Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.9 (98.57%) 14 ocen/y

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Księga gości:

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
 
Pola zaznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail zostanie opublikowany.
Dla bezpieczeństwa zostanie zapisany twój adres IP w naszej bazie 54.81.116.187.
Opinia pojawi się w ciągu tygodnia od jej napisania.
Kamila wrote on 12 września 2013 at 15:37:
dodam, że oba egzaminy zdałam za pierwszym podejściem ! 🙂
Kamila wrote on 12 września 2013 at 15:36:
Polecam, polecam, polecam! Wieeeelkie podziękowania zarówno dla p. Zbyszka za super wykłady oraz dla wszystkich istruktorów (z każdym miałam okazję współpracować), a szczególnie dla Pana Wojtka, który przygotowywał mnie tuż przed egzaminem i nawet na chwilę nie tracił wiary we mnie! Dzięękuujęę
Kasia wrote on 9 sierpnia 2013 at 13:55:
Serdecznie polecam, dzięki Agnieszce zdałam praktykę za drugim razem i od roku już jeżdżę jako kierowca 🙂
Ania wrote on 11 lipca 2013 at 16:59:
Wielkie podziękowania dla Pana Wojtka ! Świetny instruktor i bardzo dobrze tłumaczy, daje cenne wskazówki a podczas jazd panuje miła atmosfera 😉 Tak naprawdę to dzięki Niemu zdałam prawko (po 4 dodatkowych godzinach). Naprawdę polecam tę auto szkołę !! Z pewnością najlepsza w Łodzi 🙂 !
Weronika P. wrote on 9 lipca 2013 at 15:25:
Serdecznie dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu Panu Zbyszkowi (za teorię), Panu Kamilowi który uczył mnie podstaw, Panu Zgierskiemu z którym miałąm najwięcej godzin jazd, Panu Tadzikowi który poświęcił mi ostatnie godziny jazd. Od każdego usłyszałam wiele cennych rad dzięki czemu dziś zdałam egzamin państwowy praktyczny kat. B! Co prawda za drugim podejściem ale tak jak radzili instruktorzy nie należy się spieszyć ! Pozdrawiam!!!
Marcin wrote on 4 lipca 2013 at 10:32:
Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem na kat. B Moi instruktorzy: Tadzik, Zbyszek i Wojtek Polecam szkołę za solidne przygotowanie!
Patrycja wrote on 29 czerwca 2013 at 00:20:
Najlepsza Auto Szkoła w Łodzi. Wielkie podziękowania dla Agnieszki dzięki której zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem. Jest przesympatyczną instruktorką, cierpliwą, profesjonalnie przekazuje wiedzę. Szkoła godna polecenia.
Aneta W. wrote on 26 czerwca 2013 at 21:19:
Wielkie podziękowania dla Wojtka! Profesjonalizm, cierpliwość i miła atmosfera. Egzamin praktyczny zdałam 13 czerwca. 13 nie przynosi pecha! Teorię również zdałam 13 (maja). Podziękowania również dla Zbyszka za profesjonalne przekazanie wiedzy teoretycznej. Super szkoła, polecam!!!
patka1983 wrote on 22 czerwca 2013 at 21:10:
Dziękuje wszystkim, którzy pomogli mi zdobyć upragnione prawo jazdy,ale w szczególności Panu Wojtkowi - instruktorowi z powołania za jego cierpliwość, cenne wskazówki, miłą atmosferę podczas jazd oraz wiarę we mnie, nawet wtedy gdy mnie samej jej już brakowało.Najlepsza Auto Szkoła w Łodzi - gorąco polecam 🙂
Krzysztof K wrote on 21 czerwca 2013 at 14:11:
dziś egzamin praktyczny zaliczony pozytywnie (na Smutnej). Uczyła mnie Agnieszka, a osteteczny szlif przed egzaminem zdobyłem u pana Wojtka, który zwrócil mi uwagę na detale. Agnieszka, bardzo cierpliwie po prostu uczyła mnie jeździć z głową - co zauważył egzaminator. Szlifowanie było trudne, ale naprawdę było warto, bo na egzaminie najmniejszych problemów nie było. Zdecydowanie polecam. Więcej takich instruktorów, to w WORDzie nie będą mieli kogo oblewać 🙂
Andrzej J. wrote on 20 czerwca 2013 at 22:16:
4 godziny z p. Wojtkiem załatwiły sprawę egzaminu 🙂 Spokój, konsekwencja, doświadczenie, bardzo dobre oko i wyczucie (najmniejszy błąd zauważy). Nie hamuje na środku drogi, tłumaczy, jak trzeba to powtarza ten sam manewr żeby pokazać błąd kursantowi. Dużo rzeczy zapamiętałem po tych 2 razach i na egzaminie pomogło! Dzięki!
Natalia G wrote on 20 czerwca 2013 at 17:48:
Świeżo po zdanym egzaminie 🙂 chciałabym podziękować właścicielowi szkoły Panu Zbyszkowi Pałganowi za cenne rady i uwagi dotyczące stylu i jakości jazdy, Pani Agnieszce za cierpliwość i miłą atmosferę podczas pierwszych jazd. Ale przede wszystkim i w szczególności chciałabym podziękować Panu Wojtkowi za bardzo dobre i dokładne doszlifowanie moich umiejętności, duuużą cierpliwość, miłą atmosferę podczas jazd a także cenne uwagi, które nie tylko przydały się podczas egzaminu ale także z pewnością będą przydatne w przyszłości. Polecam wszystkim tą auto szkołę i jeszcze raz dziękuję za wszystko!!! 😀
Natalia Z. wrote on 7 czerwca 2013 at 15:40:
Świeżo po egzaminie, praktyka zdana za pierwszym razem, więcej chyba nie trzeba mówić. Podziękowania dla Pana Wojtka! Polecam!
Adrian Z. wrote on 6 czerwca 2013 at 16:43:
Właśnie zdane prawo jazdy 😉 Gorąco polecam, porównując z opiniami kolegów z klasy, wg. mnie faktycznie najlepsza autoszkoła. Właściwie idealne przygotowanie, jedyny problem na egzaminie to nerwy. Dziękuję wszystkim instruktorom, z którymi jeździłem - każdy umie uczyć i dodaje coś od siebie. PS: Panie Zbyszku, kopniak pomógł 😉
B.F. wrote on 4 czerwca 2013 at 22:15:
Polecam wszystkim tą Auto Szkołe. Zdałem za pierwszym razem egzamin teoretyczny jak i praktyczny. Chciałem w szczególności podziękować Tadeuszowi za świetne przygotowanie praktyczne, cenne wskazówki oraz bardzo sympatyczną atmosferę podczas jazd a także panu Pałganowi za profesionalnie przeprowadzone zajęcia teoretyczne. Myśle, że jest to najlepsza szkoła w Łodzi.
