Opinie o autoszkołach w Łodzi
4.9 (98.57%) 14 ocen/y

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o autoszkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan, które zostały napisane przez naszych kursantów na przestrzeni lat.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Księga gości:

Napisz nowy wpis do księgi

 
 
 
 
 
 
 
 
Pola zaznaczone * są wymagane.
Twój adres e-mail zostanie opublikowany.
Dla bezpieczeństwa zostanie zapisany twój adres IP w naszej bazie 54.81.116.187.
Opinia pojawi się w ciągu tygodnia od jej napisania.
Anna Trojanowska wrote on 14 kwietnia 2009 at 20:09:
Nikt tu jeszcze nie napisał o instruktorze Krzysztofie Wolszczaku, a ja dzięki niemu zdałam za pierwszym razem i szłam na egzamin całkiem bez obaw. Lekcje przesympatyczne, bezstresowe, a jednocześnie profesjonalne. Wszystkie sytuacje na drodze omówione dokładnie, technika jazdy i parkowania przekazana rewelacyjnie. Polecam tego instruktora wszystkim, którym do szczęścia potrzebna jest "siła spokoju". Pozdrawiam Krzyśka i dziękuję za świetne lekcje, a także Zbyszka, który dowodzi całą Autoszkołą i bardzo dobrze przekazuje wiedzę teoretyczną i praktyczną.
Mateusz A wrote on 24 marca 2009 at 22:18:
Gorąco polecam tą auto szkołę. Wykłady prowadzone jasno i zrozumiale. Instruktorzy wymagający i profesjonalni - miałem okazję jeździć z kilkoma z nich ;] Godziny jazd elastyczne. Kurs zajął mi niecałe dwa miesiące, po 30 godzinach jazdy egzamin bezproblemowo zdany za pierwszym podejściem ;]
Iza wrote on 11 marca 2009 at 17:25:
A mnie się bardzo podoba pomysł na taką opcję wydawania opinii Pani "Gość";> Polecam gorąco tą szkołe, zreszta widac po wydanych opiniach 🙂 Bezstresowa nauka, fantastyczne podejście od kursantów!!!:) Wszystkich swoich znajomych będe kierowac tutaj właśnie 🙂 😛 No po prostu brak słów na profesjonalizm tej auto szkoły. Ja nie wiem skąd Pan Zbyszek wyciąga takich świetnych instruktorów! ;] Gratuluję!
Maria Sz wrote on 26 lutego 2009 at 13:26:
Polecam wszystkim osobom tą autoszkołę, ponieważ kilka krotnie podchodziłam do egzaminów z wynikiem negatywnym. Kurs ukończyłam w innej szkole, dodatkowe godziny wykupywałam też w innej szkole i bez rezultatu. Od koleżanki dostałam namiary na tę właśnię autoszkołę. Podkreśliła mi, że instruktorzy są bardzo wymagający ale dużo przekazują od siebie, tłumaczą każdy niezrozumiały manewr na drodze, tak też jest w rzeczywistości. Potwierdzam to na swoim przykładzie. Po dodatkowych godzinach, które przejeździłam w tej szkole egzamin zdałam pozytywnie. Dziękuję moim instruktorom: Zbyszkowi i Krzyśkom. Polecam gorąco!!!
Karolina W wrote on 5 lutego 2009 at 21:00:
Wielki Pozytyw dla tej Auto szkoły! Profesjonalnie przekazywana wiedza teoretyczna i praktyczna. Polecam tę auto szkołę wszystkim tym, którzy chcą bezstresowo zdobywać nowe umiejętności- tutaj ukłon dla Krzysztofa Zgierskiego za fachowe wskazówki, cierpliwość i wyjątkową atmosferę. Świetny kontakt z Auto Szkołą - godziny jazd ustalane według potrzeb kursantów. POLECAM!!
GOŚĆ wrote on 1 lutego 2009 at 23:13:
WŁAŚNIE WYBIERAM SIĘ DO TEJ SZKOŁY MAM NADZIEJĘ ŻE DOBRZE MI PÓJDZIE NA EGZAMINACH I W KOŃCU ZDOBĘDĘ WYMARZONE OD DAWNA PRAWKO POZDRAWIAM
Monika S. wrote on 30 stycznia 2009 at 23:05:
