Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.9 (98.57%) 14 ocen/y

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Księga gości:

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
 
Pola zaznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail zostanie opublikowany.
Dla bezpieczeństwa zostanie zapisany twój adres IP w naszej bazie 54.81.116.187.
Opinia pojawi się w ciągu tygodnia od jej napisania.
bp wrote on 16 września 2011 at 17:40:
POLECAM wszystkim !! Naprawdę profesjonalizm przejawia się w każdym szczególe. Pan Zbyszek umila zajęcia teoretyczne, z których można wiele wynieść. Jazdy miałem z nowym instruktorem- Mariuszem, bardzo opanowany i znający się na tym co robi, dzięki niemu zdałem egzamin za pierwszym razem. Obsługa biura prowadzona przez panią Ewelinę jest również fachowa. Natomiast odradzam Pana Andrzeja Kiljana!!! Ten człowiek nie pasuje do tego miejsca, przed samym egzaminem chciał za wszelką cenę udowodnić że nie potrafię odnaleźć się w ruchu drogowym i zdemotywował mnie psychicznie.
Paula wrote on 2 września 2011 at 08:10:
Polecam wszystkim tą auto-szkołę! Teoria przez pana Zbyszka wytłumaczona jak należy- testów prawie nie trzeba było się uczyć, bo wszystko z zajęć pamiętałąm. A dzięki Panu Wojtkowi opanowałam jazdę po dużym mieście. Co prawda nie zdałam za pierwszym razem, bo do tego trzeba mieć też trochę szczęścia, ale wiem że byłam dobrze i solidnie przygotowana. POLECAM 🙂 i pozdrawiam :P)
Jacek Porczyński wrote on 31 sierpnia 2011 at 22:46:
Zdecydowanie polecam. Praktyczne wskazówki do jazdy motocyklem, bardzo przydatne dla młodego motocyklisty. Sympatyczni wykładowcy i miła atmosfera. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszku!
Patrycja G wrote on 31 sierpnia 2011 at 22:10:
Wszystkim polecam tą auto-szkołę ! Najlepsza w Łodzi i instruktorzy są super, a w szczególności p. Zbyszek i p. Krzysiek Wolszczak. Zdalam za drugim razem, ale tylko dlatego, że za pierwszym nie włączyłam świateł. A trasa egzaminacyjna to była dla mnie pestka, bo byłam świetnie przygotowana !!!
Mateusz wrote on 31 sierpnia 2011 at 10:15:
Auto Szkoła Z.Pałgan to na pewno miejsce dla ludzi, którzy chcą w sposób solidny i profesjonalny przygotować do jazdy samochodem, ale również do egzaminu państwowego. Jest to na pewno miejsce, gdzie panuje z jednej strony pozytywna i przyjazna atmosfera, a z drugiej zajęcia te praktyczne, jak i teoretyczne przeprowadzone są w sposób fachowy i profesjonalny.Dziękuje serdecznie P. Zbyszkowi Pałganowi oraz p> Krzyśkowi Zgierskiemu za zajęcia teoretyczne oraz P. Wojtkowi Rzepnikowskiemu za fantastyczną atmosferę, cierpliwość oraz fachowość podczas zajęć praktycznych oraz jeszcze raz P. Zbyszkowi Pałganowi za okiełznanie moich nerwów podczas zajęć doszkalających tuż przed egzaminem.
Piotr L wrote on 26 sierpnia 2011 at 15:23:
Wlasnie wrocilem z egzaminu praktycznego. Wynik oczywiscie pozytywny. (podejscie nr 2). Z tej okazji chcialbym bardzo podziekowac Panu Zbyszkowi, wlascicielowi szkoly oraz moim instruktorom, ktorzy jak mniemam nie mieli ze mna lekko. P. Krzysztof Zgierski za solidne przygotowanie mnie do egzaminu, P. Krzysztof Wolszczak za nieziemska cierpliwosc, opanowanie i spokoj oraz P. Tadeusz Krajewski za doszkolenie mnie przed egzaminem. Polecam Autoszkole. Jeszcze raz dzieki!!!
ula mucha wrote on 28 lipca 2011 at 01:07:
Zdałam egzamin za 2 razem ( a mogłam nawet za pierwszym).Gorąco dziękuję wszystkim instruktorom z którymi miałam okazję jeździć a szczególnie Panu Andrzejowi Kiljanowi za wyjątkowy profesjonalizm, za cierpliwość w wyjaśnianiu kolejny raz tego samego, za oryginalne poczucie humoru, które zwalcza stres, za to, że jest taki wymagający i zmusza do ciągłego doskonalenia jazdy co bardzo przydaje się na egzaminie praktycznym.Dziękuję również Pani Ewelinie za dobre słowo niezależnie od pogody. Polecam wszystkim tę auto szkołę, którzy chcą iść na egzamin dobrze przygotowani.
Piotrek O. wrote on 27 czerwca 2011 at 14:32:
Zdałem za pierwszym razem polecam tą Auto Szkołe POZDROWIENIA I PODZIĘKOWANIA DLA ZBYSZKA ! ZBYSZKU JESTEŚ WIELKI Piotrek
Marcin wrote on 27 czerwca 2011 at 14:32:
serdecznie dziękuję szkole PAŁGAN dzięki której udało mi się zdać egzamin teoretyczny i praktyczny za I podejściem. Chciałam podziękować instruktorowi "Tadzikowi" i instruktorowi-właścicielowi auto-szkoły "Zbyszkowi""za profesjonalizm!!! miałem naprawdę szczęście ,że trafiłam do waszej szkoły. Dziękuję!