TERESA wrote on 4 czerwca 2013 at 22:01:
Dzień 04.06.2013r jest dla mnie bardzo szczęśliwy. Zdałam egzamin na upragnione Prawo Jazdy.Nadmieniam,że jestem osobą nie pierwszej młodości:-) Muszę przyznać,że było ciężko ale moja determinacja oraz wielka cierpliwość,wyrozumiałość oraz profesjonalizm Wojtka Rzepnikowskiego przyniosły efekty.Wojtku dziękuję Ci za cenne uwagi,które w końcu do mnie dotarły.Do Auto Szkoły PAŁGAN trafiłam po sprawdzeniu miejsca jakie zajmuje w rankingach i tego nie żałuję.Naprawdę polecam tę Szkołę Nauki Jazdy, a w szczególności świetnego Instruktora Wojtka.Chciałabym serdecznie podziękować również pozostałym Instruktorom z którymi jeździłam na początku nauki ale swój sukces zawdzięczam przede wszystkim Wojtkowi.Jeżeli będziecie mieli problem z wyborem AUTO SZKOŁY to się nie zastanawiajcie PAŁGAN to jest dobry wybór.
Paula wrote on 28 maja 2013 at 16:27:
Kurs kończyłam w innej auto szkole jednak dopiero po przyjściu tu nauczyłam się jeździć. Dodam jeszcze, że wszystko szło mi raczej topornie i już myślałam że nigdy nie będę jeździć samochodem. Wczoraj zdałam egzamin z wynikiem pozytywnym:D Zawdzięczam to Panu HENRYKOWI i Pani AGNIESZCE. Na początku zaskoczyła mnie jakość szkolenia (ilość praktycznych informacji) jaką przekazywał mi Pan HENRYK. W poprzedniej auto szkole mój instruktor mówił mi rzeczy na poziomie gdzie jest kierownica, pedały czy biegi i że są lusterka. Dlatego właśnie wybór auto szkoły jest tak ważny. Ja już zrobiłam ten błąd, skusiłam się na promocję i później musiałam płacić jeszcze więcej za jazdy doszkalające. Chciałabym podziękować Panu HENRYKOWI za niesamowitą cierpliwość, indywidualne podejście, profesjonalizm, umiejętność przekazania swojej wiedzy w przyjazdy i zrozumiały sposób, naukę bezpiecznej jazdy, wspaniałą atmosferę, dodawanie otuchy oraz wiarę że będę jeździć samochodem. Podziękowania należą się również Pani AGNIESZCE za dobre rady dzięki którym mogłam doszlifować manewry na drodze, miłą atmosferę oraz zaangażowanie. Jeszcze raz bardzo dziękuję, to dzięki Wam osiągnęłam coś co wydawało mi się niemożliwe. Polecam z czystym sumieniem Auto Szkołę Pana Pałgana. ps. Podziękowania również dla Pani Eweliny z biura za przygotowanie wszystkich dokumentów.
Katarzyna Grzybowska wrote on 21 maja 2013 at 11:03:
Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem :)! Bardzo dziękuję Panu Wojtkowi Rzepnikowskiemu za okazaną cierpliwość oraz pracę włożoną w nauczenie mnie jak być dobrym kierowcą 🙂 A także miłą atmosferę towarzyszącą każdym zajęciom. Wszystkim niezdecydowanym, którzy zastanawiają się jeszcze, którą auto szkołę wybrać, szczerze polecam Auto Szkołę Pałgan.
Karolina N. wrote on 21 marca 2013 at 19:14:
Tydzień temu odebrałam prawo jazdy kat. B 🙂 Teorię i praktykę zdałam za pierwszym podejściem. Dziękuję: Zbyszkowi - za dokładne przekazanie zasad ruchu drogowego, spokojne jazdy i merytoryczne uwagi, Kamilowi - który był moim instruktorem prowadzącym za cierpliwość, pracę nad coraz lepszą jazdą i zmuszenie mnie do bycia uważnym kierowcą, Tadzikowi - za doszlifowanie różnych manewrów, szczególnie parkowania i wartościowe uwagi. Dzięki pracy tych trzech osób egzaminy wcale nie były takie straszne i trudne 🙂 będę polecała waszą szkołę
Magda Bazaniak wrote on 15 marca 2013 at 21:29:
Szczerze będę polecać tą auto szkołę-rzetelnie, profesjonalnie i sympatycznie:) Szczególne podziękowania dla pani Agnieszki za wspaniałą atmosferę podczas jazd , dużą cierpliwość oraz wiedzę i cenne wskazówki, które pomogły mi w zdaniu egzaminu 🙂 Pozdrawiam i dzięki:)
Kasia Z. wrote on 12 marca 2013 at 14:34:
Zapomniałam o pani Ewelinie z biura, która po głosie poznawała, że ja to ja 🙂 Dziękuje pani, za sprawne zapisywanie mnie i brata na jazdy. Pozdrawiam serdecznie 🙂
Kasia Z. wrote on 12 marca 2013 at 14:17:
Szkoła świetna - nic dodać nic ująć. Wielkie podziękowania dla Zbyszka, za wpojenie teoretycznej części kursu, bo bez znajomości znaków to ani rusz 🙂 A jeszcze większe dla Tadzika. Co prawda nie chce mnie już znać bo zdałam egzamin w Wordzie 😛 Dziękuję Ci za wszystkie rady i za atmosferę podczas jazd 🙂 Pozdrawiam i będę polecać dalej 🙂
Ania wrote on 8 marca 2013 at 12:14:
Szkoda, że nowe testy na płytce nie chodzę pod MACiem.