Prawo jazdy było moim marzeniem przez 10 lat, zanim zdecydowałam się pójść na kurs prawa jazdy. Szkołę polecił mi kolega z pracy, którego syn (dużo młodszy ode mnie...) zdał egzamin za pierwszym razem. Moja samoocena w tamtym czacie była bardzo wysoka, ale sceptycyzm co do prowadzenia przeze mnie samochodu był niczym Mount Everest. Na dodatek mój charakterek też pozostawiał i pozostawia wiele do życzenia... Zbyszek poradził sobie i z moim charakterkiem, i z moim sceptycyzmem bezbłędnie. Dwa lata temu na drodze panowały tragiczne warunki na drogach. Śnieg padał bez przerwy, jezdnia była biała, a pod cieniutką warstwą śniegu był lód. Zdałam za pierwszym razem!!! Poleciłam tą szkołę już wielu osobom i wszyscy zdali bardzo szybko. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Powodzenia!
Maria Karolczak wrote on 15 stycznia 2009 at 22:40:
Profesjonalna szkola.Zdalam za drugim razem a robienie prawka dzięki tej szkole zajęło mi (teoria+jazdy+egzaminy) tylko 3,5 miesiąca, gdyż organizacja teorii i lekcji była megasprawna. Teoria super - pokłony dla Zbyszka. Jezdziłam z różnymi instruktorami,ale największe podziękowania i całusy dla Sylwka, nieco upierdliwego ale skutecznego:-), który starał się eliminować moje boby i błędy podczas lekcji. Jeszcze raz dzięki za wszystko!!! Pozdrawiam i życzę szczęścia całej auto szkole i jej kursantom.
Dorota P. wrote on 5 stycznia 2009 at 19:35:
Auto szkoła godna polecenia. Teoria - profesjonalnie i bardzo zrozumiale. Jazdy - prowadzone z dużą cierpliwością, spokojem, ale także z poczuciem humoru. Egzamin - 11.12.2008r., zdany za pierwszym razem! WSPANIAŁE UCZUCIE!!! Pozdrowienia dla instruktora Krzyśka Zgierskiego - pół sukcesu to Jego zasługa!
Magdalena D. 🙂 wrote on 19 grudnia 2008 at 23:52:
Naprawdę świetna auto szkoła. Gorąco polecam ze względu na dobrych instruktorów (są wymagający, ale dzięki temu dobrze uczą), naprawdę przyjazną atmosferą w trakcie kursu (często jest dość zabawnie) oraz odpowiednie podejście do kursanta. Pozdrawiam instruktorów, a także dziękuję za wiarę we mnie oraz naukę 🙂
Paulina S. wrote on 11 grudnia 2008 at 13:23:
Polecam,to doskonały wybór auto szkoły.Teoria wykładana solidnie i bardzo zrozumiale.Zdałam za pierwszym razem!!!!! :)Pozdrowienia i uściski dla Tadzika-fantastyczny instruktor!
Sandra Kręzel wrote on 7 grudnia 2008 at 21:28:
gorąco polecam, profesjonalna auto szkoła, kurs w ekspresowym tempie, nie ma problemu z jazdami, wszystko szybko i sprawnie, egzamin zdałam za pierwszym razem, poza tym świetny instruktor Sylwek, wymagający ale bardzo cierpliwy, w każdym miejscu na ziemi potrafi znaleźć 'rękaw' żeby akurat poćwiczyć 😉 jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły, pozdrawiam serdecznie!
Roksana.S wrote on 7 grudnia 2008 at 21:28:
Bardzo dobra szkoła,polecam wszystkim,którzy się wahają.Ja zdałam za pierwszym razem.Pozdrowienia dla Tadzika-świetny instruktor 🙂
Ania wrote on 5 grudnia 2008 at 22:35:
Z czystym sumieniem stwierdzam, że te dwie niezbyt przychylne opinie są po prostu z zazdrości lub braku powodzenia osób, którym się nie powiodło. Nie można negować umiejętności instruktorów tej szkoły, są konkretni i wiedzą jak przekazać wiedzę. PAULINO jeśli poprzednia szkoła była lepsza to czemu nie zdałaś po 31 godz. warto się nad tym zastanowić i nie należ obarczać winą nikogo innego za swe porażki. Życzę Ci powodzenia na następnych lekcjach i owocnego wyniku z egzaminu.
Ania wrote on 3 grudnia 2008 at 18:03:
