Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.9 (98.18%) 11 ocen/y

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Księga gości:

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
 
Pola zaznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail zostanie opublikowany.
Dla bezpieczeństwa zostanie zapisany twój adres IP w naszej bazie 54.82.29.141.
Opinia pojawi się w ciągu tygodnia od jej napisania.
Marcin S. wrote on 18 października 2012 at 16:52:
Witam Miła i przyjazna atmosfera, sympatyczni instruktorzy, indywidualne podejście i dogodne terminy jazd, słowem same zalety 🙂 Polecam tę szkołę wszystkim, którzy myślą o rozpoczęciu kursu albo o dokształcaniu się 🙂 Podziękowania dla wszystkich moich instruktorów, szczególnie dla Pana Zbigniewa i Pana Henia za solidną naukę i pożyteczne rady, dzięki którym udało się zdać kat B za 1 razem a A z małym potknięciem za 2 🙂
D.Ł. wrote on 15 października 2012 at 14:12:
Serdeczne podziękowania za cierpliwe i profesjonalne podejście ze strony Tadzika do mojej osoby. Nigdy specjalnie nie miałam do czynienia z samochodami i wszystkim co je otacza:P A Tadzik dał rade mnie ogarnąć. Fakt sporo to trwało, ale pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć tylko trzeba ćwiczyć i ćwiczyć, czyli jeździć i jeździć:) W końcu udało się zdać praktykę po różnych przygodach za 4 razem, co uważam za sukces, ponieważ miałam sporo różnych przerw w tym wakacyjną;) Również ogromne podziękowania dla pana Zbigniewa Pałgana za rzeczowe wykłady teoretyczne i za to, że zawsze był otwarty, żeby tłumaczyć coś jeszcze i jeszcze raz, oraz za zdrowe podejście, za to że nikogo nie skreślał tylko zależało mu na dobrym wyszkoleniu przyszłych kierowców, żeby byli rozważni. Na koniec serdecznie dziękuję całej ekipie Pałgana, ponieważ dzięki miłej atmosferze w szkole kurs przebiegał bardzo przyjemnie i aż chciało się tam iść, uczyć, jeździć 🙂 Życzę powodzenia całej kadrze, wszystkiego dobrego i polecam bez wahania autoszkołę PAŁGAN. Pozdrawiam!!!
Damian G. wrote on 14 października 2012 at 12:48:
Cześć wszystkim~! Miłą atmosfera, użyteczne rady i indywidualne podejścia sprawiły, że zdałem 2 kategorie za pierwszym razem. Na motocyklu dużo wymagał ode mnie pan Zbyszek. Dzięki godzinom ćwiczeń egzamin wydał się bardzo prosty. Na kat. B przygotowali mnie p. Rzepnikowski oraz Tadzik. Ich wysiłki sprawiły, że zdałem za 1 razem i nie popełniłem żadnego błędu podczas egzaminu (który trwał godzinę :)) POLECAM TĄ AUTO SZKOŁĘ WSZYSTKIM! 28.09 - kategoria A wynik POZYTYWNY! 5.10 - kategoria B wynik POZYTYWNY!
Jula wrote on 8 października 2012 at 21:10:
Jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy już od miesiąca:) zdałam za 2 razem! Wszystko dzięki Tadzikowi, któremu serdecznie dziękuje:) atmosfera podczas jazd zawsze była fantastyczna! Szkoła jest godna polecenia,pełen profesjonalizm i fantastyczni ludzie, którzy zawsze dostosowują się do potrzeb kursanta. Uważam, że lepiej trafić nie mogłam!:)
Dominika wrote on 3 października 2012 at 19:36:
28.09.-Zdałam prawko! Dwa lata temu zdawałam cztery razy prawo jazdy w innym mieście z negatywnym skutkiem, a w Łodzi udało się za pierwszym!!:) To wszystko dzięki Panu Wojtkowi! Serdecznie dziękuję za cierpliwość i przygotowanie do egzaminu. Każdemu będę polecać tą AUTO-SZKOŁĘ! Pozdrawiam!
Bogdan Dz. wrote on 2 października 2012 at 20:49:
Dzisiaj zdałem prawko za pierwszym podejściem;)))Wszystko dzięki wspaniałemu instruktorowi WOJTKOWI.Jest wyrozumiały,wyluzowany,świetny nauczyciel,do każdego kursanta podchodzi ze stoickim spokojem.Ma świetny kontakt z ludźmi dzięki czemu nauka łatwiej idzie...WOJTEK BARDZO CI DZIĘKUJĘ
Marlena wrote on 21 września 2012 at 10:20:
Serdeczne podziękowania Panu Henrykowi i Tadzikowi za super atmosferę podczas doszkalania i postawienie na przekazanie wiedzy która będzie mi pomocna na przyszłość a nie uczeniu się tras egzaminacyjnych na pamięć. Te parę godzin które wykupiłam dały mi dużo więcej niż cały kurs który odbyłam wcześniej w innej auto szkole. Podsumowując szkoła godna polecenia dzięki nim egzamin zdany bez problemu za dwa tygodnie odbieram moje upragnione prawo jazdy:D Pozdrawiam i jeszcze raz Dziękuję 🙂
Michał wrote on 16 sierpnia 2012 at 13:31:
Dziś wreszcie zdany egzamin na kat. B cieszę się niezmiernie :). Wielkie podziękowania należą się Panu Henrykowi za wiedzę czysto praktyczną, Dziękuję. Kurs ogólnie miałem w innej auto szkole ale tutaj dopiero nauczyłem się jeździć. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam 🙂
Magda wrote on 14 sierpnia 2012 at 21:05:
"To nie jakość kosztuje lecz jej brak" Szkoła absolutnie fenomenalna. Kat "A" bez stresu, a po zdanym egz pani egzaminator powiedziała " nie mam do pani jazdy żadnych zastrzeżeń" To chyba mówi samo za siebie, że to była dobra inwestycja w umiejętności, wiedzę oraz wspaniały czas spędzony na nauce i zabawie 🙂 Podziękowania dla Zbyszka