Sławek B. wrote on 16 maja 2011 at 12:30:
Obecnie bez prawa jazdy nic się nie zdziała.Po 40 latach życia postanowiłem zaryzykować i do tej szkoły się zapisałem.Zdałem za pierwszym razem testy i jazdy na początku marca. 98 procent jazd miałem z p.Wojtkiem .Jest dobrym i opanowanym choć wymagającym instruktorem.Teraz zaczynam wysyłać do tej auto szkoły swoich trzech synów .Serdecznie polecam tą szkołę jazdy.Dziękuję .
Piotr wrote on 15 maja 2011 at 20:08:
bardzo dziękuję Panu Andrzejowi Kiljanowi za doskonałe przygotowanie mnie do egzaminu praktycznego , zdałem i co ważniejsze czuję się pewniej za kierownicą, polecam szkołę i tego instruktora
Krzysztof W. wrote on 19 kwietnia 2011 at 11:41:
Dopiero co wrocilem do domu po zdanym egzaminie praktycznym:) zdałem za 2 razem a radosc nie do opisania!! Bardzo serdecznie z tego miejsca dziękuje Zbyszkowi oraz Wojciechowi,którym z nerwusa zrobili mam nadzieje spokojnego kierowce:) Zapewniam, że Auto szkołę Zbyszka Pałgana będę polecał absolutnie każdemu!! Jeszcze raz dziękuje
kowal wrote on 14 kwietnia 2011 at 16:22:
zdane za 2 🙂
Robert K. wrote on 14 kwietnia 2011 at 15:23:
Przed 2 godzinami zdałem !!! za 2 razem 🙂 Dziękuje Panu Krzysztofowi Zgierskiemu za praktykę i Panu Zbyszkowi za teorie. POLECAM TĄ AUTO SZKOŁĘ, TUTAJ NAPRAWDĘ NAUCZYSZ SIĘ DOBRZE JEŹDZIĆ 🙂
Ania J wrote on 11 kwietnia 2011 at 16:03:
Przed godziną wróciłam z egzaminu praktycznego - zdałam za pierwszym razem bezproblemowo !!! 😀 Chciałabym przede wszystkim podziękować mojemu świetnemu instruktorowi panu Krzysztofowi Wolszczakowi za przygotowanie mnie do tego wszystkiego. Za jego spokój, cierpliwość i opanowanie do mnie. Chciałabym również podziękować panu Zbyszkowi oraz pani Ewelinie :)a no i oczywiście panu Tadzikowi za ostatnią lekcje przed samym egzaminem :)Serdecznie polecam tą szkołę. Tu każdy będzie zadowolony 🙂 DZIĘKUJE !
Jacek wrote on 2 kwietnia 2011 at 00:05:
Zdałem!!! Dzięki znakomitemu instruktorowi, Krzyśkowi Zgierskiemu poznałem technikę prowadzenia samochodu. Zbyszek Pałgan nauczył mnie teorii, było to niezbędne na egzaminie teoretycznym. Potwierdziły się opinie znajomych o tej autoszkole. Gorąco polecam - to dobrze wydane pieniądze. Jutro jadę odebrać plastik 😀
Michal K wrote on 27 marca 2011 at 23:16:
dopiero za 4 ale sie udalo ! :))
jagoda p wrote on 22 marca 2011 at 15:02:
Dzisiaj zdałam egazamin praktyczny za pierwszym razem. Bardzo dziekuję za doskonałe szkolenie i przygotowanie do egzaminu Panu Andrzejowi. Pozdrawiam serdecznie.
kasia wrote on 18 marca 2011 at 23:13:
Ja podobnie jak wielu innych szczęściarzy też zdałam egz za pierwszym razem;) jest to zasługa moich dwóch instruktorów: Panów Krzysztofa W. i Krzysztofa Z. Bardzo Im za to dziękuję;) Polecam wszystkim tę szkołę;)
Mateusz K. wrote on 8 marca 2011 at 19:59:
Właśnie odebrałem prawo jazdy. Hura. Zdałem egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem. Jestem bardzo wdzięczny Panu Tadzikowi za przygotowanie mnie do egazaminu praktycznego. Pan Tadzik to świetny instruktor jazdy. Bardzo dziękuję Panu Pałganowi za przygotowanie mnie do egzaminu teoretycznego Auto Szkołę Pałgan mogę polecić wszystkim, którzy chcą jeździć. Pracują tam profesjonalni i przesympatyczni ludzie. Pozdrawiam Mateusz.
Mateusz wrote on 7 marca 2011 at 15:34:
Właśnie wróciłem ze zdanego za pierwszym podejściem egzaminu praktycznego. Choć nie bardzo wierzyłem iż to możliwe, to jednak okazało się, że tak. Ogromne podziękowania dla Tadzika za niezwykle przyjemne i bezstresowe jazdy i dla p. Zbyszka za w łatwy sposób przekazaną wiedzę teoretyczną.
