manewrowy jest kameralny, spokojny, bez gapiów i obserwatorów. To będzie bardzo pozytywna opinia :)kursu na kat B. Doborowy zespół wykładowca p. Pałgan, i instruktorzy. Zarówno teorię jak i praktykę zdałem za 1 razem w różnych dniach. Egzamin teoretyczny z maksymalną ilością punktów, a egz. praktyczny z zaledwie 2 błędami. Instruktorzy mają indywidualne podejście do każdego kursanta i każdej kursantki. W samochodach jest zawsze sympatyczna atmosfera, co sprzyja nauce. Całą swoją uwagę poświęcają kursantowi, omawiają błędy, a potem tych błędów jest coraz mniej. Rzeczywiście uczą, jak dobrze jeździć, a dzięki temu zdaje się egzamin. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem tę szkołę jazdy Pałgan. Dzięki temu po 2 intensywnych miesiącach zdałem za pierwszym razem. Pozdrawiam kursantów i całą załogę auto szkoły Pałgan! Praktyczy miałem 18 kwietnia 2014. Sama jazda po mieście trwała około 50 min., więc długo. Aby zdać w miarę dobrze, należy być przygotowanym bardzo dobrze. Swoją część zabiera stres. Polecam szukającym bardzo dobrej auto szkoły!:) Pozdrawiam zespół: Zbyszka Pałgana, Tadzika, pana Wojtka i panią Agnieszkę. DZIĘKUJĘ - to jest najlepsze słowo opinii. Dominik
Paweł Kwiatkowski wrote on 28 kwietnia 2014 at 20:03:
Długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły. Zazwyczaj zanim coś wybiorę to przewertuję setki stron i poświecę na to masę czasu. Tym razem opłacało się. Szkoła PAŁGAN jest najlepszym miejscem na naukę jazdy na motocyklu. Kiedyś wydawało mi się, że jazda na motorze to nic trudnego. Po prostu dwa koła i kierownica, jak w rowerze. Jednak Zbyszek nauczył mnie szacunku do maszyny i pokazał jak cieszyć się z jazdy. Jest to człowiek, którego pasją są motory i to właśnie ktoś taki powinien Cię uczyć.
Paweł Kwiatkowski wrote on 28 kwietnia 2014 at 20:03:
Długo zastanawiałem się nad wyborem szkoły. Zazwyczaj zanim coś wybiorę to przewertuję setki stron i poświecę na to masę czasu. Tym razem opłacało się. Szkoła PAŁGAN jest najlepszym miejscem na naukę jazdy na motocyklu. Kiedyś wydawało mi się, że jazda na motorze to nic trudnego. Po prostu dwa koła i kierownica, jak w rowerze. Jednak Zbyszek nauczył mnie szacunku do maszyny i pokazał jak cieszyć się z jazdy. Jest to człowiek, którego pasją są motory i to właśnie ktoś taki powinien Cię uczyć.
Beata wrote on 25 kwietnia 2014 at 17:32:
POLECAM z całą odpowiedzialnością Do szkoły Zbyszka trafiłam, aby się doszkolić przed egzaminem praktycznym, cały kurs robiłam w innej auto szkole (poza Łodzią). Już po pierwszych dwóch godzinach jazdy stwierdziłam, że o tym co nauczono mnie wcześniej to mogę zapomnieć. Można powiedzieć, że zaczęłam od podstaw, a Zbyszek - skarb, cierpliwy, wszystko dokładnie wytłumaczy i pokaże. Tutaj ćwiczy się nie tylko manewry, które są obowiązkowe na egzaminie, Zbyszek wprowadza kilka ciekawych ćwiczeń- chociażby "przenoszenie" pachołków. Muszę również wspomnieć Tadzika - jego kilka wskazówek i porad również mi pomogły na egzaminie. Jeżeli ktoś szuka naprawdę najlepszej szkoły to niech przestanie - właśnie ją znalazł. Ps. Egzamin 24 kwietnia 2014 -przede mną egzaminator oblał dwie osoby, pomyślałam -ja będę następna, ale nic z tego 🙂 Zdałam za pierwszym razem, ale tylko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. DZIĘKUJĘ
Beata wrote on 25 kwietnia 2014 at 17:32:
POLECAM z całą odpowiedzialnością Do szkoły Zbyszka trafiłam, aby się doszkolić przed egzaminem praktycznym, cały kurs robiłam w innej auto szkole (poza Łodzią). Już po pierwszych dwóch godzinach jazdy stwierdziłam, że o tym co nauczono mnie wcześniej to mogę zapomnieć. Można powiedzieć, że zaczęłam od podstaw, a Zbyszek - skarb, cierpliwy, wszystko dokładnie wytłumaczy i pokaże. Tutaj ćwiczy się nie tylko manewry, które są obowiązkowe na egzaminie, Zbyszek wprowadza kilka ciekawych ćwiczeń- chociażby "przenoszenie" pachołków. Muszę również wspomnieć Tadzika - jego kilka wskazówek i porad również mi pomogły na egzaminie. Jeżeli ktoś szuka naprawdę najlepszej szkoły to niech przestanie - właśnie ją znalazł. Ps. Egzamin 24 kwietnia 2014 -przede mną egzaminator oblał dwie osoby, pomyślałam -ja będę następna, ale nic z tego 🙂 Zdałam za pierwszym razem, ale tylko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. DZIĘKUJĘ