Paula wrote on 10 sierpnia 2012 at 16:53:
08.08- ZDAŁAM ! 🙂 Bardzo chciałambym podziękować Tadzikowi- za ogromną wiedzę jaką umiał mi przekazać,jeszcze większą dozę humoru...za cierpilwość,fachowość i zaangażowanie.Dziękuję Panie Krajewski 🙂 Podziękowania należą się też Zbyszkowi-za profesjonalnie przeprowadzoną teorię oraz cenne wskazówki,a także Dominikowi- za spokój, za jazdy spędzone w przemiłej atmosferze oraz za oryginalne poczucie humoru.Dziękuję również Pani Ewelinie. Naprawdę najlepsza autoszkoła ! Pozdrawiam serdecznie ! Paulina D. 🙂
Justyna wrote on 9 sierpnia 2012 at 19:46:
Świetna szkoła! Brałam dodatkowe lekcje po nieudanym kursie u innego instruktora i oblanym egzaminie na kat. A. Dopiero tutaj czegoś się nauczyłam. Niesamowicie cierpliwy instruktor o dużej wiedzy i doświadczeniu uczący bezpiecznie i pewnie jeździć. Po 4 lekcjach egzamin zdany! Szczerze polecam!! Wielkie dzięki dla p. Zbyszka! Gdyby nie on jeszcze bym się z WORDem męczyła 🙂
Marta M. wrote on 8 sierpnia 2012 at 22:28:
Auto szkoła Pałgan - godna polecenia 😉 wielki plus za przeprowadzoną szybko (ale dokładnie!) teorie;) myślałam, że będzie ze mnie marny kierowca a tu proszę - zdałam za pierwszym razem ;D polecam cierpliwość instruktora DOMINIKA, który spokojnie i cierpliwie nauczył mnie jak poruszać się po mieście;) obsługa biura - również na plus - kiedy sama nie umawiałam się na jazdy Ewelina nigdy o mnie nie zapomniała i dzwoniła do mnie, kiedy był wolny termin jazd, żebym nie miała przerwy w kursie 😉 więc jeszcze raz wielkie dzięki za tak przeprowadzony kurs! Pozdrawiam 😉
Monika wrote on 25 lipca 2012 at 08:45:
Witam, wczoraj zdałam egzamin państwowy, za PIERSZWYM RAZEM!! Ogromne podziękowania dla Pana Wojtka, który cierpliwie uczył mnie cały kurs! Teoria samego Zbyszka również była w taki spoósb przekazana, że w Wordzie zdałam za pierszwym razem (super materiały dydaktycze i ciekawie prowadzone wykłady!). Będę polecała tą szkołę każdemu kto chce bezstresowo nauczyć się jeździć!! Pozdrawiam ciepło!
malwina wrote on 19 lipca 2012 at 08:34:
Szkola absolutnie warta polecenia. Pełen profesjonalizm. Kompetentni, fachowi w wiekszosci cierpliwi i sympatyczni instruktorzy. Komentujac wypowiedz pani X - to chyba jakas nadinterpretacja , w tej szkole nikt na nikogo nie krzyczy. Pozdrawiam cieplo i trzymam kciuki za wszystkich kursantow.
Marzena Bieniak wrote on 12 lipca 2012 at 14:44:
Jak najbardziej POLECAM tę szkołę ! A szczególnie Tadzika :)))
Paulina wrote on 25 czerwca 2012 at 20:30:
Dziękuję za miłą i owocną naukę. Szczególne podziękowania dla Tadeusza i Pana Wojtka. Egzamin zdany, samochód wybrany. Szerokości.
Marzena P wrote on 29 maja 2012 at 09:14:
Wspaniali instruktorzy, przekazali mi bardzo dużo wiedzy, otworzyli oczy na wiele aspektów, o których nikt wcześniej nie wspominał, Oni nie uczą jednorazowych sztuczek, ale przwdziwej jazdy, bezpiecznej dla siebie i innych. Stwarzają do tego bardzo komfortową atmosferę. Poważnie traktują każdego kursanta, każdy jest ważny i zasługuje na rzetelną wiedzę. Wystarzczy mieć otwarty umysł i chłonąć to co Panowie tłumaczą. Efektem mojej z nimi współpracy jest zdany wczoraj egzamin, bezbłędna jazda, maksymalna koncentracja i poczucie dużo szerszej wiedzy na temat poruszania się na drodze 🙂 dziękuję Zbyszku, dziękuję Tadziku to była wielka przyjemność i kopalnia wiedzy 🙂
Konrad R wrote on 26 marca 2012 at 09:10:
Gorąco polecam tą auto szkołę. Profesjonalizm od A do Z, zawsze w bardzo miłej atmosferze. Szczególne podziękowania dla Tadzika i Zbyszka za wspólnie wypocone godziny za kierownicą. Panowie przygotowali mnie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim do rozważnej jazdy przez całe życie 😉
Magda W wrote on 20 marca 2012 at 13:40:
Dzięki tej genialnej auto szkole zdałam dziś egzamin za 2gim podejściem (bo jak wiadomo najlepsi zdają za drugim:))!!! Dziękuję w szczególności TADZIKOWI za anielską cierpliwość, profesjonalizm i duże poczucie humoru na kursie - bez tego chyba byłoby ciężko ze mną przetrwać. Aż żałuję, że kurs się już skończył, bo uczyć się od takich fajnych ludzi to sama przyjemność. Dziękuję również Dominikowi, który przypomniał mi kilka dni przed egzaminem jak się jeździ:) bo 2 miesiące przerwy robią jednak swoje. Pozdrawiam całą ekipę Pałgana! Będę do Was wysyłała wszystkich znajomych, którzy zdecydują się na zrobienie prawka. DZIĘKUJĘ!!!
Dominiśka R. wrote on 27 lutego 2012 at 09:17:
Bardzo sympatyczna i fachowa kadra.Krzysztof Zgierski twardy,ale konkretny instruktor.5 stycznia br.zdałam za pierwszym razem i od miesiąca śmigam swoim "red car".Pozdrawiam całą kadrę 😀
ania wrote on 24 lutego 2012 at 18:53:
U was w auto szkole poczyniłam ogromne postępy. Dziękuję wszystkim instruktorom którzy mnie uczyli a w szczególności Tadzikowi za cierpliwość do mnie, poczucie humoru i dobre przygotowanie mnie do egzaminu który wreszcie zakończył się wynikiem pozytywnym. Pozdrawiam was wszystkich.