Paulina wrote on 3 marca 2011 at 15:02:
Dzisiaj zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem!!! 😀 Sama nie mogę w to uwierzyć, egzamin teoretyczny też za pierwszym, ale to głównie zasługa tej szkoły, a w szczególności Pana Andrzeja. Bardzo profesjonalne podejście do nauki, Pan Andrzej jest cierpliwy i wymagający - idealnie jeśli chcemy się naprawdę nauczyć jeździć i zdać egzamin bezproblemowo. SZCZERZE POLECAM TĄ SZKOŁĘ!! Jeszcze raz dziękuję Panie Andrzeju! 🙂
Grzegorz Makowski wrote on 1 marca 2011 at 12:47:
Serdecznie dziękuję, zdałem bezproblemowo za pierwszym razem! Z polecenia wybrałem na instruktora Tadzika i teraz ja z czystym sumieniem mogę go polecić. Świetnie uczy, a jego poczucie humoru sprawia, że samochód przestaje być twoim wrogiem. Dziękuję, też Zbyszkowi ostatnie godziny szlifowania jazdy z nim pozwoliły mi zdać egzamin bezbłędnie. SZCZEGÓLNIE POLECAM tą szkołę osobom z Radogoszcza, jeżdżąc z rana można startować z osiedla. Dzięęeęękuję!
Paula wrote on 28 lutego 2011 at 19:30:
Zdecydowanie polecam tą szkołę wszystkim przyszłym kierowcom. Przemiła atmosfera w czasie teorii oraz praktyki. Egzamin oczywiście zdany za pierwszym razem 🙂 Szczególne podziękowania dla Krzyśka Wolszczaka 😉
edyta wrote on 24 lutego 2011 at 13:21:
W kwietniu mina 2 lata od kiedy mam prawo jazdy.Zdalam za pierwszym razem dzieki Zbyszkowi :)Teraz z czystym sumieniem moge powiedziec, ze Zbyszek jest najlepszym instruktorem! Cierpliwosc, olbrzymia wiedza i fantastyczne podejscie do kursantow.Dziekuje !
Majta G. 🙂 wrote on 24 lutego 2011 at 13:10:
3 godziny temu zdałam państwowy egzamin za pierwszym podejściem 🙂 Baaaaaaaaardzo dziękuję Panu Wojtkowi za wspaniałe przygotowanie do egzaminu, cenne rady i wskazówki, dziękuję za jazdy spędzone w przemiłej atmosferze.! 🙂 Jazdy z p.Wojtkiem = zero stresu, uśmiech, cierpliwość, spokój i bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięęękuuuję.!! :*
Asia P. wrote on 3 lutego 2011 at 21:44:
Trzy miesiące temu rozpoczęłam kurs, a dziś zdałam egzamin na prawo jazdy. Pojechałam bezbłędnie a całą zasługę przypisuję panu Andrzejowi- instruktorowi bardzo spokojnemu, cierpliwemu ale przede wszystkim bardzo wymagającemu- co procentuje na egzaminie. Z czystym sumieniem mogę polecić tę autoszkołę oraz właśnie tego instruktora!! Aż żal kończyć kurs 🙂 Pozdrawiam!!
Pati wrote on 29 stycznia 2011 at 19:14:
Zdalam teoretyczny za pierwszym razem, dzis praktyczny rowniez za pierwszym razem, dziekuje bardzo Zbyszkowi za pierwsze jazdy i Tadzikowi za poprowadzenie mnie do konca oraz za dzisiejsza obecnosc - oczywiscie niezmienne z wielkim poczuciem humoru 🙂 Jestescie super szkola i bede Was polecac przy kazdej mozliwej okazji! Dzieki wielkie raz jeszcze! 🙂
Kaśka wrote on 29 stycznia 2011 at 14:44:
Właśnie dziś po godzinach doszkalających z Panem Zbyszkiem (kurs robiłam w innej szkole) zdałam egzamin bezbłędnie 😀 Polecam 😛
Kamil T. wrote on 16 stycznia 2011 at 21:12:
Zdałem za 1 razem egzaminy państwowe: teoretyczny i praktyczny. Bardzo dziękuję za wspaniałą naukę Zbyszkowi, Tadeuszowi i Krzysiowi. Z pozdrowieniami, Kamil T.
Wojtek wrote on 12 stycznia 2011 at 14:37:
Do auto szkoły "Pałgan" uczsszczała cała moja rodzina. Bardzo gorąco polecam tą szkołę a w szczególności (TADZIKA),który ma świetne poczucie humoru i dzięki niemu zdałem za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam.
Milena wrote on 30 grudnia 2010 at 13:54:
Witam:)Dokładnie dwie godzinki temu zdałam egzamin państwowy kat.B. Swój sukces zawdzięczam Panu Zbyszkowi, z którym miałam prawie wszystkie jazdy. SUPER INSTRUKTOR, bardzo wymagający, z poczuciem humoru i wielkim zapasem cierpliwości:)Dziękuje za profesjonalne przygotowanie do jazdy autem, cenne rady i anielską cierpliwość, która czasami była bardzo potrzebna:)Wszystkim polecam AUTO SZKOŁĘ "PAŁGAN" i Pana Zbyszka, który jest naprawdę świetnym instruktorem!!!Dzięki jeszcze raz za wszystko:)
marcel wrote on 19 grudnia 2010 at 00:57:
Witam 🙂 DO "Pałgana" trafiłem z polecenia i była to najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć. Jezdziłem głównie ze Zbyszkiem i to jemu zawdzięczam to, że zdałem egzamin za pierwszym razem. Facet ma świetne podejście, jest perfekcjonistą w tym co robi i ma duuuuuużo cierpliwosci. Jeszcze raz dziękuje za pomoc, profesjonalizm i cenne rady. Polecam każdemu auto szkołe "PAŁGAN"!!!