Jan Kowalski wrote on 29 marca 2014 at 13:44:
Witam serdecznie. Ja w tamtym roku (2013) kończyłem kurs na "A" w Delcie i proszę uważnie przeczytać moją opinię! Część teororetyczna prowadzona przez Pana Pawła K. to coś niesamowitego. Człowiek jest najlepszym nauczycielem jakiego miałem w życiu. Super poczucie humoru i dar przekazywania wiedzy. Problemy zaczęły sie na placu. Plac bardzo ciasny, jeździ po nim bardzo dużo innych kursantów, również z Woty. Mnóstwo osobówek, ciężarówek i motocykli. Bardzo łatwo o kolizję. Nawierzchnia fatalna. Instruktor Pan Przemysław W. to jak dla mnie skończony idio... Nauka jazdy na motocyklu wygląda tak: dostajesz kominiarkę, kask i moto i robisz co chcesz. Kompletnie nikogo z Delty nie interesuje co robisz. Pan Przemek pomaga, owszem, ale ładnym dziewczynom z Woty, swoich kursantów nie zauważa. Wszystko czego się tam nauczyłem zawdzięczam sobie, albo innym instruktorom z Woty, którzy nieraz z litości udzielali wskazówek. Pan Przemek ogólnie jest ciągle zajęty rozmowami przez telefon, albo innym osobami, które sa przy budce. Szczyt wszystkiego to jego lenistwo bo niechciało mu się nawet (tuż przed egzaminem) rozłożyć urządzenia do pomiaru prędkości na szybkim slalomie. Z moich 20-tu godzin tylko 1,5 godziny jeździłem po mieście, bo albo Pan Przemek się spóźnił (notorycznie) albo inni kursanci jeździli po placu i nie miał kto ze mną jechać na miasto. To co tu napisałem to nie tylko moja opinia bo rozmawiałem z innym kursantami z Delty i każdy mówił to samo... że nigdy w życiu nie powtórzyłby wyboru tej szkoły. Ogólnie gość ciągle się spóźnia, nic nie robi i czasami tylko drze ryja - to jest jego metoda edukacyjna. Aha i jeszcze jedno, Pan Przemek (razem ze swoim przyd...em - taki gość z czarną kitką) robią sobie loże szyderców i wyśmiewają, poniżają kursantów, którzy opowiadają o moto na egz. próbnym. Każą recytować jakieś poematy, które jak się później okazuje na egzaminie do niczego nie są potrzebne. Ja przed egzaminem (po kursie w Delcie) wykupiłem sobie 4 godziny u Pana Pałgana... i co się okazało? Pan Pałgan jest niesamowitym nauczycielem, przez 4 godziny nauczył mnie 1000x wiecej niż nieroby z Delty, pokazał różne sztuczki dzięki, którym dużo łatwiej prowadzi się motocykl i łatwiej zdać placyk. Pana Pałgana polecam z czystym sumieniem - różnica między Deltą jak dzień do nocy. Pan Pałgan stoi przy Tobie całe dwie godziny i po prostu Cie uczy, w Delcie robisz co chcesz i jak chcesz. Uogólniając DELTA poza częścią teoretyczną to jakaś MASAKRA i broń Boże nigdy więcej!!! p. Pałgan to niesamowity nauczyciel z ogromną wiedzą, nie wiem jak w szkole Palgan jest z teorią, ale nauka jazdy na motocyklu to najwyższy poziom, żałuję, że calego kursu nie skończyłem u niego. Przestrzegam wszystkich zainteresowanych kursem na kat. "A" - nigdy w życiu DELTA!!! Nie zróbcie mojego błędu!!! P.S. Zdałem za pierwszym razem, ale tylko dzięki Panu Pałganowi 🙂 Bardzo Panu dziękuję
Ola wrote on 27 marca 2014 at 14:51:
Z całą pewnością szkoła godna polecenia! Zarówno teoria, jak i praktyka zdana za pierwszym razem :). Zajęcia teoretyczne przebiegały w świetnej atmosferze i sprawiały, że aż chce się słuchać. Pan Zbyszek zdecydowanie potrafi zainteresować tematem :). Za jazdy chciałam ogromnie podziękować Tadzikowi, z którym jazda to sama przyjemność i w dodatku świetna zabawa. Oprócz tego niewątpliwie profesjonalizm i pasja do pracy 🙂 Na pewno będę polecać tę szkołę!
Marlena wrote on 6 marca 2014 at 16:34:
Teoria za pierwszym razem Praktyka za drugim Wielkie podziękowania dla Pana Wojtka!