Mariusz M. wrote on 16 lutego 2012 at 00:16:
Naprawdę znakomita szkoła jazdy... W niej nauczysz się naprawdę jeździć samochodem o ile sam(a) będziesz tego chciał(a) 😉 Bardzo chciałbym podziękować Kamilowi, Wojtkowi, Tadzikowi i Zbyszkowi... Zatem dziękuję... To była przyjemność z Wami jeździć i się uczyć - naprawdę 😉 Teoria świetnie przeprowadzona, zarówno jak i praktyka 😀 Ale oczywiście pod koniec było najciekawiej ^^ Zdałem za pierwszym razem, chociaż prawie bym oblał (gdyż się zagapiłem) :-] Nie ma to jak walczyć do końca! Pozdrawiam, Mariusz M.
Marta wrote on 6 lutego 2012 at 19:59:
Znakomita szkoła. Świetni instruktorzy. Tadzik jest the best! Zdałam egzamin dziś właśnie dzięki niemu.
Marcin S. wrote on 26 stycznia 2012 at 21:42:
Egzamin na kat B zdałem za pierwszym razem. Wielkie podziękowania dla p. Henryka i p. Zbyszka za wspólne 30h. Teoria potraktowana poważnie i ciekawie przeprowadzona. Instruktorzy bardzo mili i skuteczni. POLECAM!!!
Aneta N. wrote on 26 stycznia 2012 at 01:22:
Jako kursantka, która w 2007 roku wyjeździła 30h i nie podeszła do egzaminu z różnych losowych przyczyn, mogę sporo powiedzieć o szkole. Miałam przyjemność jeżdżenia z czterema Instruktorami. Dwa dni temu zdałam praktykę za pierwszym razem. Kompetentni i poważni ludzie tu pracują. Będę Was polecać!
Tomasz.M wrote on 20 stycznia 2012 at 09:31:
Witam. Dziękuje Zbyszkowi za miłe wykłady teoretyczne które przyczynił się do zdania Teori za pierwszym razem.Chciałem w szczególności podziękować Kamilowi za mile spędzone 30h jazd w miłej atmosferze,opłacił się wysiłek, oraz cierpliwość Instruktora,egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem dzisiaj 🙂
Joanna S wrote on 19 stycznia 2012 at 19:34:
Wczoraj zdałam egzamin na kat B za pierwszym razem. Sama nie mogę w to uwierzyć, ale tak się stało. Wielka to zasługa Zbyszka i Dominika, którzy mimo mojej oporności na jazdę cierpliwie wpajali mi zasady i przepisy. Wszystkim polecam tą szkołę napewno jest najlepsza w Łodzi. Dziękuje wam za trud i zawsze będę was polecała przyszłym kierowcom.
Tomek G. wrote on 19 stycznia 2012 at 16:37:
Dziś zdałem egzamin za pierwszym razem 🙂 Wielkie dzięki dla wszystkich instruktorów z jakimi miałem przyjemność jeździć 🙂
MONIKA PAWLICZUK- ŻMUDZIŃSKA wrote on 2 stycznia 2012 at 16:31:
Dzisiaj Zdałam egzamin na prawo jazdy kat.B za drugim razem.Duża zasługa w tym Wojtka Rzepnikowskiego, który zrobił ze mnie kierowcę mimo mojej histeri. Dziękuję Wojtuś za luz , poczucie humoru i profesjonalizm i cierpliwość do mnie. Pozdrawiam.
Beata S. wrote on 19 grudnia 2011 at 13:32:
Bardzo dziękuję Panu Zbyszkowi za jazdy doszkalające na kat.B. Ilekroć ktoś będzie się pytał o dobrą Auto Szkołę,to zawsze powiem, że dla mnie - Auto Szkoła Pałgan. Pan Zbyszek - świetny instruktor, bardzo sympatyczny, cierpliwy, ale i wymagający; podczas jazdy z nim miałam wrażenie, że widzi wszystko - najmniejszy błąd. I każdy z tych błędów tłumaczył, omawiał. I za to wielkie dzięki, bo na egzaminie o tym wszystkim pamiętałam. Myślałam, że nie zdam za pierwszym razem. ALe zdałam za pierwszym!! 🙂 I wcale nie było ciężko. DZIEKUJĘ!!!
Justyna M. wrote on 17 grudnia 2011 at 23:18:
Cześć :)Od dziś jestem posiadaczką nowego dokumentu - prawa jazdy 🙂 W dużej mierze zawdzięczam to Tadzikowi,któremu bardzo dziękuję za odpowiednie przygotowanie do egzaminu oraz okazaną cierpliwość. Polecam szkołę wszystkim którzy chcą zdać egzamin a przede wszystkim nabrać pewności na drodze i nauczyć się bezpiecznej jazdy.
Magda Szymczak wrote on 12 grudnia 2011 at 14:56:
Witam Ja jestem posiadaczką prawa jazdy od lata 2011 i właśnie instruktory z waszej szkoły mnie solidnie do egzaminu przygotowali za co jestm oooogromnie wdzięczna.I tutaj muszę powiedzieć duża też zasługa pana Andrzeja Kiljana więc nie rozumiem wypowiedzi "bp" z 16.09 pan Andrzej to bardzo mądry i fachowy instruktor z poczuciem humoru 😉 Pozdrawiam p.Andzreja,p.Zbyszka,p.Krzysztofa Zgierskiego i p.Wojtka to dzięki nim mam prawo jazdy :-)))))))
Magda J. wrote on 6 grudnia 2011 at 11:21:
Chciałam podzielić się informacją, że w dniu 03.12, mimo apogeum stresu, zdałam egzamin państowy na prawo jazdy:)) Decyzja nauki w auto-szkole PAŁGAN okazała się przysłowiowym strzałem w 10. Dziękuję Zbyszkowi za część teoretyczną i gratuluję świetnych instuktorów. Szczególne podziękowania chciałam złożyć TADZIKOWI za anielską cierpliwość i wielokrotne powtarzanie dobrych rad, aż wreszcie zaczęłam z nich korzystać 😉 Dziękuję za świetne przygotowanie do egzaminu i co ważne, do dalszej bezpiecznej samodzielnej jazdy samochodem. Dzięki przyjaznej atmosferze na zajęciach jazdy szybko stały się przyjemnością, a nie stresującą koniecznością. Najlepszym potwierdzeniem profesjonalizmu i rzetelności tego instruktora jest mój wczorajszy pozytywny wynik egzaminu. Jeszcze raz serdecznie dziękuję i życzę 100% zdawalności obecnym i przyszłym kursantom.