Klaudia wrote on 6 marca 2013 at 00:01:
Szkoła godna polecenia!! Zdałam za pierwszym podejściem na Smutnej. Chciałabym podziękować Panu Zbyszkowi za świetne wykłady z teorii i Panu Kamilowi za miłą atmosferę podczas jazdy oraz profesjonalizm. Pozdrawiam i polecam 🙂
Sebastian Stefaniak wrote on 1 marca 2013 at 13:04:
Naprawdę wielki ukłon dla Pana Zbyszka Pałgana, który włożył dużo cierpliwości w moje szkolenie teoretyczne ponieważ męczyłem go tysiącami pytań.. Również dla P. Dominika z którym jazda to czysta przyjemność.. Bezstresowo i sympatycznie 😀 Szkoła pełna profesionalistów i takie podejście do każdego człowieka również mają 😀 Należy im się za to wielka pochwała, oczywiście będę opowiadać o szkole znajomym i zachęcać do skorzystania z jej usług 🙂 Oczywiście dodam: Zdałem za 1 podejściem 26 lutego na Maratońskiej 😀
Patrycja W. 🙂 wrote on 27 lutego 2013 at 20:57:
Wczoraj zdałam egzamin praktyczny za 1 podejściem !!! Trafiłam w 10 z wyborem auto szkoły, rzetelnie oraz profesjonalnie tak można opisać tą szkołę. Teoria super wykładana przez Pana Zbyszka. Zajęcia praktyczne miałam głównie z Agnieszką Ernest, która bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, jazdy sprawiały bardzo dużo przyjemności. Chciałabym właśnie jej podziękować za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, za praktyczne wskazówki i bardzo miło spędzony czas 🙂 Polecam wszystkim Panią Agnieszkę, która rzetelnie podchodzi do swoich obowiązków. Polecam wszystkim tą auto szkołę, z której jestem w 100% zadowolona!
S:-).S. wrote on 16 lutego 2013 at 19:04:
Szkoła godna polecenia!!!!!! 1000 % na tak. Nic dodać nic ująć. Pozdrawiam, polecam i dziękuję Dominikowi. Dzięki za spokój i bardzo dużo uwag, miłą atmosferę podczas jazdy oraz profesjonalizm. Pozdrawiam całą ekipę PAŁGANA.
Agata wrote on 15 lutego 2013 at 11:53:
Wielki ukłon w stronę auto szkoły pana Zbigniewa Pałgana! Miła atmosfera, instruktorzy cierpliwi, opanowani i co ważne potrafią dobrze tłumaczyć! W szczególności podziękowania dla pana Krzysztofa Zgierskiego, oby było więcej takich instruktorów,w końcu dzięki jego naukom ZDAŁAM :):):) Pozdrawiam i polecam każdemu tą auto szkole:)
Beti wrote on 12 lutego 2013 at 08:00:
Szkola godna polecenia!!!!!!!!super podejscie do kursantow dzieki Tadzik za tyle cierpliwosci i wyrozumialosci przepraszam za cie bilam...hihi ale ot co zadalam za 1 podejsciem!!
Agnieszka Kosmatka wrote on 7 lutego 2013 at 15:55:
Niemożliwe stało się możliwe... Dzięki wspaniałym Instruktorom z Auto Szkoły Z.Pałgan prawo jazdy kat.B zdałam za pierwszym podejściem w Łodzi na Maratonskiej 🙂 Polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć dobrze jeździć. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam!!! 🙂
Milena wrote on 7 lutego 2013 at 10:20:
Szkoła godna polecenia, świetni instruktorzy. Zdałam za 2 razem :)! Chciałabym w szczególności podziękować p. Tadzikowi za cierpliwość i zaangażowanie. Podziękowania również dla p. Zbyszka za profesjonalnie przeprowadzoną teorię :). Pozdrawiam ;).
Ewelina wrote on 1 lutego 2013 at 20:57:
Polecam. Instruktorzy kulturalni i rzetelni. Czułam, że naprawdę chcą mnie nauczyć dobrze jeździć a nie tylko zdać egzamin.
Matylda wrote on 30 stycznia 2013 at 17:53:
Ja również polecam tę auto szkołę. Wiem, że rzetelnie uczą, poważnie podchodzą do sprawy, zajęcia zawsze są na czas, dogodny grafik. Miałam zarąbistą grupkę kilkunastu osób na wykładach jeszcze pod koniec wakacji i bardzo fajnie spędziłam tydzień wykładów. Jednym słowem- Znalazłam tu wszystko, czego oczekiwałam od auto szkoły.
Mateusz Zgierski wrote on 26 stycznia 2013 at 21:41:
Chciałbym bardzo podziękować instruktora Tadzika Krajewskiego za pomoc w nauce jazdy wiele się nauczyłem i tez chce podziękować za naukę teorie który uczył mi Zbyszek Pałgan dzięki tym nauczyłem jeździć samochodem tez odpowiadać na pytanie w teorii bardzo wam dziękuję za pomoc gdyż zdałem na egzaminach to zdałem za pierwszym razem i teoria i praktyczne jestem bardzo szczęśliwy ze zdałem prawo jazdy nie miałem problemu jazdy:)Dzięki was umiem jeździć samochodem. Ja Mateusz Zgierski chciałbym jeszcze raz podziękować za naukę jazdy i pozdrawiam was:):)
Mateusz Zgierski wrote on 26 stycznia 2013 at 21:41:
Chciałbym bardzo podziękować instruktora Tadzika Krajewskiego za pomoc w nauce jazdy wiele się nauczyłem i tez chce podziękować za naukę teorie który uczył mi Zbyszek Pałgan dzięki tym nauczyłem jeździć samochodem tez odpowiadać na pytanie w teorii bardzo wam dziękuję za pomoc gdyż zdałem na egzaminach to zdałem za pierwszym razem i teoria i praktyczne jestem bardzo szczęśliwy ze zdałem prawo jazdy nie miałem problemu jazdy:)Dzięki was umiem jeździć samochodem. Ja Mateusz Zgierski chciałbym jeszcze raz podziękować za naukę jazdy i pozdrawiam was:):)
A.Ł. wrote on 23 stycznia 2013 at 09:53:
W tym komentarzu chciał bym bardzo podziękować instruktorom auto szkoły Pałgan za wszystkie bezcenne wskazówki i rady, co do sposobu kierowania pojazdem, wykonywania manewrów na placyku oraz w ruchu miejskim. Jazdy miałem z Panem Henrykiem (bez którego z pewnością nie zdał bym egzaminu praktycznego za pierwszym podejściem, jeszcze raz dziękuję 🙂 oraz z Panem Tadeuszem, Panem Wojtkiem i z Panem Krzysztofem Zgierskim. Zdecydowanie polecam auto szkołę Pałgan w 1000 % wszystkim przyszłym kursantom :-). Tutaj jest prawdziwa nauka jazdy! Pozdrawiam serdecznie!