Ania wrote on 6 marca 2014 at 13:41:
Doskonała Auto Szkoła, którą zdecydowanie polecam wszystkim przyszłym kierowcom. Egzamin praktyczny na prawo jazdy kat. B zdałam za pierwszym razem, co zawdzięczam doskonałemu przygotowaniu przez Zbyszka i Tadzika. Zajęcia teoretyczne prowadzone były przez Zbyszka w sposób profesjonalny, rzetelny, w bardzo miłej atmosferze:-) Chciałabym bardzo podziękować Tadzikowi za wspaniałą, bezstresową atmosferę podczas jazd, efektywną naukę, cenne wskazówki, opanowanie i cierpliwość 🙂 Gorąco polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan 🙂
Damian Seiler wrote on 5 marca 2014 at 13:37:
Z ogromną przyjemnością mogę polecić tę szkołę każdemu, kto chce otrzymać prawo jazdy:). Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Zbyszka były bardzo interesujące i mega profesjonalne, co naprawdę zachęcało do nauki przepisów ruchu drogowego:). Z kolei zajęcia praktyczne w towarzystwie Tadzika to ciekawe doświadczenie. Jazda z nim była prawdziwą przyjemnością. Oczywiście w miłej i bezstresowej atmosferze. Duża wiedza, opanowanie i doświadczenie pedagogiczne Tadzika pozwoliło mi dobrze opanować samochód i przygotować się do egzaminu, który zdałem za 2 podejściem bez najmniejszych problemów:):). Serdecznie za wszystko dziękuję Auto Szkole Pałgan. Pozdrawiam :):).
Gosia wrote on 31 stycznia 2014 at 13:56:
Zarówno egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem 🙂 Zawdzięczam to świetnemu przygotowaniu przez Zbyszka i Tadzika. Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone we wspaniałej atmosferze, w interesujący sposób i tak, aby dotarło do najbardziej opornych 🙂 Wykłady wręcz zachęcały do nauki. Jazdy z Tadzikiem to niesamowite doświadczenie - zero stresu, super atmosfera i mnóstwo efektywnej nauki oraz przydatnych wskazówek. Gdyby nie jego opanowanie, cierpliwość i przede wszystkim umiejętności instruktorskie, nie poszłoby tak łatwo. Egzamin praktyczny po odbyciu jazd z Tadzikiem to pestka. Zostałam naprawdę świetnie przygotowana. Bardzo dziękuję. Życzę dalszych sukcesów i wielu wdzięcznych kursantów. Z czystym sumieniem polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan. Pozdrawiam!
Robert wrote on 18 stycznia 2014 at 18:31:
Szkole bez najmniejszego zawachania moge polecic kazdemu. U Palgana pare lat temu zdawalem kategorie B, ostatnio takze kategorie A. Nie majac wczesniej stycznosci z motocyklem zarowno praktyke jak i teorie zdalem przy pierwszym podejsciu, w dodatku bez zastrzezen egzaminatora. Jesli nie zalezy Wam tylko na uzyskaniu dokumentu, ale przede wszystkim na nabyciu solidnych umiejetnosci, poznaniu wskazowek i praktycznych porad bezpiecznego uzytkowania motocykla i poruszania sie w ruchu drogowym powinniscie rozwazyc wlasnie te autoszkole. Zbyszek przekazuje praktyczna wiedze w trakcie kursu, a nie tylko sucha teorie i fakty, a przede wszystkim jezdzi motocyklem. W innych autoszkolach z tego, co zauwazylem instruktorami sa osoby, ktore nigdy na motocyklu nie siedzialy. Przy kategorii A niestety jest to dosc wazny argument. I w moim przypadku zadecydowal o wybraniu tej, a nie innej autoszkoly. Jak pokazal czas, moja decyzja byla sluszna. Polecam! 🙂
Karolina wrote on 15 listopada 2013 at 13:39:
Polecam gorąco! Instruktorzy, z którymi miałam przyjemność jeździć (Pan Tadeusz i Pan Zbyszek) wpoili mi zasady, nawyki dotyczace jazdy na tyle skutecznie, że zdałam za pierwszym razem ( teorię i praktykę)! Nauka odbywała się w atmosferze ciepłej, wręcz rodzinnej. To autoszkoła, w której nie ma miejsca dla insruktorów- amatorów, sami profesjonaliści. Gratuluje kadry
Zuza wrote on 29 października 2013 at 16:38:
Autoszkoła zdecydowanie godna polecenia! Dzięki świetnemu przygotowaniu teoretycznemu oraz bezstresowym zajęciom praktycznym, na które zawsze chodziłam z przyjemnością, zdałam obie części egzaminu za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję Tadzikowi i Wojtkowi za wiele wspólnie spędzonych godzin, podczas których nauczyli mnie radzić sobie z każdą sytuacją na drodze i nigdy nie stracili do mnie cierpliwości 😉
Justyna wrote on 29 października 2013 at 13:24:
Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę każdemu! Zajęcia teoretyczne przeprowadzone rzetelnie, ciekawie, w bardzo fajnej atmosferze. Zbyszek już od samego początku stara się znieść dystans, bo w końcu wszyscy jesteśmy tam w tym samy celu 🙂 Dzięki zajęciom i materiałom dydaktycznym zdałam teorię za pierwszym razem bez najmniejszego problemu na maksymalną ilość punktów. Do egzaminu praktycznego podchodziłam dwa razy, drugie podejście oczywiście zakończone sukcesem. Nigdy wcześniej nie jeździłam na motocyklu, obawiałam się że kurs będzie drogą przez mękę, ale było zupełnie odwrotnie. Z niecierpliwością czekałam na kolejne zajęcia, bo dawały taką frajdę i niesamowitego, pozytywnego kopa. Ale to nic dziwnego jeśli zajęcia prowadzi pasjonat, który zna sie na rzeczy! Zbyszek po prostu zaraża miłością do motocykli 🙂 Nie mogę pominąć także Pani Eweliny z sekretariatu, która cierpliwie pomaga wypełnić te wszystkie zawiłości dokumentowe. Niezwykle ciepła i życzliwa osoba. Gorąco polecam, wybór tej szkoły to najlepszy wybór! 🙂
Łukasz.K wrote on 28 października 2013 at 23:12:
Polecam wszystkim chcącym zdobyć prawo jazdy kat. A, mnie na wybór tej auto szkoły skłonił fakt iż jako jedna z pierwszych w Łodzi ta nadążyła za zmianami w egzaminach państwowych. Po za solidnym przygotowaniem do egzaminu Zbigniew stara się nas również uczyć do jazdy po nim, wiele cennych rad z zakresu techniki jazdy i bezpieczeństwa które mogą okazać się bezcenne w normalnej codziennej jeździe bo Zbyszek to też zapalony motocyklista i doradzi praktycznym doświadczeniem. Po wstępnym opanowaniu motocykla (wiadomo początki bywają trudne) sam kurs to czysta przyjemność. Dziś zdałem za drugim podejściem i zaczynam szukać swojego pierwszego moto 🙂 Polecam!