Jurek Porczyński wrote on 4 grudnia 2011 at 03:11:
W listopadzie ukończyłem kurs na prawko kat A. Egzaminy zdane za pierwszym razem, myślę ze przedewszystkim dzieki Zbyszkowi właścicielowi autoszkoły, który do nauki praktycznej podchodzi z wielkim profesjonalizmem, wiedza jaką przekazuje wykracza daleko poza minimum potrzebne do zdania egzaminu, dzieki czemu jak on to powiada można w przyszłości być motocyklistą a nie właścicielem motocykla. Cała Autoszkoła super, warunki i instruktorzy poziom najwyższa półka. Polecam wszystkim którzy chcą naprawdę nauczyć się kierować pojazdami. Pozdrawiam Zbyszka i cały personel.
Joanna S. wrote on 26 listopada 2011 at 16:32:
W końcu DZIŚ zdane PRAWKO dzięki auto szkole PAŁGAN!! W 2004 r. miałam nieudane podejścia do egzaminów z innej auto szkoły. W tym roku zapisałam się do auto szkoły PAŁGAN i prawko zdane za PIERWSZYM RAZEM!!Profesjonalne wykłady z teorii prowadzone przez Zbyszka - dzięki temu teoria zdana bez stresu z wynikiem zero błędów i za to dziękuję. Dobrze przekazana teoria przekłada się na lepszą jazdę po mieście. Dziękuję też Tadzikowi za wesołą atmosferę i cierpliwość, Kamilowi za uśmiech i rzetelność i Jackowi za poprawę mojej dynamiki jazdy:) Najważniejsze że wszyscy instruktorzy to PROFESJONALIŚCI, widzą najmniejsze błędy i uczą aby nie popełniać ich po raz kolejny:)dzięki czemu łatwiej jest na egzaminie i jazda jest przyjemnością a nie stresem!!PEŁEN PROFESJONALIZM POLECAM GORĄCO:)
Olcia wrote on 25 listopada 2011 at 19:19:
Super auto -szkoła !!!!!!!!! Wspaniali instruktorzy ,przemiła atmosfera 🙂 Zdałam prawko bez problemu 🙂 Teraz robię na motor i wiem ,że jestem doskonale przygotowana ,co zawdzięczam Zbyszkowi -super nauczyciel 🙂 Polecam wszystkim tą auto-szkołe . Pozdrawiam wszystkich instruktorów i oczywiście Ewelinę 🙂
Justyna J. wrote on 21 listopada 2011 at 17:56:
Dziś właśnie zdałam egzamin na kat. B za drugim razem , za pierwszym tuz przed końcem sama zepsuła przez nieuwagę 🙂 Szkoła super naprawdę ucząca kursantów z pasja i zaangażowanie a poza tym z ogromna dawką poczucia humoru i cierpliwości. Serdecznie dziękuję za dokładne przygotowanie na egzamin teoretyczny Zbyszkowi i za te kilkadziesiąt godzin spędzonych w L-ce Tadzikowi z którym można się ucząc świetnie bawić jednocześnie 😛 Pozdrawiam i dziękuję jeszcze raz ;*
Kacper G. wrote on 11 listopada 2011 at 21:44:
Wspaniała szkoła i podejście do kursantów. Tutaj naprawdę nauczycie się panować nad samochodem/motocyklem. Bardzo dziękuję Panu Zbyszkowi który szkolił mnie z jazdy na motocyklu. Szkoła prawdziwego motocyklisty dla motocyklisty. Dużo fajnych, ponad programowych ćwiczeń które pomogą wam opanować tajniki kierowania pojazdami. Dzięki tej szkole nauczycie się jazdy a nie tylko metody zdania egzaminów. Wielki, wielki plus i podziękowania. Lewa w górę Panie Zbyszku.
Michal P wrote on 30 października 2011 at 17:53:
Opinia pozytywna. Zbyszek (właściciel) potrafi uczyć a to jest ważne. Egzamin kat. A zdałem za pierwszym razem bez żadnego błędu no na testach ze dwa he he he ale do przodu. Tak jak mi kiedyś powiedział instruktor jak zdawałem kat. B nie ma dobrych kierowców są bardziej lub mniej doświadczeni. Polecam tą auto szkołę w niej na pewno nauczycie się jeździć a nie tylko zdać egzamin
Roksana M. wrote on 24 października 2011 at 17:02:
Zdałam dziś za pierwszym razem ! Chciałam bardzo podziękować Tadzikowi za przygotowanie do egzaminu i świetną atmosferę!;)
Sylwia D. wrote on 23 października 2011 at 18:13:
Piszę dopiero dziś, choć egzamin zdany 3 października, ale ... musiałam ochłonąć 🙂 Gorąco polecam Autoszkołę Pałgan! Teoria w konkretny sposób wyłożona przez Krzyśka! Praktyka u Wojtka - rewelacja! Każda godzina jazdy była zarówno nauką, ale i przyjemnością. Egzamin zdany za drugim razem bez stresu i obawy o swój los! Dziękuję Ci Wojtku za wszystko! Serdecznie polecam Autoszkołę Zbyszka Pałgana!