Bogumiła Pawlak wrote on 17 stycznia 2013 at 11:54:
14.01.2013 zdałam egzamin za pierwszym razem.Uczył mnie Kamil,bardzo dobry instruktor.Pozdrawiam gorąco cały zespół auto szkoły Pałgan.Warto stawiać na najlepszych.Szerokości!!!
Ola Jędras wrote on 3 stycznia 2013 at 14:19:
2 stycznia zdałam za pierwszym podejściem egzamin praktyczny na kat. A (test również za pierwszym razem). Z perspektywy czasu widzę, że egzamin to łatwizna w porównaniu z nauką i jazdami u Zbyszka, dzięki czemu bez większych problemów przebrnęłam przez placyk i miasto. Dziękuję i pozdrawiam!
Damian Świerczyński wrote on 1 stycznia 2013 at 19:58:
Witam. Moja opinia jest baaardzo spóźniona, zdawałem egzamin praktyczny kat. "A" 27.09.2012r, ale muszę ją zamieścić z przyczyn oczywistych - Szkoła Zbyszka Pałgana jest SUPER!!! Zdałem teorię i praktykę za pierwszym podejściem. 1. Zajęcia teoretyczne: bardzo rzeczowe, na zajęciach ze Zbyszkiem, pomimo iż mam prawko kat. "B" 20lat, to uświadomiły mi, że nie bardzo umiałem jeździć, ale po zajęciach już pierwszych jeździłem bezpieczniej i bardziej świadomie i nie rutynowo jak do tej pory, 2. Zajęcia praktyczne: pamiętajcie, że nikt nie przekaże Wam wiedzy praktycznej tak dobrze jak praktyk i pasjonat motocykli, a jeśli do tego jest nim Zbyszek Pałgan, to sukces murowany. To czego uczy Zbyszek wybiega poza standardowe ramy szkolenia praktycznego na kat."A", ale w tym cud sprawy, bo wszystko czego Was nauczy, ma zastosowanie w codziennej jeździe motocyklem. Ja zapragnąłem mieć kat. "A" mając 37 lat i jeżdżąc autem od 20lat uważałem, że wiem wszystko o ruchu drogowym, a zmieniam jedynie środek lokomocji - okazało się to bardzo mylne. Dzięki Zbyszkowi cieszę się z jazdy na moto, ale jestem również świadom negatywnych zachowań innych kierowców wobec motocyklistów i nauczyłem się jak ich unikać, choćby niezapomniana zasada unikania tłumu na jezdni. Gorąco polecam. Sam Zbyszek Pałgan to instruktor, pokuszę się o stwierdzenie Mentor jazdy na moto i auto, bardzo wymagający, rzeczowy, wie o czym mówi i bardzo konsekwentny. Wielu z Was może uważać, że przesadnie taki jest, ale od tego co Wam do głowy nakładą na nauce jazdy zależy Wasze i innych życie. Jeśli szukasz szkoły w której chcesz po łebkach odpękać kurs, to nie idź do Pałgana, to nie ten adres. Zbyszek wielkie dzięki za naukę, za przygodę i za pozbycie się lęku przed motocyklem. Pozdrowienia na Pani Eweliny z biura.
Darek Ostapinka wrote on 18 grudnia 2012 at 15:20:
Egzamin na kat. B zdałem za pierwszym podejściem. Wzorcowy wręcz profesjonalizm jak i ogromna wiedza - zarówno właściciela autoszkoły jak i pozostałych instruktorów - gwarantują bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego oraz, co najważniejsze, do bezpiecznego uczestniczenia w ruchu drogowym na codzień. Cennych wskazówek udzielali mi Krzysztof, Jacek, Kamil i Zbyszek (kolejność przypadkowa :-D), których szczerze polecam i którym niniejszym gorąco dziękuję - Szacunek Panowie! Reasumując - autoszkołę Zbyszka Pałgana polecam z czystym sumieniem. PS: dla szukających kursów w tzw. "okazyjnych" cenach - na podstawie swojego wcześniejszego doświadczenia z inną autoszkołą - mam dobrą radę: czasami warto jest zapłacić trochę więcej, by doświadczyć myślę rzadkiego zjawiska jakim jest autentyczna chęć przekazania swojej całej wiedzy kursantowi a niżeli "odwalenie pańszczyzny" - tu ukłon w stronę Zbyszka Pałgana. Pozdrawiam.
Demeterr wrote on 17 grudnia 2012 at 20:41:
Do Anonima: Nie zgadzam się absolutnie z Twoją opinią. Co prawda skończyłam już kurs (2 tygodnie temu), ale moim instruktorem przez większość jazd, był właśnie Pan Henryk. Jakoś nie zauważyłam, aby kiedykolwiek podniósł na mnie głos. Powiem więcej: gdyby taka sytuacja miała miejsce, to nigdy bym z nim nie wyjeździła tylu godzin, gdyż chamstwa nie znoszę. Pan Henryk bardzo angażuje się w swoją pracę, stara się na maxa, aby przekazać swoja wiedzę, a Ty wypisujesz takie rzeczy? Oj nieładnie. Tym bardziej szkoda, że dobre zamiary i chęć przetłumaczenia Ci czegoś odebrałeś jako atak. Wiesz... Po to jest właśnie instruktor, musi zwracać uwagę na popełniane błędy kursanta na bieżąco. Jak się chciałeś inaczej nauczyć jeździć? Akurat ja z każdymi jazdami, radziłam sobie na drodze coraz lepiej, bo słuchałam tego co do mnie mówią. Co do telefonów: patrząc na ton Twojej całej wypowiedzi, po prostu nie miałeś się już do czego przyczepić. Sam stwierdziłeś, że instruktor wymagający...Zdecyduj się w końcu: czy wymaga czy gada przez telefon. Natomiast na jazdy zapisywałam się z odpowiednim wyprzedzeniem (a nie z dnia na dzień) i zawsze znalazło się dla mnie wolne miejsce. Ps. następnym razem się zastanów, nim napiszesz tak krzywdzącą opinię. Pozdrawiam.