kierowca:) wrote on 12 grudnia 2010 at 22:49:
pan Wojtek super instruktor, za to pan Zbyszek...nie do końca:(
Magda wrote on 8 grudnia 2010 at 16:57:
Autoszkoła pana Zbyszka pozwoliła mi spełnić kolejne marzenie - zdobyć prawo jazdy.. 🙂 Niskie ukłony dla pana Wojtka i Tadzika, którzy potrafią wyszkolić każdego - nawet zbyt ambitnych sportowców.. 🙂 Pozdrawiam i życzę mnóstwa kursantów! 🙂
Zosia wrote on 2 grudnia 2010 at 12:10:
Egzamin państwowy na kat. B zdałam przedwczoraj za pierwszym podejściem. Autoszkołę i instruktora Tadzika poleciła mi znajoma i była to najlepsza decyzja w moim życiu. Nieocenione rady Tadzika a także świetna atmosfera podczas jazd, sprawiły, że przestałam bać się samochodu:) Również pomocne okazały się wskazówki Pana Zbyszka, z którym miałam pierwsze jazdy. Bardzo mocno dziękuję, szczególnie Tadzikowi za to że we mnie wierzył i świetnie mnie przygotował do codziennej jazdy:)Nie bez powodu kazał nazywać się Mistrzem! Jak najbardziej polecam wszystkim tę autoszkołę!!!!
Robert wrote on 30 listopada 2010 at 20:08:
Byłem jednym z pierwszych klientów u Pana Zbyszka. Zdawałem prawko w 2005 roku i oczywiście zdałem za pierwszym razem. Bardzo się cieszę, że jest coraz wyższa renoma szkoły. Też trafiłem tam z polecenia i nie żałuję :))) Do dziś nie miałem żadnego wypadku ani kolizji a codziennie przemierzam masę kilometrów. Wielkie dzięki!!
anonim wrote on 26 listopada 2010 at 18:34:
fajnie, fajnie.. ale w skrypcie odpowiedzialnym za wyswietlanie opinii brakuje stripslashes(); ^^
Pat wrote on 25 listopada 2010 at 23:25:
Witam. Opinię dodaję dopiero teraz, choć prawo jazdy odebrałem już jakiś czas temu. Jeśli chodzi o samą szkołę to, nie przygotowuje do zdania egzaminu, tylko przygotowuje do codziennej jazdy. Przy takim podejściu zdanie egzaminu i poruszanie się po drogach nie stanowi najmniejszego problemu. Prawo jazdy kat B. posiadam od ładnych kilku lat (niedawno zdałem A – nie chwaląc się za pierwszym podejściem). Pracę instruktorów i ich wkład w naukę oceniam naprawdę bardzo wysoko. Wykłady prowadzone z humorem i w sposób zrozumiały dla każdego. Jeśli chodzi o jazdy, to tak jak wspomniałem wcześniej – przygotowują do codziennej jazdy. Zainteresowanie każdym kursantem indywidualnie i to, co Ci ludzie dają od siebie, by nas nauczyć jeździć budzi naprawdę wielki szacunek i uznanie. Auto Szkołę polecam wszystkim swoim znajomym, którzy jak ja cenią profesjonalizm. Pozdrawiam Życząc Szerokiej Drogi
Julka wrote on 23 listopada 2010 at 11:02:
Po ponad 4-letniej przerwie (i niezdanych przed nią 3 egzaminach, do których przygotowywałam się w innej auto szkole), podjęłam decyzję, aby zdawać ponownie. Polecona przez znajomych auto szkola Pałgan i instruktor Tadzik okazały się strzałem w dziesiątkę - po kilku dodatkowych jazdach, zdałam egzamin za pierwszym podejściem! Podpisuję się rękoma i nogami pod poprzedniczką - Gosią: wszelkie porady Tadzika, nawet te dot. najmniejszych szczegółów, okazały się bardzo pomocne w nabraniu pewności za kierownicą. Dodatkowo luźna atmosfera (ale zawsze pełna orientacja i skupienie na drodze) i ubaw po pachy za każdym razem sprawiały, że prowadzenie samochodu stało się tylko przyjemnością. Tadzik = Miszczu wszystkich miszczów!!!
sir_layonis wrote on 17 listopada 2010 at 16:00:
W szkole przeszedłem kurs na prawo jazdy kategorii A. Egzamin zdałem bez większych problemów. Szkołę oceniam bardzo dobrze. Instruktor, Zbyszek bo tylko z nim jeździłem, potrafił przyczepić się do najmniej istotnego detalu/błędu przez co zapewne tak dobrze uczy. Spokojnie mogę polecić szkołę każdemu przyszłemu motocykliście.
gosia wrote on 11 listopada 2010 at 15:51:
Zmiana szkoły jazdy na tą była najlepsza decyzją jaką mogłam podjąć. Szybko nauczyłam się zachowania na drodze i nabrałam pewności za kierownicą. Egzamin zdałam wczoraj i nawet dość irytujący egzaminator nie wyprowadziła mnie z równowagi. Szczególnie polecam Tadzika dla osób nerwowych i chaotycznych, dobrze sobie z nimi radzi.