Beata Talar wrote on 10 października 2011 at 10:10:
Z całym przekonaniem mogę polecić Autoszkołę Pałgan, w której pracują tylko wysoko wykwalifikowani instruktorzy. Zdałam dziś za pierwszym razem, a za 2 tygodnie dołączę do grona szczęśliwych posiadaczy prawa jazdy! I co najważniejsze jestem pewna swoich umiejętności za kółkiem! Dziękuję Zbyszkowi za przygotowanie teoretyczne; Tadzikowi za profesjonalizm, cierpliwość, wiarę we mnie i wspaniałą atmosferę! Dziękuję także Panu Henrykowi i Panu Wojtkowi za jazdy doszkalające! Pozdrawiam 😉
Justyna Z. wrote on 7 października 2011 at 17:36:
Gorąco polecam wszystkim tę Auto Szkołę, miła atmosfera oraz pełen profesjonalizm to zdecydowanie jej główne zalety. Ogromne podziękowania dla instruktora Krzyśka Wolszczaka, za cierpliwość, dobre słowo, przygotowanie mnie do egzaminu który zdałam za drugim razem 🙂 Dzięki niemu poczułam się pewniej za kółkiem i pokochałam jazdę samochodem. Dziękuje też Tadzikowi za cenne wskazówki na rękawie ;p Nie wspominając już o Zbyszku Pałganie, który w bezkonkurencyjny sposób prowadzi wykłady. Pozdrawiam serdecznie 🙂
Olga D wrote on 6 października 2011 at 16:31:
Zdałam za pierwszym razem! Chciałam w szczególności podziękować Tadzikowi za profesjonalizm,oraz pani Ewelinie:)
Edyta Just wrote on 5 października 2011 at 22:46:
Auto Szkoła Zbyszka Pałgana zasługuje na najwyższy znak jakości. Jeśli chcemy jeździć pewnie i bezpiecznie to jest to właściwe miejsce na rozpoczęcie przygody za kółkiem. Brzmi jak reklama? Może, ale jej treść w odróżnieniu od innych jest autentyczna. Dowód? Zdałam za pierwszym razem jeżdżąc po „dołach” i „wyżynach” 🙂 okolic Smutnej. Ponadto, co w zasadzie jest najważniejsze, jazda sprawia mi prawdziwą przyjemność, a umiejętności sprawnego i bezpiecznego poruszania sie w ruchu drogowym, wykształcone podczas kursu, przydadzą się na każdej drodze. Bardzo dziękuję Zbyszkowi – za profesjonalizm, rzetelność, serdeczność i życzliwość, a także za ciekawe i, niezwykle przydatne w ruchu, zajecia teoretyczne; Tadzikowi – za kolejne skrzyżowania, ronda, zielone strzałki... 🙂 upór, wiedzę, zdolności dydaktyczne i wspaniałe poczucie humoru; Kamilowi – za spokój i opanowanie :); Panu Henrykowi – za piękną, słoneczną energię i wiarę we mnie. Polecam z pełną odpowiedzialnością życząc powodzenia wszystkim „L-kom” buszującym po mieście!
Magdalena St. wrote on 4 października 2011 at 16:19:
Polecam wszystkim tą szkołę!!! Zdałam za pierwszym razem egzamin na kat. A. A to wszystko dzieki p. Zbyszkowi, który tłumaczył, zwracał uwagę na błędy i korygował za każdym razem. Dziękuję za cierpliwość i wiarę w umiejętności i bardzo miłą atmosferę zarówno na zajęciach teoretycznych jak i na praktycznych. Pozdrawiam:)
Katarzyna Nowak wrote on 29 września 2011 at 16:54:
Bardzo polecam tę Auto Szkołę, z instruktorów najbardziej Tadzika 🙂 z którym jeździłam najwięcej i przy nim poczułam się pewnie na drodze 🙂 i Kamila, który wyłapał kilka małych błędów, które w porę usunięte pomogły mi zdać egzamin za pierwszym podejściem 🙂 Dziękuję też Zbyszkowi za wielką wiarę we mnie. Chłopaki, jesteście świetni w tym co robicie 🙂 Tadzik, jeszcze raz dzięki za wsparcie duchowe i cenne wskazówki!
Karolina Michalak wrote on 23 września 2011 at 13:26:
Jeeeeee ..... 😉 Zdałam dzisiaj prawo jazdy, w prawdzie nie za pierwszym razem ale zdałam 🙂 Chciałabym bardzo podziekować Zbyszkowi za profesjonalne podejście do kursantów podczas teorii, Ewelince za cieple słowa 🙂 super dziewczyna 🙂 oraz serdecznie podziekować instruktorowi JACKOWI SIKORZE za wspaniale przeprowadzone jazdy, że dzieki niemu opanowałam jazde po dużym mieście i polubiłam Toyotke 😉 za pełen profesjonalizm, cierpliwość oraz fantastyczna atmosferę 🙂 Polecam wszystkim tę auto szkołe ponieważ panuje tam wspaniała, przyjazna atmosfera, solidni wykładowcy i fachowcy w jednym 🙂 Pozdrawiam 🙂 Cmokaski w dziubaski 🙂 😉 😀 :*
Artur Cz. wrote on 21 września 2011 at 10:20:
Przygodę z prawem jazdy rozpocząłem w innym mieście, pod okiem instruktora, który skutecznie mnie zdemotywował do dalszej nauki. Po przeprowadzce do Łodzi wybrałem szkołę, która była najblizej mnie oraz miała najwięcej pozytywnych opinii - do AutoSzkoły Zbigniew Pałgan. I to był dobry wybór - teoria nie była nudna, a jazda po mieście z panem Wojtkiem przygotowała mnie do egzaminu, który zdałem za pierwszym razem! Jego przysłowie, brzmiące, że dowód osobisty musi mieć każdy, a prawa jazdy nie, zapadło mi w pamieć:) Dziekuje, pozdrawiam pracowników AutoSzkoły i polecam ja każdemu.
Krzysiek J. wrote on 19 września 2011 at 17:15:
Przed chwilą wróciłem z egzaminu praktycznego - zdałem egzamin państwowy za PIERWSZYM razem! Ogromne podziękowania dla Tadzika, który skutecznie potrafił rozweselać i wprowadzać super atmosferę podczas zajęć. Wielki szacunek za profesjonalizm i opanowanie w pełnym wymiarze. Dziękuję również Zbyszkowi Pałganowi za wspaniałe podejście do kursantów podczas wykładów, które były bardzo interesujące, a także za wzorową organizację autoszkoły. Pani Ewelinie z biura również dziękuję, przede wszystkim za miłą obsługę klienta i profesjonalizm w tym co robi. Z pełną odpowiedzialnością POLECAM wszystkim tę autoszkołę. 100% satysfakcji!