Maciej N wrote on 8 grudnia 2012 at 17:36:
Witam. W wakacje tego roku rozpocząłem u Was kurs na prawo jazdy kat. B. Kilka dni temu zdałem egzamin praktyczny za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolony, że wybrałem waszą szkołę. Przez większość czasu czułem, że uczą mnie profesjonaliści którzy wiedzą co robią. Atmosfera w szkole była świetna. Odpowiadało mi, że cała nauka teoretyczna została ukończona w jeden tydzień (pozytywnie wspominam też paluszki i kawę 🙂 ). Moim instruktorem był Pan Wojtek. Mimo, że czasami nie do końca rozumiałem niektóre jego decyzje/polecenia i nawet zdarzało mi się je kwestionować, to w finale okazało się, że to jednak ja byłem w błędzie. Zostałem świetnie przygotowany za równo do egzaminu jak i do poruszania się po drodze. A propo egzaminu, zdawałem na Maratońskiej. Popełniłem w sumie 3 błędy, dwa mniej poważne i jeden dość poważny, po którym egzaminator chyba zmienił nastawienie do mnie. Wydaje mi się, że zaczęliśmy jeździć w wyjątkowo 'trudne' miejsca. Na szczęście nie tak bardzo trudne, bo wszystkie te miejsca odwiedziłem co najmniej dwa razy na jazdach. Jeździłem długo, ale w końcu egzamin został zakończony. "z lekką niepewnością, ale wynik pozytywny" - egzaminator. Z pewnością polecę waszą Szkołę znajomym i bratu. Pozdrawiam, Maciej N
Magda Niedomagała wrote on 6 grudnia 2012 at 19:38:
Wielki szacun dla całej EKIPY PAŁGANA,nie wiem jak to robicie ale jesteście najlepsi!!!!!!!!!!Dzięki Wam udało mi się dziś zdać egzamin kat.B.Szczególne podziękowania dla Pani w biurze za znalezienie dla mnie wolnego terminu jazd(choć grafik napięty)a egzamin za kilka dni;Panu Henrykowi za oryginalne poczucie humoru i cenne wskazówki;Dominikowi za mega spokój i przyjazna atmosferę podczas szkolenia.Jesteście genialni,wykupiłam tylko parę godzin a na efekty nie trzeba było długo czekać!Wszystkim będę Was polecać:-)
Aneta C. wrote on 4 grudnia 2012 at 20:52:
Chciałam serdecznie podziękować Panu Henrykowi za bardzo dobitnie(!) przeprowadzoną praktykę kat B, w trakcie której nauczono mnie tego co najważniejsze czyli MYŚLENIA i PRZEWIDYWANIA na drodze. Nie sztuką jest przecież nauczyć się jeździć po trasach na pamięć, oby tylko zdać egzamin (a później jakoś to będzie). Dziękuję również za pozytywną atmosferę w trakcie jazd oraz dobrą energię, którą Pan przekazuje:). Podziękowania również dla Pana Zbyszka za dokładną i cierpliwie tłumaczoną teorię. Generalnie cała auto-szkoła to zwarty team fachowców, znających się na swojej robocie. Dlatego polecam ją tym, którzy chcą nauczyć się naprawdę DOBRZE jeździć. Pozdrawiam:)
Dawid G wrote on 4 grudnia 2012 at 10:15:
Chciałbym się nie powtarzać, ale się po prostu nie da! Dzięki włożonej pracy szanowanego i lubianego Zbyszka, dzisiaj zdane (za pierwszym razem) prawo jazdy na kat. A. - Szkolenie 10/10 - Atmosfera podczas szkolenia 10/10 Podobnie jak kolega poniżej, pierwszy raz siedziałem na motorze u Pałgana, co wspominać będę długoooo. Pamiętajcie wszyscy, że najważniejszy jest ten pierwszy raz ;)) Dziękuję Pani w biurze za szybkie wypełnienie papierków(dzięki czemu jako jedyny w WORDZIE nie musiałem nic dopisywać i odchodzić od okienka, opuszczając kolejkę), dziękuję Zbyszkowi i POLECAM szkołę wszystkim, którzy choć przez chwilkę myśleli o BEZPIECZNEJ jeździe motocyklem. Do zobaczenia w lusterku ! :))
Magda wrote on 3 grudnia 2012 at 22:57:
"Mała rzecz a cieszy, taki kawałek plastiku";) Udało mi się zdać egzamin, ale co ważniejsze po odebraniu prawka tego samego dnia wsiadłam w samochód i nawet nikt mnie nie obtrąbił;)) Za cierpliwość, fantastyczną atmosferę i wszystkie przydatne wskazówki dziękuję Pani Agnieszce. Przećwiczyła ze mną solidnie różne sytuacje na drodze (i te potencjalne urojone w przerażonej głowie też) i dzięki temu mogę teraz spokojnie korzystać z tych czterech kółek... Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze!;)
Krzysiek P wrote on 28 listopada 2012 at 17:20:
Od poniedziałku szczęśliwy posiadacz kategorii A - zdana za pierwszym podejściem (a przychodząc na kurs nigdy wcześniej nawet nie siedziałem na motocyklu):) Muszę przyznać że egzamin okazał się bułką z masłem po szkoleniu u Zbyszka. Wielkie dzięki dla Zbyszka za zaangażowanie, udzielenie wielu cennych rad jak bezpiecznie i prawidłowo poruszać się motocyklem na drodze, podzielenie się swoim doświadczeniem i niezwykle profesjonalne podejście do prowadzonych zajęć. Z całą odpowiedzialnością w 100% polecam Auto Szkołę Pałgan. Do zobaczenia w przyszłym sezonie na drodze 🙂 Pozdrawiam !
Marta O. wrote on 19 listopada 2012 at 18:20:
Dziś Jej Ekscelencja oglasza nowe święto narodowe - Marta zdala egzamin, kat A. Zbyszek (instruktor): 1. profesjonalizm 2. doswiadczenie 3. MEGA cierpliwosc i wyrozumialosc 4. cenne rady i wskazowki 5. chyba jedyna szkola w Łodzi, gdzie instruktor jezdzi z kursantem na swoim motocyklu (baaaaardzo przydatne doswiadczenie i przezycie). Za calokształt daje 5, a nawet 6 😉 A zatem: "Nie rżnij pawiana, rób "A" u Pałgana" !! Pozdrawiam ps na ezgaminie nie zapominajcie przeprowadzic motocykla ;-))))))
Paweł M. wrote on 10 listopada 2012 at 12:57:
Szkoła godna polecenia! Kateogoria B zdana w Ośrodku na Maratońskiej za 1 razem! A to dzięki P. Wojtkowi, który prowadził jazdy w bardzo milej atmosferze, ale był bardzo wymagający i pilnował z największą dokładnością tego co robię na drodze. Zaskutkowało to oczywiście dzisiejszym wynikiem egzaminu i słowami Pani egzaminator: zadania na placu manewrowym wykonane książkowo, Jazda po mieście była przyjemnością". Panie Zbyszku i Panie Wojtku - dziękuję. Dziś spełniło się jedno z moich największych marzeń i pragnień!