Adam (KAT. A) wrote on 22 października 2010 at 14:41:
PROFESJONALNE podejście i miła atmosfera !!! Zajęcia teoretyczne i praktyczne na najwyższym poziomie !!! P O L E C A M
Zosia wrote on 19 października 2010 at 19:52:
Doskonała szkoła. Oprócz wspaniałego przygotowania do egzaminu, otrzymałam ogrom wsparcia psychicznego, które pozwoliło mi pokonać stres towarzyszący egzaminowi. Polecam zarówno tym, którzy rozpoczynają starania o prawo jazdy, jak i tym, którzy do tej pory ponosili same porażki. Spotkanie z panem Zbyszkiem i jego wspaniałymi Instruktorami i jednym i drugim zapewni sukces na egzaminie.
Ola wrote on 19 października 2010 at 17:28:
bardzo profesjonalne podejście oraz dobra organizacja i współpraca między pracownikami. zdałam egzamin za pierwszym razem i bardzo polecam tę szkołę. bardzo dziękuję jednocześnie Tadzikowi, który jest niesamowitym człowiekiem i świetnym instruktorem z zabójczym poczuciem humoru. jazdy z nim były wielką przyjemnością!
kursAnt wrote on 16 października 2010 at 15:03:
Kilka dni temu zdałem egzamin na kategorie A. Za pierwszym razem. Zbyszek naprawdę dobrze przygotował mnie do egzaminu; jeżdżąc trasy, jak i w ogóle do jazdy motorem (technika kierowania, właściwości itp.) naprawdę polecam. poza tym co ważne to bezstresowa i partnerska atmosfera. DOBRA SZKOŁA
"starsza pani' wrote on 30 sierpnia 2010 at 14:47:
Wkrótce minie rok, jak instruktorzy szkoły pomogli mi pokonać lęk przed samochodem i pomimo moich wielkich obaw pomogli opanować sztukę prowadzenia samochodu i orientowania się w ruchu miejskim. Egzamin zdałam za drugim razem. Każdy z instruktorów uczy ciut inaczej, dlatego warto skorzystać z różnych doświadczeń.
Kamil struś wrote on 26 maja 2010 at 17:29:
Njlepsza AUTo szkoła na świecie
ksz wrote on 26 maja 2010 at 15:15:
PAŁGAN – świetna autoszkoła, dzięki niej zdałam za trzecim razem a dla mnie to duże osiągnięcie:) Tadzik to genialny instruktor. Udziela cennych wskazówek i rad, jest cierpliwy (a do mnie akurat trzeba trochę cierpliwości), ma duże poczucie humoru, nie wprowadza stresującej atmosfery w czasie jazdy, przeciwnie – powoduje, że kursant uczy się prowadzić bez zbędnych nerwów a z coraz większym zamiłowaniem do jazdy. Tadzik rulez! 😉
Nina P. wrote on 26 kwietnia 2010 at 10:51:
Ja zdałam egzamin za drugim razem. Bardzo dziękuję Wojtkowi za przygotowanie mnie do egzaminu, motywację, wspaniałe podejście, poczucie humoru i wspaniałą atmosferę. Będzie mi tego brakowało. Wojtek jest the best i wszystkim będę polecać tego wspaniałego Instruktora. Wojtek, jeszcze raz wielkie podziękowania.

Opinie z FB:

Auto Szkoła Zbigniew Pałgan
4.9
powered by Facebook
Igor Slim
Igor Slim
2018-03-11T20:00:32+0000
Kat A bez 0roblemu. Tadzik szykuj eMZetke :-))
Kacper Stolarski
Kacper Stolarski
2018-03-05T18:21:57+0000
Egzamin na kategorię B zdany za 3 podejsciem(Poprzednie podejścia nie zaliczone z mojej winy :D) Instruktorzy spoko, dobrze tłumaczą, można sie pośmiać. Polecam auto szkole w 100%. Za pare lat wracam robić kat A. 🙂
Sylwia Matysiak
Sylwia Matysiak
2018-02-10T08:18:49+0000
Bardzo polecam auto szkołe Pałgan ,świetna szkoła i przyjazna atmosfera ,a w szczegulności dziękuje wspaniałemu instruktorowi Krzysztofowi Płaczkowskiemu który dał z siebie wszystko żeby przekazać mi swoją wiedze ,gratuluje niewyczerpanych pokładów cierpliwości i dziękuje jeszcze raz .
Madeleine Kicka
Madeleine Kicka
2017-12-15T20:20:20+0000
Polecam auto szkole Palgan, a w szczególności Panią Agnieszkę � która jest świetnym, cierpliwym instruktorem. Jazdy z nią to była przyjemność, uczy nie "pod egzamin " ale jak jezdzic dobrze i bezpiecznie. Dawala mi mnóstwo praktycznych rad, jak zachowywać się na drodze, ma mega duża wiedza i wspaniałe podejście do kursanta, nawet takiego spanikowanego i zniechęconego na początku jak ja. Prawo jazdy kat B zdane za 2 razem! �
Natalia Dąbkowska
Natalia Dąbkowska
2017-12-03T09:50:22+0000
Jacek Sobieraj
Jacek Sobieraj
2017-11-17T14:25:44+0000
Kategoria A zdobyta dzis. Zbyszek Tadeusz Wasza cierpliwosc i moja wytrzymalosc na Was zaowocowaly 🙂 pierwsze podejscie pierwszy strzal i po sprawie 🙂 Dzieki chlopy...Polecam wszystkim nie tylko kategorie A B rowniez.