Karolina wrote on 19 października 2013 at 21:28:
Po pierwsze i najważniejsze- egzamin teoretyczny i praktyczny na kategorie B zdany za pierwszym razem! Swietna autoszkola, cudowni instruktorzy i pani Ewelina z sekretariatu 🙂 Szczególnie dziekuje Tadzikowi bo to z nim zaczynałam, wyjezdzilam najwieksza liczbę godzin, przebrnelam najważniejsze momenty podczas nauki jazdy. Ogromne podziękowania dla p. Wojtka, z którym spędziłam ostatnie kilka godzin przed egzaminem. Panu Zbyszkowi dziekuje za zajęcia teoretyczne przeprowadzone w bardzo rzetelny sposób. W każdej L-ce panuje cudowna atmosfera. Polecam wszystkim niezdecydowanym! U Palgana nie ma czego żałować 🙂
Asia wrote on 11 października 2013 at 14:22:
Polecam Wszystkim. Świetna szkoła.Teoria ze Zbyszkiem była przeprowadzona tak, ze kilka godzin siedzenia w ławce nie było uciążliwe, a samo przygotowanie pozwoliło na zdanie torii za 1 razem. Szczególnie chciałabym podziękować Tadzikowi, który wykazał się ogromną cierpliwością i zrozumieniem.Z nim każde jazdy były przyjemnością. Teraz z prawem jazdy w ręce jeszcze zdarza mi się żałować, że nie będę miała więcej jazd 😉
MateuszM wrote on 8 października 2013 at 22:44:
Cześć. Moja przygoda z motocyklem rozpoczęła się kilka miesięcy temu, kiedy to stanąłem przed podobnym dylematem jak z pewnością Ty Czytelniku - wertując między innymi niniejsze komentarze w poszukiwaniu informacji na temat Szkoły która jest w stanie z pełną odpowiedzialnością wyszkolić kandydata na kierowcę w taki sposób aby mógł on bezpiecznie rozpocząć samodzielnie swoją przygodę z motoryzacją. Dla mnie kryterium wyboru było proste - nie jest w stanie zrobić tego nikt kto sam nie jest oddany w pełni temu, czego ma nauczyć. Nie wyobrażałem sobie sytuacji w której bezpiecznej i świadomej jazdy motocyklem będzie miał mnie uczyć ktoś kto nie jest czynnym Motocyklistą-pasjonatem. Bez wahania wykonałem telefon do Zbyszka, który tylko podczas pierwszej rozmowy utwierdził mnie w przekonaniu o tym że jest odpowiednią osobą na właściwym miejscu - nie pomyliłem się. Prowadzony przez Zbyszka kurs zarówno teoretyczny jak i praktyczny to czysta przyjemność, połączenie wiedzy teoretycznej z interpretacją praktyczną popartą wieloma latami doświadczenia - jakże ważnego podczas przekazywania wiedzy młodym Motocyklistą. Zajęcia praktyczne to nauka rozpoczynająca się przede wszystkim od zdobycia szacunku dla maszyny, jasnemu objaśnieniu zasad kierowania, oraz zachowań mających bezpośredni wpływ na świadome i bezpieczne kierowanie motocyklem. Można tutaj naprawdę wiele napisać, jednak żaden komentarz nie odda zaangażowania, pasji, podejścia i serca włożonego przez Zbyszka w to co robi. Rozpocząłem zajęcia nie siedząc nigdy wcześniej na żadnym pojeździe dwukołowym innym niż rower, wczoraj zdałem egzamin za pierwszym razem czując, że żaden z jego etapów nie był kwestią przypadku, a solidnego i uczciwego przygotowania oraz pracy włożonej zarówno przez Zbyszka jak i mnie podczas kursu - i niech to wszystko będzie najlepszą rekomendacją dla Autoszkoły Pałgan. Pozdrawiam wszystkich
Mariusz P. "Matti" wrote on 8 października 2013 at 11:28:
Wczoraj 7-ego października zdałem egzamin na prawo jazdy kategorii A. Tak teoretyczny, jak i praktyczny egzamin zdany za pierwszym razem bezbłędnie. Dlatego stąd chciałem podziękować za perfekcyjne przygotowanie z wiedzy o ruchy jaki i z praktycznego punktu widzenia do jazdy motocyklem panu Zbyszkowi Pałganowi. Rewelacyjny kontakt, świetne podejście do kursantów, zawsze pomocny i na bieżąco rozwiązywał wszelkie wątpliwości, popierając swoje wypowiedzi cytatami z podręczników. Zbyszku - jeszcze raz dziękuję!