Ewelina K wrote on 8 listopada 2012 at 19:50:
Polecam ogromnie auto szkołę Pałgana, egzamin kategorii B w końcu zdany, troszkę to trwało, bo jestem strasznym cholerykiem, ale się udało 🙂 Dziękuję pięknie, przede wszystkim za ogromną cierpliwość Krzyśkowi i jeszcze większą cierpliwość Henrykowi, który mimo wielu ciągle popełnianych gaf wierzył, że się uda. Henryk przekazał wiele pożytecznych wskazówek i ogromną porcję mocnego humoru, jazdy prowadził intensywnie i wymagająco. Egzamin w porównaniu z jego jazdami to pikuś 🙂 Co oczywiście jest według mnie ogromnym plusem. Pozdrawiam wszystkich ciepło 🙂

Opinie z FB:

Auto Szkoła Zbigniew Pałgan
4.9
powered by Facebook
Igor Slim
Igor Slim
2018-03-11T20:00:32+0000
Kat A bez 0roblemu. Tadzik szykuj eMZetke :-))
Kacper Stolarski
Kacper Stolarski
2018-03-05T18:21:57+0000
Egzamin na kategorię B zdany za 3 podejsciem(Poprzednie podejścia nie zaliczone z mojej winy :D) Instruktorzy spoko, dobrze tłumaczą, można sie pośmiać. Polecam auto szkole w 100%. Za pare lat wracam robić kat A. 🙂
Sylwia Matysiak
Sylwia Matysiak
2018-02-10T08:18:49+0000
Bardzo polecam auto szkołe Pałgan ,świetna szkoła i przyjazna atmosfera ,a w szczegulności dziękuje wspaniałemu instruktorowi Krzysztofowi Płaczkowskiemu który dał z siebie wszystko żeby przekazać mi swoją wiedze ,gratuluje niewyczerpanych pokładów cierpliwości i dziękuje jeszcze raz .
Madeleine Kicka
Madeleine Kicka
2017-12-15T20:20:20+0000
Polecam auto szkole Palgan, a w szczególności Panią Agnieszkę � która jest świetnym, cierpliwym instruktorem. Jazdy z nią to była przyjemność, uczy nie "pod egzamin " ale jak jezdzic dobrze i bezpiecznie. Dawala mi mnóstwo praktycznych rad, jak zachowywać się na drodze, ma mega duża wiedza i wspaniałe podejście do kursanta, nawet takiego spanikowanego i zniechęconego na początku jak ja. Prawo jazdy kat B zdane za 2 razem! �
Natalia Dąbkowska
Natalia Dąbkowska
2017-12-03T09:50:22+0000
Jacek Sobieraj
Jacek Sobieraj
2017-11-17T14:25:44+0000
Kategoria A zdobyta dzis. Zbyszek Tadeusz Wasza cierpliwosc i moja wytrzymalosc na Was zaowocowaly 🙂 pierwsze podejscie pierwszy strzal i po sprawie 🙂 Dzieki chlopy...Polecam wszystkim nie tylko kategorie A B rowniez.
Roksana Kowalska
Roksana Kowalska
2017-11-10T16:14:31+0000
Bardzo polecam szkołę "Pałgan" . Przed kursem nie miałam żadnego pojęcia o przepisach drogowych ,znakach i nigdy nie jeździłam samochodem. Już na pierwszych zajęciach wiedziałam ,że wybór tej szkoły był strzałem w 10 ! Do teorii świetne przygotowanie ,zaś przede wszystkim dziękuję p.Krzysztofowi P. ,który od samego początku wierzył w mnie ,był cierpliwy oraz perfekcyjnie przygotował do egzaminu praktycznego - oczywiście zdane za pierwszym razem. Najlepsza auto-szkoła ! Wszystkim polecam
Arkadiusz Wąs
Arkadiusz Wąs
2017-11-07T00:24:11+0000
Marek Spoksikziom
Marek Spoksikziom
2017-10-26T20:25:34+0000
Mój szef jest dokładnym instruktorem, uczy podstaw, techniki jak i samej jazdy na motocyklu w bardzo dobry i skuteczny sposób ��
Przemyslaw Plewinski
Przemyslaw Plewinski
2017-10-13T08:04:01+0000
Kategoria A - BARDZO, BARDZO polecam szkołę Zbyszka Pałgana! Moja historia: kurs zrobiłem w Wota, bo blisko, bo znana szkoła. Kurs wyglądał tak, że 3-4 kursantom jednocześnie były wydawane motocykle i każdy uczył się sam. Efekt: dwa egzaminy oblane. Zmieniłem podejście, postanowiłem pójść do szkoły gdzie się nauczę - miałem dużo szczęścia i trafiłem na Zbyszka Pałgana. Mozolnie, godzina po godzinie oduczał mnie złych nawyków i uczył dobrych. Spędził ze mną na placu bardzo wiele godzin, efekt: EGZAMIN ZDANY BEZBŁĘDNIE. Naprawdę polecam szkołę Zbyszka - tu naprawdę nauczycie się jeździć. DZIĘKI ZBYSZEK - YOU ARE THE MAN! 🙂
Kamil Kamil
Kamil Kamil
2017-10-11T19:10:15+0000
Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zrobić kurs na kat A to właśnie tu są odpowiedni ludzie. Uczą z pasją, sami jeżdżą na motocyklach, uczą jak zdać egzamin, ale uczą też jak się bezpiecznie poruszać. Zdecydowanie polecam.
Przemysław Królak
Przemysław Królak
2017-10-11T12:18:14+0000
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięki Panu Krzysztofowi udało się zdać egzamin praktyczny na kat. B za pierwszym razem. Pan Krzysztof uważnie obserwuje błędy, które omawia podczas jazdy i po jazdach, a jeżeli to możliwe to również pokazuje jak poprawnie wykonać dany manewr. Polecam Autoszkołę Pałgan. Dziękuję.