Roksana Kowalska
Roksana Kowalska
2017-11-10T16:14:31+0000
Bardzo polecam szkołę "Pałgan" . Przed kursem nie miałam żadnego pojęcia o przepisach drogowych ,znakach i nigdy nie jeździłam samochodem. Już na pierwszych zajęciach wiedziałam ,że wybór tej szkoły był strzałem w 10 ! Do teorii świetne przygotowanie ,zaś przede wszystkim dziękuję p.Krzysztofowi P. ,który od samego początku wierzył w mnie ,był cierpliwy oraz perfekcyjnie przygotował do egzaminu praktycznego - oczywiście zdane za pierwszym razem. Najlepsza auto-szkoła ! Wszystkim polecam
Arkadiusz Wąs
Arkadiusz Wąs
2017-11-07T00:24:11+0000
Marek Spoksikziom
Marek Spoksikziom
2017-10-26T20:25:34+0000
Mój szef jest dokładnym instruktorem, uczy podstaw, techniki jak i samej jazdy na motocyklu w bardzo dobry i skuteczny sposób ��
Przemyslaw Plewinski
Przemyslaw Plewinski
2017-10-13T08:04:01+0000
Kategoria A - BARDZO, BARDZO polecam szkołę Zbyszka Pałgana! Moja historia: kurs zrobiłem w Wota, bo blisko, bo znana szkoła. Kurs wyglądał tak, że 3-4 kursantom jednocześnie były wydawane motocykle i każdy uczył się sam. Efekt: dwa egzaminy oblane. Zmieniłem podejście, postanowiłem pójść do szkoły gdzie się nauczę - miałem dużo szczęścia i trafiłem na Zbyszka Pałgana. Mozolnie, godzina po godzinie oduczał mnie złych nawyków i uczył dobrych. Spędził ze mną na placu bardzo wiele godzin, efekt: EGZAMIN ZDANY BEZBŁĘDNIE. Naprawdę polecam szkołę Zbyszka - tu naprawdę nauczycie się jeździć. DZIĘKI ZBYSZEK - YOU ARE THE MAN! 🙂
Kamil Kamil
Kamil Kamil
2017-10-11T19:10:15+0000
Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zrobić kurs na kat A to właśnie tu są odpowiedni ludzie. Uczą z pasją, sami jeżdżą na motocyklach, uczą jak zdać egzamin, ale uczą też jak się bezpiecznie poruszać. Zdecydowanie polecam.
Przemysław Królak
Przemysław Królak
2017-10-11T12:18:14+0000
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięki Panu Krzysztofowi udało się zdać egzamin praktyczny na kat. B za pierwszym razem. Pan Krzysztof uważnie obserwuje błędy, które omawia podczas jazdy i po jazdach, a jeżeli to możliwe to również pokazuje jak poprawnie wykonać dany manewr. Polecam Autoszkołę Pałgan. Dziękuję.
Monika Oller
Monika Oller
2017-10-09T18:32:41+0000
Nie wierzyłam, że mogę opanować jazdę na motocyklu....a jednak 🙂 Dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi dziś już sama mogę jeździć!!! Na kursie pierwszy raz wsiadłam na motocykl ale dzięki świetnym instruktorom Tadzikowi i Zbyszkowi nawet nie wiem kiedy opanowałam wszystkie manewry. Na kursie nauczyłam się podstawowych manewrów niezbędnych do zdania egzaminu ale co chyba ważniejsze bezpiecznej jazdy i przewidywania. Dziękuję za cudowną atmosferę, za cierpliwość, za poświęcenie i profesjonalizm. Z jazd zawsze wychodziłam w pozytywnym nastroju. Polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan!!!
Karolina Wasikowska
Karolina Wasikowska
2017-10-06T18:11:52+0000
Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. Na kursie po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl, ale dzięki wiedzy przekazanej przez instruktorów udało mi się opanować i zapałać entuzjazmem do jazdy na jednośladze. Kurs to głównie nauka podstawowych technik jazdy na motocyklu, które są niezbędne do zdania egzaminu, ale co ważniejsze, do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Panowie bardzo dużo i cierpliwie tłumaczą, po jazdach omawiają błędy i sami pokazują jak wykonać poprawnie zadania. Widać, że Panowie uczą z pasją, powołaniem i lubią to co robią. Ogromne podziękowania dla Zbigniewa za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta, cierpliwość, ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazania. Tadzikowi dziękuję za pomoc w doszlilfowaniu techniki, cenne podpowiedzi jak wykonywać zadania i jeździć po mieście, słowa otuchy oraz niesamowite poczucie humoru. Będę wszystkim polecać Autoszkołę Pałgan!
Kasia Rychlewska
Kasia Rychlewska
2017-10-02T13:43:50+0000
Super przygotowanie do egzaminów.Teoria i praktyka za pierwszym! Dziękuję !!!! 😀
Monika Jednorowska
Monika Jednorowska
2017-09-27T11:00:49+0000
Gorąco polecam tę auto szkołę i pana Krzysztofa Płaczkowskiego! Instruktor na 6stke, cierpliwy, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. 🙂 Wszystkie wątpliwości bardzo spokojnie i sumiennie tłumaczone. Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. 🙂
Sylwia Dobrowolska
Sylwia Dobrowolska
2017-08-11T11:08:46+0000
Karolina Koprowska
Karolina Koprowska
2017-07-25T12:19:49+0000
Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam na kategorię A2 za pierwszym razem, a to wszystko dzięki cierpliwości Zbyszka i Tadzika. Wybrałam tę szkołę z polecenia. Mówiono mi, że tutaj nauczę się jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Wszystko się potwierdziło 🙂 Na jazdach były litry wylanego potu (dosłownie), ale dzięki temu egzamin poszedł bardzo gładko 🙂 Mogę nawet nieśmiało stwierdzić, że egzamin był dużo prostszy niż niektóre jazdy, co tylko podkreśla profesjonalizm tej auto szkoły.