Anka wrote on 4 października 2013 at 16:54:
Po 35 latach od otrzymania prawa jazdy zaczęłam dzięki Wojtkowi korzystać z samochodu. Oszczędność czasu, wygoda, nowe wrażenia.... Wielkie dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość. Nikt (nawet ja sama) nie wierzył, że to się uda:-)... i udało się. Zachęcam wszystkich, żeby odkurzyli swoje prawka i spróbowali - oczywiście z autoszkołą "Pałgan". Dzięki wielkie:-)
Wiktor G. wrote on 4 października 2013 at 13:41:
Na początek: egzamin zdałem za PIERWSZYM razem, zarówno teorię jak i praktykę!!!Dziękuję całemu zespołowi szkoły a szczególne podziękowania dla Agnieszki, która wykazała się ogromną cierpliwością ucząc jazdy samochodem takiego panikarza jak ja;) Oczywiście, jazda autem to też znajomość przepisów, tutaj podziękowania należą się Zbyszkowi. NA koniec dziękuję Pani z biura, która jest zawsze uprzejma i pomocna. Dziękuję 🙂
Krzysiek Sałaciński wrote on 26 września 2013 at 13:23:
Polecam wszystkim kurs kat A. u Zbyszka. Bardzo dobry instruktor, który widać że uwielbia jazdę motocyklem. Dużą uwagę przykłada do bezpieczeństwa jazdy, zwraca uwagę na odpowiedzialne zachowanie na drodze. Manewry potrafi dokładnie wytłumaczyć, a tłumaczenie potrafi poprzeć prawidłowym własnym przejazdem. Przejazd przez wolny slalom Yamahą V-star 1100 w wykonaniu Zbyszka naprawdę robi wrażenie. Oczywiście bywa surowy i potrafi "przytrzeć uszu" za niewłaściwe zachowanie ale tak właśnie powinien zachowywać się instruktor.
Agnieszka wrote on 26 września 2013 at 13:03:
Moim zdaniem bezdyskusyjnie najlepsza szkoła w Łodzi.Wszystko oczywiście to zasługa instruktorów i właściciela,konkretnego i rzeczowego Pana Zbigniewa,który wkłada dużo pracy w przygotowanie teoretyczne.A porządna baza to połowa sukcesu. Egzamin zdany za drugim razem. Polecam serdecznie.

Opinie z FB:

Auto Szkoła Zbigniew Pałgan
4.9
powered by Facebook
Igor Slim
Igor Slim
2018-03-11T20:00:32+0000
Kat A bez 0roblemu. Tadzik szykuj eMZetke :-))
Kacper Stolarski
Kacper Stolarski
2018-03-05T18:21:57+0000
Egzamin na kategorię B zdany za 3 podejsciem(Poprzednie podejścia nie zaliczone z mojej winy :D) Instruktorzy spoko, dobrze tłumaczą, można sie pośmiać. Polecam auto szkole w 100%. Za pare lat wracam robić kat A. 🙂
Sylwia Matysiak
Sylwia Matysiak
2018-02-10T08:18:49+0000
Bardzo polecam auto szkołe Pałgan ,świetna szkoła i przyjazna atmosfera ,a w szczegulności dziękuje wspaniałemu instruktorowi Krzysztofowi Płaczkowskiemu który dał z siebie wszystko żeby przekazać mi swoją wiedze ,gratuluje niewyczerpanych pokładów cierpliwości i dziękuje jeszcze raz .
Madeleine Kicka
Madeleine Kicka
2017-12-15T20:20:20+0000
Polecam auto szkole Palgan, a w szczególności Panią Agnieszkę � która jest świetnym, cierpliwym instruktorem. Jazdy z nią to była przyjemność, uczy nie "pod egzamin " ale jak jezdzic dobrze i bezpiecznie. Dawala mi mnóstwo praktycznych rad, jak zachowywać się na drodze, ma mega duża wiedza i wspaniałe podejście do kursanta, nawet takiego spanikowanego i zniechęconego na początku jak ja. Prawo jazdy kat B zdane za 2 razem! �
Natalia Dąbkowska
Natalia Dąbkowska
2017-12-03T09:50:22+0000
Jacek Sobieraj
Jacek Sobieraj
2017-11-17T14:25:44+0000
Kategoria A zdobyta dzis. Zbyszek Tadeusz Wasza cierpliwosc i moja wytrzymalosc na Was zaowocowaly 🙂 pierwsze podejscie pierwszy strzal i po sprawie 🙂 Dzieki chlopy...Polecam wszystkim nie tylko kategorie A B rowniez.