Monika Oller
Monika Oller
2017-10-09T18:32:41+0000
Nie wierzyłam, że mogę opanować jazdę na motocyklu....a jednak 🙂 Dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi dziś już sama mogę jeździć!!! Na kursie pierwszy raz wsiadłam na motocykl ale dzięki świetnym instruktorom Tadzikowi i Zbyszkowi nawet nie wiem kiedy opanowałam wszystkie manewry. Na kursie nauczyłam się podstawowych manewrów niezbędnych do zdania egzaminu ale co chyba ważniejsze bezpiecznej jazdy i przewidywania. Dziękuję za cudowną atmosferę, za cierpliwość, za poświęcenie i profesjonalizm. Z jazd zawsze wychodziłam w pozytywnym nastroju. Polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan!!!
Karolina Wasikowska
Karolina Wasikowska
2017-10-06T18:11:52+0000
Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. Na kursie po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl, ale dzięki wiedzy przekazanej przez instruktorów udało mi się opanować i zapałać entuzjazmem do jazdy na jednośladze. Kurs to głównie nauka podstawowych technik jazdy na motocyklu, które są niezbędne do zdania egzaminu, ale co ważniejsze, do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Panowie bardzo dużo i cierpliwie tłumaczą, po jazdach omawiają błędy i sami pokazują jak wykonać poprawnie zadania. Widać, że Panowie uczą z pasją, powołaniem i lubią to co robią. Ogromne podziękowania dla Zbigniewa za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta, cierpliwość, ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazania. Tadzikowi dziękuję za pomoc w doszlilfowaniu techniki, cenne podpowiedzi jak wykonywać zadania i jeździć po mieście, słowa otuchy oraz niesamowite poczucie humoru. Będę wszystkim polecać Autoszkołę Pałgan!
Kasia Rychlewska
Kasia Rychlewska
2017-10-02T13:43:50+0000
Super przygotowanie do egzaminów.Teoria i praktyka za pierwszym! Dziękuję !!!! 😀
Monika Jednorowska
Monika Jednorowska
2017-09-27T11:00:49+0000
Gorąco polecam tę auto szkołę i pana Krzysztofa Płaczkowskiego! Instruktor na 6stke, cierpliwy, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. 🙂 Wszystkie wątpliwości bardzo spokojnie i sumiennie tłumaczone. Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. 🙂
Sylwia Dobrowolska
Sylwia Dobrowolska
2017-08-11T11:08:46+0000
Karolina Koprowska
Karolina Koprowska
2017-07-25T12:19:49+0000
Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam na kategorię A2 za pierwszym razem, a to wszystko dzięki cierpliwości Zbyszka i Tadzika. Wybrałam tę szkołę z polecenia. Mówiono mi, że tutaj nauczę się jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Wszystko się potwierdziło 🙂 Na jazdach były litry wylanego potu (dosłownie), ale dzięki temu egzamin poszedł bardzo gładko 🙂 Mogę nawet nieśmiało stwierdzić, że egzamin był dużo prostszy niż niektóre jazdy, co tylko podkreśla profesjonalizm tej auto szkoły.
Ola Markiewicz
Ola Markiewicz
2017-07-05T20:12:12+0000
Polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan.� Solidne przygotowanie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka ��, wspaniali instruktorzy!!! �� Szczególnie ciepło pozdrawiam Tadzika i Wojtka.�� Dziękuję za miłą atmosferę, za cierpliwość i profesjonalizm. Cała kadra pracownicza jest cudowna. � Będę tęsknić.� Ps. Tadzik, jesteś the best. � Zdałam za pierwszym razem.
Anna Rajch
Anna Rajch
2017-06-19T19:43:09+0000
Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Super szkola.
Michał Michał
Michał Michał
2017-06-11T10:49:27+0000
Jak narazie bardzo Ok 👍🏿😄
Krzysztof Bogusławski
Krzysztof Bogusławski
2017-06-09T12:01:54+0000
A1 zdane za pierwszym. Dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za naukę od podstaw 🙂
Tomasz Krakowiak
Tomasz Krakowiak
2017-05-16T21:52:00+0000
Polecam zdecydowanie. Świetne podejscie, fachowe rady. Zakończyłem właśnie przygodę z kat A. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszek.
Paulina Dallas Kozieł
Paulina Dallas Kozieł
2017-04-28T07:45:41+0000
Świetne przygotowanie 🙂 Mimo, że wykupiłam dodatkowe jazdy bo miałam w innej szkole to zdecydowanie tutaj lepiej się nauczyłam :). Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Serdecznie dziękuje Tadzikowi i pani Agnieszce, ale głównie Tadzikowi za cierpliwość do mnie 🙂
Beata Majchrzak
Beata Majchrzak
2017-04-10T13:42:20+0000
Rewelacyjne przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu�Tadzik, dziękuję za każdą minutę jazdy z Tobą, jesteś rewelacyjnym instruktorem i cudownym człowiekiem�Wojtek, pomimo tego, że z Tobą jeździłam mało to i tak Ciebie również uwielbiam, bo jesteś również rewelacyjnym instruktorem i wytrzymałeś to moje ciągłe gadanie na jazdach(a lekko ze mną nie jest�) Będę za Wami bardzo tęsknić� Każda szkoła jazdy wiele by oddała, żeby mieć takich instruktorów, także szef musi bardzo o Was dbać�Głosuję za dobrymi premiami dla chłopaków�, tacy ludzie to największy skarb.
Michał Krzewina
Michał Krzewina
2017-04-05T05:27:04+0000
Anna Chylak
Anna Chylak
2017-03-20T09:21:05+0000
Polecam, miła atmosfera 🙂 wszystkie wątpliwości spokojnie wytłumaczą i będą cisnąć dopóki się nie nauczysz (co przychodzi dość szybko) pozdrawiam serdecznie wszystkich przesympatycznych instruktorów, zwłaszcza Agnieszkę Ernest i dwóch Krzysztofów 🙂
Marta Buba
Marta Buba
2017-01-31T14:56:02+0000
Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera, egzamin praktyczy kat. B zdany za drugim razem 😉
Kasia Matyjas
Kasia Matyjas
2016-12-07T10:41:49+0000
Polecam Autoszkołę Pałgan! Szczególne podziękowania dla Wojtka - najlepszego instruktora na świecie! Praktyka za pierwszym podejściem: )
Klaudia Kaa
Klaudia Kaa
2016-11-17T18:56:28+0000
Julia Nowakowska
Julia Nowakowska
2016-10-05T11:40:56+0000
Gośka Steglińska
Gośka Steglińska
2016-07-28T22:11:32+0000
Serdecznie polecam tę autoszkołę 😀 Bardzo dobre przygotowanie do teorii oraz praktyki 🙂 egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję instruktorom za wspaniałą naukę jazdy 😉
Sandra Glonek
Sandra Glonek
2016-07-20T08:36:57+0000
Polecam AutoSzkołę Pałgan za świetne przygotowanie do egzaminu kategorii B! Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa za wsparcie i cierpliwość, Tadzikowi za to, że poprawiał humor 🙂 Teorię zdałam za pierwszym razem z maksymalną ilością punktów (pozdrowienia dla p.Zbyszka!), a praktykę za drugim podejściem (tu też muszę podziękować p.Wojtkowi za bycie dociekliwszym niż egzaminator :D) Dziękuję serdecznie!! 🙂
Artur Pe
Artur Pe
2016-07-19T06:33:22+0000
Robiłem kurs na kat. A ,( pierwszy raz w życiu na motocyklu) , a pan Zbyszek rzuca tekstami " Nie mogę patrzeć jak to robisz ! " Cały czas był nie miły,chamski i stresujący przy nim nic mi nie wychodziło . Tadeusz do rany przyłóż, człowiek anioł . Najlepsze jest to, że musisz podejść do egzaminu końcowego ,obowiązkowego w szkole (płatnego) . Nie polecam .