Opinie z FB:

Auto Szkoła Zbigniew Pałgan
4.9
powered by Facebook
Madeleine Kicka
Madeleine Kicka
2017-12-15T20:20:20+0000
Polecam auto szkole Palgan, a w szczególności Panią Agnieszkę � która jest świetnym, cierpliwym instruktorem. Jazdy z nią to była przyjemność, uczy nie "pod egzamin " ale jak jezdzic dobrze i bezpiecznie. Dawala mi mnóstwo praktycznych rad, jak zachowywać się na drodze, ma mega duża wiedza i wspaniałe podejście do kursanta, nawet takiego spanikowanego i zniechęconego na początku jak ja. Prawo jazdy kat B zdane za 2 razem! �
Natalia Dąbkowska
Natalia Dąbkowska
2017-12-03T09:50:22+0000
Jacek Sobieraj
Jacek Sobieraj
2017-11-17T14:25:44+0000
Kategoria A zdobyta dzis. Zbyszek Tadeusz Wasza cierpliwosc i moja wytrzymalosc na Was zaowocowaly 🙂 pierwsze podejscie pierwszy strzal i po sprawie 🙂 Dzieki chlopy...Polecam wszystkim nie tylko kategorie A B rowniez.
Roksana Kowalska
Roksana Kowalska
2017-11-10T16:14:31+0000
Bardzo polecam szkołę "Pałgan" . Przed kursem nie miałam żadnego pojęcia o przepisach drogowych ,znakach i nigdy nie jeździłam samochodem. Już na pierwszych zajęciach wiedziałam ,że wybór tej szkoły był strzałem w 10 ! Do teorii świetne przygotowanie ,zaś przede wszystkim dziękuję p.Krzysztofowi P. ,który od samego początku wierzył w mnie ,był cierpliwy oraz perfekcyjnie przygotował do egzaminu praktycznego - oczywiście zdane za pierwszym razem. Najlepsza auto-szkoła ! Wszystkim polecam
Arkadiusz Wąs
Arkadiusz Wąs
2017-11-07T00:24:11+0000
Marek Szabliński
Marek Szabliński
2017-10-26T20:25:34+0000
Mój szef jest dokładnym instruktorem, uczy podstaw, techniki jak i samej jazdy na motocyklu w bardzo dobry i skuteczny sposób ��
Przemyslaw Plewinski
Przemyslaw Plewinski
2017-10-13T08:04:01+0000
Kategoria A - BARDZO, BARDZO polecam szkołę Zbyszka Pałgana! Moja historia: kurs zrobiłem w Wota, bo blisko, bo znana szkoła. Kurs wyglądał tak, że 3-4 kursantom jednocześnie były wydawane motocykle i każdy uczył się sam. Efekt: dwa egzaminy oblane. Zmieniłem podejście, postanowiłem pójść do szkoły gdzie się nauczę - miałem dużo szczęścia i trafiłem na Zbyszka Pałgana. Mozolnie, godzina po godzinie oduczał mnie złych nawyków i uczył dobrych. Spędził ze mną na placu bardzo wiele godzin, efekt: EGZAMIN ZDANY BEZBŁĘDNIE. Naprawdę polecam szkołę Zbyszka - tu naprawdę nauczycie się jeździć. DZIĘKI ZBYSZEK - YOU ARE THE MAN! 🙂
Kamil Kamil
Kamil Kamil
2017-10-11T19:10:15+0000
Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zrobić kurs na kat A to właśnie tu są odpowiedni ludzie. Uczą z pasją, sami jeżdżą na motocyklach, uczą jak zdać egzamin, ale uczą też jak się bezpiecznie poruszać. Zdecydowanie polecam.
Przemysław Królak
Przemysław Królak
2017-10-11T12:18:14+0000
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięki Panu Krzysztofowi udało się zdać egzamin praktyczny na kat. B za pierwszym razem. Pan Krzysztof uważnie obserwuje błędy, które omawia podczas jazdy i po jazdach, a jeżeli to możliwe to również pokazuje jak poprawnie wykonać dany manewr. Polecam Autoszkołę Pałgan. Dziękuję.
Monika Oller
Monika Oller
2017-10-09T18:32:41+0000
Nie wierzyłam, że mogę opanować jazdę na motocyklu....a jednak 🙂 Dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi dziś już sama mogę jeździć!!! Na kursie pierwszy raz wsiadłam na motocykl ale dzięki świetnym instruktorom Tadzikowi i Zbyszkowi nawet nie wiem kiedy opanowałam wszystkie manewry. Na kursie nauczyłam się podstawowych manewrów niezbędnych do zdania egzaminu ale co chyba ważniejsze bezpiecznej jazdy i przewidywania. Dziękuję za cudowną atmosferę, za cierpliwość, za poświęcenie i profesjonalizm. Z jazd zawsze wychodziłam w pozytywnym nastroju. Polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan!!!
Karolina Wasikowska
Karolina Wasikowska
2017-10-06T18:11:52+0000
Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. Na kursie po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl, ale dzięki wiedzy przekazanej przez instruktorów udało mi się opanować i zapałać entuzjazmem do jazdy na jednośladze. Kurs to głównie nauka podstawowych technik jazdy na motocyklu, które są niezbędne do zdania egzaminu, ale co ważniejsze, do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Panowie bardzo dużo i cierpliwie tłumaczą, po jazdach omawiają błędy i sami pokazują jak wykonać poprawnie zadania. Widać, że Panowie uczą z pasją, powołaniem i lubią to co robią. Ogromne podziękowania dla Zbigniewa za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta, cierpliwość, ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazania. Tadzikowi dziękuję za pomoc w doszlilfowaniu techniki, cenne podpowiedzi jak wykonywać zadania i jeździć po mieście, słowa otuchy oraz niesamowite poczucie humoru. Będę wszystkim polecać Autoszkołę Pałgan!