Ola Markiewicz
Ola Markiewicz
2017-07-05T20:12:12+0000
Polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan.� Solidne przygotowanie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka ��, wspaniali instruktorzy!!! �� Szczególnie ciepło pozdrawiam Tadzika i Wojtka.�� Dziękuję za miłą atmosferę, za cierpliwość i profesjonalizm. Cała kadra pracownicza jest cudowna. � Będę tęsknić.� Ps. Tadzik, jesteś the best. � Zdałam za pierwszym razem.
Anna Rajch
Anna Rajch
2017-06-19T19:43:09+0000
Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Super szkola.
Michał Michał
Michał Michał
2017-06-11T10:49:27+0000
Jak narazie bardzo Ok 👍🏿😄
Krzysztof Bogusławski
Krzysztof Bogusławski
2017-06-09T12:01:54+0000
A1 zdane za pierwszym. Dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za naukę od podstaw 🙂
Tomasz Krakowiak
Tomasz Krakowiak
2017-05-16T21:52:00+0000
Polecam zdecydowanie. Świetne podejscie, fachowe rady. Zakończyłem właśnie przygodę z kat A. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszek.
Paulina Dallas Kozieł
Paulina Dallas Kozieł
2017-04-28T07:45:41+0000
Świetne przygotowanie 🙂 Mimo, że wykupiłam dodatkowe jazdy bo miałam w innej szkole to zdecydowanie tutaj lepiej się nauczyłam :). Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Serdecznie dziękuje Tadzikowi i pani Agnieszce, ale głównie Tadzikowi za cierpliwość do mnie 🙂
Beata Majchrzak
Beata Majchrzak
2017-04-10T13:42:20+0000
Rewelacyjne przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu�Tadzik, dziękuję za każdą minutę jazdy z Tobą, jesteś rewelacyjnym instruktorem i cudownym człowiekiem�Wojtek, pomimo tego, że z Tobą jeździłam mało to i tak Ciebie również uwielbiam, bo jesteś również rewelacyjnym instruktorem i wytrzymałeś to moje ciągłe gadanie na jazdach(a lekko ze mną nie jest�) Będę za Wami bardzo tęsknić� Każda szkoła jazdy wiele by oddała, żeby mieć takich instruktorów, także szef musi bardzo o Was dbać�Głosuję za dobrymi premiami dla chłopaków�, tacy ludzie to największy skarb.
Michał Krzewina
Michał Krzewina
2017-04-05T05:27:04+0000
Anna Chylak
Anna Chylak
2017-03-20T09:21:05+0000
Polecam, miła atmosfera 🙂 wszystkie wątpliwości spokojnie wytłumaczą i będą cisnąć dopóki się nie nauczysz (co przychodzi dość szybko) pozdrawiam serdecznie wszystkich przesympatycznych instruktorów, zwłaszcza Agnieszkę Ernest i dwóch Krzysztofów 🙂
Marta Buba
Marta Buba
2017-01-31T14:56:02+0000
Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera, egzamin praktyczy kat. B zdany za drugim razem 😉
Kasia Matyjas
Kasia Matyjas
2016-12-07T10:41:49+0000
Polecam Autoszkołę Pałgan! Szczególne podziękowania dla Wojtka - najlepszego instruktora na świecie! Praktyka za pierwszym podejściem: )
Klaudia Kaa
Klaudia Kaa
2016-11-17T18:56:28+0000
Julia Nowakowska
Julia Nowakowska
2016-10-05T11:40:56+0000
Gośka Steglińska
Gośka Steglińska
2016-07-28T22:11:32+0000
Serdecznie polecam tę autoszkołę 😀 Bardzo dobre przygotowanie do teorii oraz praktyki 🙂 egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję instruktorom za wspaniałą naukę jazdy 😉
Sandra Glonek
Sandra Glonek
2016-07-20T08:36:57+0000
Polecam AutoSzkołę Pałgan za świetne przygotowanie do egzaminu kategorii B! Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa za wsparcie i cierpliwość, Tadzikowi za to, że poprawiał humor 🙂 Teorię zdałam za pierwszym razem z maksymalną ilością punktów (pozdrowienia dla p.Zbyszka!), a praktykę za drugim podejściem (tu też muszę podziękować p.Wojtkowi za bycie dociekliwszym niż egzaminator :D) Dziękuję serdecznie!! 🙂
Artur Pe
Artur Pe
2016-07-19T06:33:22+0000
Robiłem kurs na kat. A ,( pierwszy raz w życiu na motocyklu) , a pan Zbyszek rzuca tekstami " Nie mogę patrzeć jak to robisz ! " Cały czas był nie miły,chamski i stresujący przy nim nic mi nie wychodziło . Tadeusz do rany przyłóż, człowiek anioł . Najlepsze jest to, że musisz podejść do egzaminu końcowego ,obowiązkowego w szkole (płatnego) . Nie polecam .