Roksana Kowalska
Roksana Kowalska
2017-11-10T16:14:31+0000
Bardzo polecam szkołę "Pałgan" . Przed kursem nie miałam żadnego pojęcia o przepisach drogowych ,znakach i nigdy nie jeździłam samochodem. Już na pierwszych zajęciach wiedziałam ,że wybór tej szkoły był strzałem w 10 ! Do teorii świetne przygotowanie ,zaś przede wszystkim dziękuję p.Krzysztofowi P. ,który od samego początku wierzył w mnie ,był cierpliwy oraz perfekcyjnie przygotował do egzaminu praktycznego - oczywiście zdane za pierwszym razem. Najlepsza auto-szkoła ! Wszystkim polecam
Arkadiusz Wąs
Arkadiusz Wąs
2017-11-07T00:24:11+0000
Marek Spoksikziom
Marek Spoksikziom
2017-10-26T20:25:34+0000
Mój szef jest dokładnym instruktorem, uczy podstaw, techniki jak i samej jazdy na motocyklu w bardzo dobry i skuteczny sposób ��
Przemyslaw Plewinski
Przemyslaw Plewinski
2017-10-13T08:04:01+0000
Kategoria A - BARDZO, BARDZO polecam szkołę Zbyszka Pałgana! Moja historia: kurs zrobiłem w Wota, bo blisko, bo znana szkoła. Kurs wyglądał tak, że 3-4 kursantom jednocześnie były wydawane motocykle i każdy uczył się sam. Efekt: dwa egzaminy oblane. Zmieniłem podejście, postanowiłem pójść do szkoły gdzie się nauczę - miałem dużo szczęścia i trafiłem na Zbyszka Pałgana. Mozolnie, godzina po godzinie oduczał mnie złych nawyków i uczył dobrych. Spędził ze mną na placu bardzo wiele godzin, efekt: EGZAMIN ZDANY BEZBŁĘDNIE. Naprawdę polecam szkołę Zbyszka - tu naprawdę nauczycie się jeździć. DZIĘKI ZBYSZEK - YOU ARE THE MAN! 🙂
Kamil Kamil
Kamil Kamil
2017-10-11T19:10:15+0000
Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zrobić kurs na kat A to właśnie tu są odpowiedni ludzie. Uczą z pasją, sami jeżdżą na motocyklach, uczą jak zdać egzamin, ale uczą też jak się bezpiecznie poruszać. Zdecydowanie polecam.
Przemysław Królak
Przemysław Królak
2017-10-11T12:18:14+0000
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięki Panu Krzysztofowi udało się zdać egzamin praktyczny na kat. B za pierwszym razem. Pan Krzysztof uważnie obserwuje błędy, które omawia podczas jazdy i po jazdach, a jeżeli to możliwe to również pokazuje jak poprawnie wykonać dany manewr. Polecam Autoszkołę Pałgan. Dziękuję.
Monika Oller
Monika Oller
2017-10-09T18:32:41+0000
Nie wierzyłam, że mogę opanować jazdę na motocyklu....a jednak 🙂 Dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi dziś już sama mogę jeździć!!! Na kursie pierwszy raz wsiadłam na motocykl ale dzięki świetnym instruktorom Tadzikowi i Zbyszkowi nawet nie wiem kiedy opanowałam wszystkie manewry. Na kursie nauczyłam się podstawowych manewrów niezbędnych do zdania egzaminu ale co chyba ważniejsze bezpiecznej jazdy i przewidywania. Dziękuję za cudowną atmosferę, za cierpliwość, za poświęcenie i profesjonalizm. Z jazd zawsze wychodziłam w pozytywnym nastroju. Polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan!!!
Karolina Wasikowska
Karolina Wasikowska
2017-10-06T18:11:52+0000
Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. Na kursie po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl, ale dzięki wiedzy przekazanej przez instruktorów udało mi się opanować i zapałać entuzjazmem do jazdy na jednośladze. Kurs to głównie nauka podstawowych technik jazdy na motocyklu, które są niezbędne do zdania egzaminu, ale co ważniejsze, do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Panowie bardzo dużo i cierpliwie tłumaczą, po jazdach omawiają błędy i sami pokazują jak wykonać poprawnie zadania. Widać, że Panowie uczą z pasją, powołaniem i lubią to co robią. Ogromne podziękowania dla Zbigniewa za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta, cierpliwość, ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazania. Tadzikowi dziękuję za pomoc w doszlilfowaniu techniki, cenne podpowiedzi jak wykonywać zadania i jeździć po mieście, słowa otuchy oraz niesamowite poczucie humoru. Będę wszystkim polecać Autoszkołę Pałgan!
Kasia Rychlewska
Kasia Rychlewska
2017-10-02T13:43:50+0000
Super przygotowanie do egzaminów.Teoria i praktyka za pierwszym! Dziękuję !!!! 😀
Monika Jednorowska
Monika Jednorowska
2017-09-27T11:00:49+0000
Gorąco polecam tę auto szkołę i pana Krzysztofa Płaczkowskiego! Instruktor na 6stke, cierpliwy, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. 🙂 Wszystkie wątpliwości bardzo spokojnie i sumiennie tłumaczone. Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. 🙂
Sylwia Dobrowolska
Sylwia Dobrowolska
2017-08-11T11:08:46+0000
Karolina Koprowska
Karolina Koprowska
2017-07-25T12:19:49+0000
Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam na kategorię A2 za pierwszym razem, a to wszystko dzięki cierpliwości Zbyszka i Tadzika. Wybrałam tę szkołę z polecenia. Mówiono mi, że tutaj nauczę się jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Wszystko się potwierdziło 🙂 Na jazdach były litry wylanego potu (dosłownie), ale dzięki temu egzamin poszedł bardzo gładko 🙂 Mogę nawet nieśmiało stwierdzić, że egzamin był dużo prostszy niż niektóre jazdy, co tylko podkreśla profesjonalizm tej auto szkoły.