Kasia Rychlewska
Kasia Rychlewska
2017-10-02T13:43:50+0000
Super przygotowanie do egzaminów.Teoria i praktyka za pierwszym! Dziękuję !!!! 😀
Monia Jednorowska
Monia Jednorowska
2017-09-27T11:00:49+0000
Gorąco polecam tę auto szkołę i pana Krzysztofa Płaczkowskiego! Instruktor na 6stke, cierpliwy, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. 🙂 Wszystkie wątpliwości bardzo spokojnie i sumiennie tłumaczone. Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. 🙂
Sylwia Dobrowolska
Sylwia Dobrowolska
2017-08-11T11:08:46+0000
Karolina Koprowska
Karolina Koprowska
2017-07-25T12:19:49+0000
Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam na kategorię A2 za pierwszym razem, a to wszystko dzięki cierpliwości Zbyszka i Tadzika. Wybrałam tę szkołę z polecenia. Mówiono mi, że tutaj nauczę się jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Wszystko się potwierdziło 🙂 Na jazdach były litry wylanego potu (dosłownie), ale dzięki temu egzamin poszedł bardzo gładko 🙂 Mogę nawet nieśmiało stwierdzić, że egzamin był dużo prostszy niż niektóre jazdy, co tylko podkreśla profesjonalizm tej auto szkoły.
Ola Markiewicz
Ola Markiewicz
2017-07-05T20:12:12+0000
Polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan.� Solidne przygotowanie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka ��, wspaniali instruktorzy!!! �� Szczególnie ciepło pozdrawiam Tadzika i Wojtka.�� Dziękuję za miłą atmosferę, za cierpliwość i profesjonalizm. Cała kadra pracownicza jest cudowna. � Będę tęsknić.� Ps. Tadzik, jesteś the best. � Zdałam za pierwszym razem.
Anna Rajch
Anna Rajch
2017-06-19T19:43:09+0000
Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Super szkola.
Michał Michał
Michał Michał
2017-06-11T10:49:27+0000
Jak narazie bardzo Ok 👍🏿😄
Krzysztof Bogusławski
Krzysztof Bogusławski
2017-06-09T12:01:54+0000
A1 zdane za pierwszym. Dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za naukę od podstaw 🙂
Tomasz Krakowiak
Tomasz Krakowiak
2017-05-16T21:52:00+0000
Polecam zdecydowanie. Świetne podejscie, fachowe rady. Zakończyłem właśnie przygodę z kat A. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszek.
Paulina Dallas Kozieł
Paulina Dallas Kozieł
2017-04-28T07:45:41+0000
Świetne przygotowanie 🙂 Mimo, że wykupiłam dodatkowe jazdy bo miałam w innej szkole to zdecydowanie tutaj lepiej się nauczyłam :). Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Serdecznie dziękuje Tadzikowi i pani Agnieszce, ale głównie Tadzikowi za cierpliwość do mnie 🙂
Beata Majchrzak
Beata Majchrzak
2017-04-10T13:42:20+0000
Rewelacyjne przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu�Tadzik, dziękuję za każdą minutę jazdy z Tobą, jesteś rewelacyjnym instruktorem i cudownym człowiekiem�Wojtek, pomimo tego, że z Tobą jeździłam mało to i tak Ciebie również uwielbiam, bo jesteś również rewelacyjnym instruktorem i wytrzymałeś to moje ciągłe gadanie na jazdach(a lekko ze mną nie jest�) Będę za Wami bardzo tęsknić� Każda szkoła jazdy wiele by oddała, żeby mieć takich instruktorów, także szef musi bardzo o Was dbać�Głosuję za dobrymi premiami dla chłopaków�, tacy ludzie to największy skarb.
Michał Krzewina
Michał Krzewina
2017-04-05T05:27:04+0000
Anna Chylak
Anna Chylak
2017-03-20T09:21:05+0000
Polecam, miła atmosfera 🙂 wszystkie wątpliwości spokojnie wytłumaczą i będą cisnąć dopóki się nie nauczysz (co przychodzi dość szybko) pozdrawiam serdecznie wszystkich przesympatycznych instruktorów, zwłaszcza Agnieszkę Ernest i dwóch Krzysztofów 🙂
Marta Buba
Marta Buba
2017-01-31T14:56:02+0000
Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera, egzamin praktyczy kat. B zdany za drugim razem 😉
Kasia Matyjas
Kasia Matyjas
2016-12-07T10:41:49+0000
Polecam Autoszkołę Pałgan! Szczególne podziękowania dla Wojtka - najlepszego instruktora na świecie! Praktyka za pierwszym podejściem: )
Klaudia Kaa
Klaudia Kaa
2016-11-17T18:56:28+0000
Julia Nowakowska
Julia Nowakowska
2016-10-05T11:40:56+0000
Gośka Steglińska
Gośka Steglińska
2016-07-28T22:11:32+0000
Serdecznie polecam tę autoszkołę 😀 Bardzo dobre przygotowanie do teorii oraz praktyki 🙂 egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję instruktorom za wspaniałą naukę jazdy 😉
Sandra Glonek
Sandra Glonek
2016-07-20T08:36:57+0000
Polecam AutoSzkołę Pałgan za świetne przygotowanie do egzaminu kategorii B! Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa za wsparcie i cierpliwość, Tadzikowi za to, że poprawiał humor 🙂 Teorię zdałam za pierwszym razem z maksymalną ilością punktów (pozdrowienia dla p.Zbyszka!), a praktykę za drugim podejściem (tu też muszę podziękować p.Wojtkowi za bycie dociekliwszym niż egzaminator :D) Dziękuję serdecznie!! 🙂
Artur Pe
Artur Pe
2016-07-19T06:33:22+0000
Robiłem kurs na kat. A ,( pierwszy raz w życiu na motocyklu) , a pan Zbyszek rzuca tekstami " Nie mogę patrzeć jak to robisz ! " Cały czas był nie miły,chamski i stresujący przy nim nic mi nie wychodziło . Tadeusz do rany przyłóż, człowiek anioł . Najlepsze jest to, że musisz podejść do egzaminu końcowego ,obowiązkowego w szkole (płatnego) . Nie polecam .