Hubert Kołodziejczak
Hubert Kołodziejczak
2016-07-11T20:25:29+0000
Podczas jednej godziny w tej autoszkole nauczyłem się więcej niż podczas całego kursu u konkurencji. Do egzaminu na kategorię A zostałem przygotowany bardzo dobrze - zdane w pierwszym terminie. Dziękuję i pozdrawiam!
Aleksandra Piotrowska
Aleksandra Piotrowska
2016-06-16T10:33:18+0000
Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 Wielkie podziękowania dla Wojtka i Tadzika za wszystko czego mogłam się od Was nauczyć:-) , za niezapomnianą atmosferę,za uśmiech i cierpliwość i oczywiście za słowa otuchy w ciężkich momentach.Dziękuję i oby więcej takich instruktorów jazdy 🙂
Żanii Syrova
Żanii Syrova
2016-05-24T08:01:24+0000
100% POLECAM!!! kurs zrobiłam w innej szkole- niestety z kiepskim efektem..doszkoliłam się, a dokładniej uczyłam od nowa.. w Autoszkole Pałgan i zdałam egzamin kat. B za pierwszym razem!!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy już na co dzień. Świetni nauczyciele! Ogromne podziękowania dla instruktora Tadzika:)
Roksana Krajewska
Roksana Krajewska
2016-05-11T11:20:58+0000
Super auto szkoła 🙂 Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 A to wszystko dzięki p. Wojtkowi 🙂 Polecam w 100% 🙂
Justyna Ziuta Szałapska
Justyna Ziuta Szałapska
2016-03-12T15:56:58+0000
Super auto szkoła. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów jak i do jazdy codziennej. Najlepszy instruktor to oczywiście pan Wojtek człowiek z powołaniem, wymagający ale dzięki temu widoczne są postępy. Świetna atmosfera. Polecam i pozdrawiam :)))
Daria Rusek
Daria Rusek
2016-02-20T13:03:48+0000
Serdecznie polecam, miła atmosfera, wspaniali instruktorzy, którzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do jazdy codziennej, prawo jazdy kategori B zdane za pierwszym razem 🙂 polecam ! 🙂
Marzena Bieniak
Marzena Bieniak
2016-02-01T16:37:47+0000
Tadzik jest the best 🙂
Mateusz Krysiak
Mateusz Krysiak
2015-10-29T15:05:47+0000
Po niezdanym po raz drugi egzaminie na kat. A, wziąłem kilka godzin u Pana Zbyszka, na starcie powiedział w czym leży problem i pokazał jak powinno się jeździć, pełne zainteresowanie moją jazdą pozwoliło na bieżąco korygować błędy i oduczyć się złych nawyków. Dzięki niemu dziś odebrałem po egzaminie glejt z wynikiem egzaminu "pozytywny". Polecam z czystym sumieniem.
Radosław Grzegorczyk
Radosław Grzegorczyk
2015-10-06T10:45:08+0000
Zbyszek + Tadzik = genialni instruktorzy! Prawko na kat. A za pierwszym razem mimo wcześniejszego braku kontaktu z jednośladami 😀 Zdecydowanie polecam!!!
Patryk Lewandowski
Patryk Lewandowski
2015-07-15T15:00:13+0000
Michał Drzewiecki
Michał Drzewiecki
2015-06-12T20:17:10+0000
Auto szkołę polecił mi znajomy który robił Kat. A teorie i praktykę zdał za pierwszym razem, ja również robiłem kurs Kat.A cóż mogę powiedzieć kurs teoretyczny przeprowadzony jak najbardziej profesjonalnie tak samo jak praktyka. Zbyszek instruktor wymagający ale spokojny jak się coś odwali to ucho czerwone ale zostaje dzięki temu wszystko na długo w głowie, Tadzik również wymagający instruktor prowadzący zajęcia z wielkim humorem. Obaj potrafią prosto ale skutecznie przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Szkoła warta polecenia co zresztą będę czynił. Ja teorie zdałem za drugim razem ale to moja wina, praktyka za to zdana za pierwszym razem dzięki dwojgu świetnych instruktorów tak trzymać Panowie. polecam w 1000000%.
Żaneta Błaszczyk
Żaneta Błaszczyk
2015-05-05T21:59:09+0000
Świetna autoszkoła, oba egzaminy zdane za 2 razem - niezły wynik 😉 na kat B super instruktorzy, przygotowywują do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Szkoła godna polecenia.
Madziana Em
Madziana Em
2015-02-02T11:09:59+0000
Zbyszek instruktor mistrz! Robiłam prawko kat A kilka lat temu ale polecam każdemu. Nauka warta swojej ceny. Umiejętności i życie są bezcenne. LwG
Ola Maniszewska
Ola Maniszewska
2014-05-05T09:43:31+0000
W skrócie - świetna atmosfera, zero stresu, widoczne postęp, dobre rady, bezbłędnie zaliczony egzamin.. A teraz? czekam na odbiór dokumentów do prawa jazdy 😉
Klaudia Zielewska
Klaudia Zielewska
2014-04-24T21:45:40+0000
Małgorzata Kulińska
Małgorzata Kulińska
2014-02-09T19:56:49+0000
Świetna szkoła, którą polecam każdemu. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie i bardzo ciekawie. Zajęcia praktyczne - super atmosfera, zero stresu, rzetelność i efektywność. Zdałam za pierwszym podejściem! 🙂