Ola Markiewicz
Ola Markiewicz
2017-07-05T20:12:12+0000
Polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan.� Solidne przygotowanie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka ��, wspaniali instruktorzy!!! �� Szczególnie ciepło pozdrawiam Tadzika i Wojtka.�� Dziękuję za miłą atmosferę, za cierpliwość i profesjonalizm. Cała kadra pracownicza jest cudowna. � Będę tęsknić.� Ps. Tadzik, jesteś the best. � Zdałam za pierwszym razem.
Anna Rajch
Anna Rajch
2017-06-19T19:43:09+0000
Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Super szkola.
Michał Michał
Michał Michał
2017-06-11T10:49:27+0000
Jak narazie bardzo Ok 👍🏿😄
Krzysztof Bogusławski
Krzysztof Bogusławski
2017-06-09T12:01:54+0000
A1 zdane za pierwszym. Dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za naukę od podstaw 🙂
Tomasz Krakowiak
Tomasz Krakowiak
2017-05-16T21:52:00+0000
Polecam zdecydowanie. Świetne podejscie, fachowe rady. Zakończyłem właśnie przygodę z kat A. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszek.
Paulina Dallas Kozieł
Paulina Dallas Kozieł
2017-04-28T07:45:41+0000
Świetne przygotowanie 🙂 Mimo, że wykupiłam dodatkowe jazdy bo miałam w innej szkole to zdecydowanie tutaj lepiej się nauczyłam :). Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Serdecznie dziękuje Tadzikowi i pani Agnieszce, ale głównie Tadzikowi za cierpliwość do mnie 🙂
Beata Majchrzak
Beata Majchrzak
2017-04-10T13:42:20+0000
Rewelacyjne przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu�Tadzik, dziękuję za każdą minutę jazdy z Tobą, jesteś rewelacyjnym instruktorem i cudownym człowiekiem�Wojtek, pomimo tego, że z Tobą jeździłam mało to i tak Ciebie również uwielbiam, bo jesteś również rewelacyjnym instruktorem i wytrzymałeś to moje ciągłe gadanie na jazdach(a lekko ze mną nie jest�) Będę za Wami bardzo tęsknić� Każda szkoła jazdy wiele by oddała, żeby mieć takich instruktorów, także szef musi bardzo o Was dbać�Głosuję za dobrymi premiami dla chłopaków�, tacy ludzie to największy skarb.
Michał Krzewina
Michał Krzewina
2017-04-05T05:27:04+0000
Anna Chylak
Anna Chylak
2017-03-20T09:21:05+0000
Polecam, miła atmosfera 🙂 wszystkie wątpliwości spokojnie wytłumaczą i będą cisnąć dopóki się nie nauczysz (co przychodzi dość szybko) pozdrawiam serdecznie wszystkich przesympatycznych instruktorów, zwłaszcza Agnieszkę Ernest i dwóch Krzysztofów 🙂
Marta Buba
Marta Buba
2017-01-31T14:56:02+0000
Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera, egzamin praktyczy kat. B zdany za drugim razem 😉
Kasia Matyjas
Kasia Matyjas
2016-12-07T10:41:49+0000
Polecam Autoszkołę Pałgan! Szczególne podziękowania dla Wojtka - najlepszego instruktora na świecie! Praktyka za pierwszym podejściem: )
Klaudia Kaa
Klaudia Kaa
2016-11-17T18:56:28+0000
Julia Nowakowska
Julia Nowakowska
2016-10-05T11:40:56+0000
Gośka Steglińska
Gośka Steglińska
2016-07-28T22:11:32+0000
Serdecznie polecam tę autoszkołę 😀 Bardzo dobre przygotowanie do teorii oraz praktyki 🙂 egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję instruktorom za wspaniałą naukę jazdy 😉
Sandra Glonek
Sandra Glonek
2016-07-20T08:36:57+0000
Polecam AutoSzkołę Pałgan za świetne przygotowanie do egzaminu kategorii B! Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa za wsparcie i cierpliwość, Tadzikowi za to, że poprawiał humor 🙂 Teorię zdałam za pierwszym razem z maksymalną ilością punktów (pozdrowienia dla p.Zbyszka!), a praktykę za drugim podejściem (tu też muszę podziękować p.Wojtkowi za bycie dociekliwszym niż egzaminator :D) Dziękuję serdecznie!! 🙂
Artur Pe
Artur Pe
2016-07-19T06:33:22+0000
Robiłem kurs na kat. A ,( pierwszy raz w życiu na motocyklu) , a pan Zbyszek rzuca tekstami " Nie mogę patrzeć jak to robisz ! " Cały czas był nie miły,chamski i stresujący przy nim nic mi nie wychodziło . Tadeusz do rany przyłóż, człowiek anioł . Najlepsze jest to, że musisz podejść do egzaminu końcowego ,obowiązkowego w szkole (płatnego) . Nie polecam .