Hubert Kołodziejczak
Hubert Kołodziejczak
2016-07-11T20:25:29+0000
Podczas jednej godziny w tej autoszkole nauczyłem się więcej niż podczas całego kursu u konkurencji. Do egzaminu na kategorię A zostałem przygotowany bardzo dobrze - zdane w pierwszym terminie. Dziękuję i pozdrawiam!
Aleksandra Piotrowska
Aleksandra Piotrowska
2016-06-16T10:33:18+0000
Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 Wielkie podziękowania dla Wojtka i Tadzika za wszystko czego mogłam się od Was nauczyć:-) , za niezapomnianą atmosferę,za uśmiech i cierpliwość i oczywiście za słowa otuchy w ciężkich momentach.Dziękuję i oby więcej takich instruktorów jazdy 🙂
Żanii Syrova
Żanii Syrova
2016-05-24T08:01:24+0000
100% POLECAM!!! kurs zrobiłam w innej szkole- niestety z kiepskim efektem..doszkoliłam się, a dokładniej uczyłam od nowa.. w Autoszkole Pałgan i zdałam egzamin kat. B za pierwszym razem!!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy już na co dzień. Świetni nauczyciele! Ogromne podziękowania dla instruktora Tadzika:)
Roksana Krajewska
Roksana Krajewska
2016-05-11T11:20:58+0000
Super auto szkoła 🙂 Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 A to wszystko dzięki p. Wojtkowi 🙂 Polecam w 100% 🙂
Justyna Ziuta Szałapska
Justyna Ziuta Szałapska
2016-03-12T15:56:58+0000
Super auto szkoła. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów jak i do jazdy codziennej. Najlepszy instruktor to oczywiście pan Wojtek człowiek z powołaniem, wymagający ale dzięki temu widoczne są postępy. Świetna atmosfera. Polecam i pozdrawiam :)))
Daria Rusek
Daria Rusek
2016-02-20T13:03:48+0000
Serdecznie polecam, miła atmosfera, wspaniali instruktorzy, którzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do jazdy codziennej, prawo jazdy kategori B zdane za pierwszym razem 🙂 polecam ! 🙂
Marzena Bieniak
Marzena Bieniak
2016-02-01T16:37:47+0000
Tadzik jest the best 🙂
Mateusz Krysiak
Mateusz Krysiak
2015-10-29T15:05:47+0000
Po niezdanym po raz drugi egzaminie na kat. A, wziąłem kilka godzin u Pana Zbyszka, na starcie powiedział w czym leży problem i pokazał jak powinno się jeździć, pełne zainteresowanie moją jazdą pozwoliło na bieżąco korygować błędy i oduczyć się złych nawyków. Dzięki niemu dziś odebrałem po egzaminie glejt z wynikiem egzaminu "pozytywny". Polecam z czystym sumieniem.
Radosław Grzegorczyk
Radosław Grzegorczyk
2015-10-06T10:45:08+0000
Zbyszek + Tadzik = genialni instruktorzy! Prawko na kat. A za pierwszym razem mimo wcześniejszego braku kontaktu z jednośladami 😀 Zdecydowanie polecam!!!
Patryk Lewandowski
Patryk Lewandowski
2015-07-15T15:00:13+0000
Michał Drzewiecki
Michał Drzewiecki
2015-06-12T20:17:10+0000
Auto szkołę polecił mi znajomy który robił Kat. A teorie i praktykę zdał za pierwszym razem, ja również robiłem kurs Kat.A cóż mogę powiedzieć kurs teoretyczny przeprowadzony jak najbardziej profesjonalnie tak samo jak praktyka. Zbyszek instruktor wymagający ale spokojny jak się coś odwali to ucho czerwone ale zostaje dzięki temu wszystko na długo w głowie, Tadzik również wymagający instruktor prowadzący zajęcia z wielkim humorem. Obaj potrafią prosto ale skutecznie przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Szkoła warta polecenia co zresztą będę czynił. Ja teorie zdałem za drugim razem ale to moja wina, praktyka za to zdana za pierwszym razem dzięki dwojgu świetnych instruktorów tak trzymać Panowie. polecam w 1000000%.
Żaneta Błaszczyk
Żaneta Błaszczyk
2015-05-05T21:59:09+0000
Świetna autoszkoła, oba egzaminy zdane za 2 razem - niezły wynik 😉 na kat B super instruktorzy, przygotowywują do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Szkoła godna polecenia.
Madziana Em
Madziana Em
2015-02-02T11:09:59+0000
Zbyszek instruktor mistrz! Robiłam prawko kat A kilka lat temu ale polecam każdemu. Nauka warta swojej ceny. Umiejętności i życie są bezcenne. LwG
Ola Maniszewska
Ola Maniszewska
2014-05-05T09:43:31+0000
W skrócie - świetna atmosfera, zero stresu, widoczne postęp, dobre rady, bezbłędnie zaliczony egzamin.. A teraz? czekam na odbiór dokumentów do prawa jazdy 😉
Klaudia Zielewska
Klaudia Zielewska
2014-04-24T21:45:40+0000
Małgorzata Kulińska
Małgorzata Kulińska
2014-02-09T19:56:49+0000
Świetna szkoła, którą polecam każdemu. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie i bardzo ciekawie. Zajęcia praktyczne - super atmosfera, zero stresu, rzetelność i efektywność. Zdałam za pierwszym podejściem! 🙂