Hubert Kołodziejczak
Hubert Kołodziejczak
2016-07-11T20:25:29+0000
Podczas jednej godziny w tej autoszkole nauczyłem się więcej niż podczas całego kursu u konkurencji. Do egzaminu na kategorię A zostałem przygotowany bardzo dobrze - zdane w pierwszym terminie. Dziękuję i pozdrawiam!
Aleksandra Piotrowska
Aleksandra Piotrowska
2016-06-16T10:33:18+0000
Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 Wielkie podziękowania dla Wojtka i Tadzika za wszystko czego mogłam się od Was nauczyć:-) , za niezapomnianą atmosferę,za uśmiech i cierpliwość i oczywiście za słowa otuchy w ciężkich momentach.Dziękuję i oby więcej takich instruktorów jazdy 🙂
Żanii Syrova
Żanii Syrova
2016-05-24T08:01:24+0000
100% POLECAM!!! kurs zrobiłam w innej szkole- niestety z kiepskim efektem..doszkoliłam się, a dokładniej uczyłam od nowa.. w Autoszkole Pałgan i zdałam egzamin kat. B za pierwszym razem!!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy już na co dzień. Świetni nauczyciele! Ogromne podziękowania dla instruktora Tadzika:)
Roksana Krajewska
Roksana Krajewska
2016-05-11T11:20:58+0000
Super auto szkoła 🙂 Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 A to wszystko dzięki p. Wojtkowi 🙂 Polecam w 100% 🙂
Justyna Ziuta Szałapska
Justyna Ziuta Szałapska
2016-03-12T15:56:58+0000
Super auto szkoła. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów jak i do jazdy codziennej. Najlepszy instruktor to oczywiście pan Wojtek człowiek z powołaniem, wymagający ale dzięki temu widoczne są postępy. Świetna atmosfera. Polecam i pozdrawiam :)))
Daria Rusek
Daria Rusek
2016-02-20T13:03:48+0000
Serdecznie polecam, miła atmosfera, wspaniali instruktorzy, którzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do jazdy codziennej, prawo jazdy kategori B zdane za pierwszym razem 🙂 polecam ! 🙂
Em Be
Em Be
2016-02-01T16:37:47+0000
Tadzik jest the best 🙂
Mateusz Krysiak
Mateusz Krysiak
2015-10-29T15:05:47+0000
Po niezdanym po raz drugi egzaminie na kat. A, wziąłem kilka godzin u Pana Zbyszka, na starcie powiedział w czym leży problem i pokazał jak powinno się jeździć, pełne zainteresowanie moją jazdą pozwoliło na bieżąco korygować błędy i oduczyć się złych nawyków. Dzięki niemu dziś odebrałem po egzaminie glejt z wynikiem egzaminu "pozytywny". Polecam z czystym sumieniem.
Radosław Grzegorczyk
Radosław Grzegorczyk
2015-10-06T10:45:08+0000
Zbyszek + Tadzik = genialni instruktorzy! Prawko na kat. A za pierwszym razem mimo wcześniejszego braku kontaktu z jednośladami 😀 Zdecydowanie polecam!!!
Patryk Lewandowski
Patryk Lewandowski
2015-07-15T15:00:13+0000
Michał Drzewiecki
Michał Drzewiecki
2015-06-12T20:17:10+0000
Auto szkołę polecił mi znajomy który robił Kat. A teorie i praktykę zdał za pierwszym razem, ja również robiłem kurs Kat.A cóż mogę powiedzieć kurs teoretyczny przeprowadzony jak najbardziej profesjonalnie tak samo jak praktyka. Zbyszek instruktor wymagający ale spokojny jak się coś odwali to ucho czerwone ale zostaje dzięki temu wszystko na długo w głowie, Tadzik również wymagający instruktor prowadzący zajęcia z wielkim humorem. Obaj potrafią prosto ale skutecznie przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Szkoła warta polecenia co zresztą będę czynił. Ja teorie zdałem za drugim razem ale to moja wina, praktyka za to zdana za pierwszym razem dzięki dwojgu świetnych instruktorów tak trzymać Panowie. polecam w 1000000%.
Żaneta Błaszczyk
Żaneta Błaszczyk
2015-05-05T21:59:09+0000
Świetna autoszkoła, oba egzaminy zdane za 2 razem - niezły wynik 😉 na kat B super instruktorzy, przygotowywują do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Szkoła godna polecenia.
Madziana Em
Madziana Em
2015-02-02T11:09:59+0000
Zbyszek instruktor mistrz! Robiłam prawko kat A kilka lat temu ale polecam każdemu. Nauka warta swojej ceny. Umiejętności i życie są bezcenne. LwG
Ola Maniszewska
Ola Maniszewska
2014-05-05T09:43:31+0000
W skrócie - świetna atmosfera, zero stresu, widoczne postęp, dobre rady, bezbłędnie zaliczony egzamin.. A teraz? czekam na odbiór dokumentów do prawa jazdy 😉
Klaudia Zielewska
Klaudia Zielewska
2014-04-24T21:45:40+0000
Małgorzata Kulińska
Małgorzata Kulińska
2014-02-09T19:56:49+0000
Świetna szkoła, którą polecam każdemu. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie i bardzo ciekawie. Zajęcia praktyczne - super atmosfera, zero stresu, rzetelność i efektywność. Zdałam za pierwszym podejściem! 🙂
Izabela Snochowska
Izabela Snochowska
2013-10-20T16:49:24+0000
Gorąco polecam 🙂 Miła atmosfera, nauka bez stresu, teoria doskonale wyłożona.
Przemek Dębowski
Przemek Dębowski
2013-10-09T11:39:30+0000
Powiem tak. We wrześniu zdałem egzamin na kat. A dzięki doszkalającym jazdom pod okiem Pana Zbyszka Pałgana. Gdyby nie lekkie dodanie gazu na "przecięciu" ósemki, ćwiczone 2 godziny przed egzaminem, zimny Gladius zmusiłby mnie do podpórki.