Hubert Kołodziejczak
Hubert Kołodziejczak
2016-07-11T20:25:29+0000
Podczas jednej godziny w tej autoszkole nauczyłem się więcej niż podczas całego kursu u konkurencji. Do egzaminu na kategorię A zostałem przygotowany bardzo dobrze - zdane w pierwszym terminie. Dziękuję i pozdrawiam!
Aleksandra Piotrowska
Aleksandra Piotrowska
2016-06-16T10:33:18+0000
Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 Wielkie podziękowania dla Wojtka i Tadzika za wszystko czego mogłam się od Was nauczyć:-) , za niezapomnianą atmosferę,za uśmiech i cierpliwość i oczywiście za słowa otuchy w ciężkich momentach.Dziękuję i oby więcej takich instruktorów jazdy 🙂
Żanii Syrova
Żanii Syrova
2016-05-24T08:01:24+0000
100% POLECAM!!! kurs zrobiłam w innej szkole- niestety z kiepskim efektem..doszkoliłam się, a dokładniej uczyłam od nowa.. w Autoszkole Pałgan i zdałam egzamin kat. B za pierwszym razem!!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy już na co dzień. Świetni nauczyciele! Ogromne podziękowania dla instruktora Tadzika:)
Roksana Krajewska
Roksana Krajewska
2016-05-11T11:20:58+0000
Super auto szkoła 🙂 Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 A to wszystko dzięki p. Wojtkowi 🙂 Polecam w 100% 🙂
Justyna Ziuta Szałapska
Justyna Ziuta Szałapska
2016-03-12T15:56:58+0000
Super auto szkoła. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów jak i do jazdy codziennej. Najlepszy instruktor to oczywiście pan Wojtek człowiek z powołaniem, wymagający ale dzięki temu widoczne są postępy. Świetna atmosfera. Polecam i pozdrawiam :)))
Daria Rusek
Daria Rusek
2016-02-20T13:03:48+0000
Serdecznie polecam, miła atmosfera, wspaniali instruktorzy, którzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do jazdy codziennej, prawo jazdy kategori B zdane za pierwszym razem 🙂 polecam ! 🙂
Marzena Bieniak
Marzena Bieniak
2016-02-01T16:37:47+0000
Tadzik jest the best 🙂
Mateusz Krysiak
Mateusz Krysiak
2015-10-29T15:05:47+0000
Po niezdanym po raz drugi egzaminie na kat. A, wziąłem kilka godzin u Pana Zbyszka, na starcie powiedział w czym leży problem i pokazał jak powinno się jeździć, pełne zainteresowanie moją jazdą pozwoliło na bieżąco korygować błędy i oduczyć się złych nawyków. Dzięki niemu dziś odebrałem po egzaminie glejt z wynikiem egzaminu "pozytywny". Polecam z czystym sumieniem.
Radosław Grzegorczyk
Radosław Grzegorczyk
2015-10-06T10:45:08+0000
Zbyszek + Tadzik = genialni instruktorzy! Prawko na kat. A za pierwszym razem mimo wcześniejszego braku kontaktu z jednośladami 😀 Zdecydowanie polecam!!!
Patryk Lewandowski
Patryk Lewandowski
2015-07-15T15:00:13+0000
Michał Drzewiecki
Michał Drzewiecki
2015-06-12T20:17:10+0000
Auto szkołę polecił mi znajomy który robił Kat. A teorie i praktykę zdał za pierwszym razem, ja również robiłem kurs Kat.A cóż mogę powiedzieć kurs teoretyczny przeprowadzony jak najbardziej profesjonalnie tak samo jak praktyka. Zbyszek instruktor wymagający ale spokojny jak się coś odwali to ucho czerwone ale zostaje dzięki temu wszystko na długo w głowie, Tadzik również wymagający instruktor prowadzący zajęcia z wielkim humorem. Obaj potrafią prosto ale skutecznie przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Szkoła warta polecenia co zresztą będę czynił. Ja teorie zdałem za drugim razem ale to moja wina, praktyka za to zdana za pierwszym razem dzięki dwojgu świetnych instruktorów tak trzymać Panowie. polecam w 1000000%.
Żaneta Błaszczyk
Żaneta Błaszczyk
2015-05-05T21:59:09+0000
Świetna autoszkoła, oba egzaminy zdane za 2 razem - niezły wynik 😉 na kat B super instruktorzy, przygotowywują do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Szkoła godna polecenia.
Madziana Em
Madziana Em
2015-02-02T11:09:59+0000
Zbyszek instruktor mistrz! Robiłam prawko kat A kilka lat temu ale polecam każdemu. Nauka warta swojej ceny. Umiejętności i życie są bezcenne. LwG
Ola Maniszewska
Ola Maniszewska
2014-05-05T09:43:31+0000
W skrócie - świetna atmosfera, zero stresu, widoczne postęp, dobre rady, bezbłędnie zaliczony egzamin.. A teraz? czekam na odbiór dokumentów do prawa jazdy 😉
Klaudia Zielewska
Klaudia Zielewska
2014-04-24T21:45:40+0000
Małgorzata Kulińska
Małgorzata Kulińska
2014-02-09T19:56:49+0000
Świetna szkoła, którą polecam każdemu. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie i bardzo ciekawie. Zajęcia praktyczne - super atmosfera, zero stresu, rzetelność i efektywność. Zdałam za pierwszym podejściem! 🙂