Czytając wszystkie opinie o instruktorach stwierdzam iż każde słowo jest z pewnością oddaniem tego co jest rzeczywistością. Trafiłam do tej szkoły, a konkretnie do P. Zbyszka dzięki znajomemu i nie przesadzę jeśli powiem, że dwie godziny jazdy z instruktorem tej szkoły jest wiele więcej warte niż 20 godzin w innej szkole. Konkretne polecenia, precyzyjne tłumaczenie z ogromną cierpliwością pozwala na opanowanie "sztuki" dobrego prowadzenia i opanowania samochodu. Poznając technikę nauki instruktorów nie dziwie się, że kursanci zdają egzamin praktyczny za pierwszym razem. Gorąco polecam i szczerze namawiam wszystkich do wybrania tej Auto Szkoły.
zadowolony wrote on 2 grudnia 2008 at 21:02:
słuchajcie!!jeśli chcecie zaoszczędzić trochę gotówki na jazdy przed egzaminem państwowym, zamiast wydawać na nieefektywne jazdy w podrzędnej szkółce to warto:)inaczej czeka was pierwszy egzamin, potem drugi, trzeci i kolejny...pozdrawiam
Krzysztof K. wrote on 27 listopada 2008 at 21:06:
Nigdy wcześniej nie wyobrażałem siebie samego za kierownicą - dopóki nie trafiłem pod skrzydła Zbyszka i Sylwka. Wszystkim gorąco polecam współpracę z tą Auto Szkołą. Ja osobiście byłem i jestem bardzo zadowolony z wyboru. Przygodę zacząłem ok roku temu, a egzamin zdałem w pierwszym terminie. W ogromnej mierze jest to zasługą obu Panów - prawdziwi Fachowcy. Pozdrawiam Was serdecznie! 😉
Beata wrote on 25 listopada 2008 at 11:55:
Wszystkim gorąco polecam tą Auto Szkołę. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Zajęcia przeprowadzone rzetelnie i ciekawie, wszystko szczegółowo omówione. Instruktorzy mili i kompetentni. Najczęściej jeździłam z Tadzikiem. To wspaniały instruktor, potrafi nauczyć, a co najważniejsze ma wręcz anielską cierpliwość. Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam !!!
Karolina Kochanowska - Piekarska wrote on 24 listopada 2008 at 13:54:
Polecam wszystkim tą Szkołę - trafiłam do niej też z polecenia zadowolonych kursantów i to był strzał w 10-tkę! Fajna atmosfera, ciekawe i pożyteczne zajęcia teoretyczne + świetni instruktorzy. Miałam jazdy z Andrzejem i dzięki niemu naprawdę nauczyłam się jeździć i poczułam się pewnie za kierownicą - efekt: ten koszmarny egzamin zdany za pierwszym razem:)).
Magda P. wrote on 24 listopada 2008 at 11:02:
Do Zbyszka trafiłam po czterech niezdanych egzaminach. Przestawałam już wierzyć, że kiedykolwiek zdam egzamin na prawo jazdy. Jednak wystarczyło kilka godzin dodatkowych jazd ze Zbyszkiem i udało się 🙂 Zdecydowanie polecam tę Auto Szkołę. Może jest ona droższa od innych łódzkich szkół, jednak można być pewnym, że każda minuta jazd zostanie efektywnie wykorzystana. Zbyszek jest cierpliwy, ale wymagający. Znakomicie potrafi tłumaczyć wszelkie zagdanienia związane z użytkowaniem samochodu. Jestem przekonana, że to właśnie jemu zawdzięczamu zdanie egzaminu praktycznego. Dlatego - gprąco polecam!!!
Ewelina M. wrote on 23 listopada 2008 at 22:17:
Polecam szkołę. Zdałam za pierwszym razem i naprawdę polubiłam prowadzenie samochodu. Jeździłam najwięcej z Tadzikiem:) ale także ze Zbyszkiem, Adamem i Andrzejem (dzięki temu każdy zwrócił uwagę na coś innego). Teoria prowadzona bardzo ciekawie.
Sonia Barejka wrote on 23 listopada 2008 at 16:03:
Z czystym sumieniem mogę polecić tą Auto Szkołę!! do Zbyszka Trafiłam po przejściach w jednej z popularnych szkół w Łodzi, gdzie bardzo mnie zniechęcono do jazdy. Na pierwszej lekcji ze Zbyszkiem bałam się wsiąść do samochodu!! Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście, przesympatyczna atmosfera!! Można tak wymieniać w nieskończoność!! Jazdy miałam ze Zbyszkiem oraz Sylwkiem- sama przyjemność!! Serdecznie pozdrawiam i POLECAM!!
Barbara Robakowska wrote on 23 listopada 2008 at 10:10:
Serdecznie polecam tą Auto Szkołę, gdyż w sympatycznej i spokojnej atmosferze można nauczyć się prowadzić samochód i sprawnie poruszać się po mieście wg. przepisów. Instruktorzy - cierpliwi, ale co najważniejsze rzeczowi i kompetentni. Ja jestem tego najlepszym przykładem. Zdałam za pierwszym podejściem. Pełna profeska. Dziekuję 😉
Damian Osiej wrote on 22 listopada 2008 at 22:23:
Jeśli chcecie się dobrze przygotować do egzaminu na prawko to trafiliście do właściwej auto szkoły:) Ja zdałem za 1 razem i jestem w 100% zadowolony. Polecam jazdy z Tadzikiem(solidnie i na wesoło) lub Zbyszkiem(solidnie i wymagająco).
Lewiatan wrote on 22 listopada 2008 at 15:19:
Świetna szkoła. Super wykłady, nie na zasadzie DVD i kursanci oglądają jak to bywa w niektórych szkołach, tylko wszystko świetnie omówione. Jazdy również genialne, jeździłem z dwoma instruktorami i obaj byli świetni. Do tego bardzo miła atmosfera, aż się chciało słuchać i jeździć, co zaowocowało zdanym egzaminem za pierwszym podejściem.
Justyna K. 🙂 wrote on 22 listopada 2008 at 15:17:
Gorąco polecam tą Szkołę Jazdy. Sympatyczni i kompetentni instruktorzy ( szczególnie Tadzik- pozdrawiam :)) ) Dogodne terminy i pełen profesjonalizm :)) Polecam, szczególnie dlatego że zdałam za pierwszym razem, a kiedyś samochód był moim wrogiem :DD
kursantka wrote on 21 listopada 2008 at 16:26:
Tadzik - najlepszy instruktor na świecie. Pozdrawiam
Agnieszka Kapituła wrote on 21 listopada 2008 at 09:57:
Z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim tą szkołę jazdy. Profesjonalizm w 100%. Instruktorzy sympatyczni i wymagający. Szczególnie polecam naukę ze Zybszkiem. Bardzo Wam dziękuję i życzę szerokiej drogi!
Daria Kamińska wrote on 19 listopada 2008 at 17:14:
Bardzo polecam ta Auto szkołę, mili i bardzo sympatyczni instruktorzy. Miałam przyjemność mieć jazdy z większością instruktorów i wszyscy są godni uznania. Bardzo dziękuję im wszystkim, bo właśnie dzisiaj zdałam egzamin w WORDzie.
aga wrote on 12 listopada 2008 at 19:54:
na poziomie, wiec warto
kursantka wrote on 8 listopada 2008 at 10:13:
Tadzik - rewelacyjny instruktor 🙂
Tomek - Cichy wrote on 20 października 2008 at 23:39:
Przyjemna atmosfera, profesjonalni wykładowcy. Auto Szkoła godna polecenia!!

Opinie z FB:

Auto Szkoła Zbigniew Pałgan
4.9
powered by Facebook
Igor Slim
Igor Slim
2018-03-11T20:00:32+0000
Kat A bez 0roblemu. Tadzik szykuj eMZetke :-))
Kacper Stolarski
Kacper Stolarski
2018-03-05T18:21:57+0000
Egzamin na kategorię B zdany za 3 podejsciem(Poprzednie podejścia nie zaliczone z mojej winy :D) Instruktorzy spoko, dobrze tłumaczą, można sie pośmiać. Polecam auto szkole w 100%. Za pare lat wracam robić kat A. 🙂
Sylwia Matysiak
Sylwia Matysiak
2018-02-10T08:18:49+0000
Bardzo polecam auto szkołe Pałgan ,świetna szkoła i przyjazna atmosfera ,a w szczegulności dziękuje wspaniałemu instruktorowi Krzysztofowi Płaczkowskiemu który dał z siebie wszystko żeby przekazać mi swoją wiedze ,gratuluje niewyczerpanych pokładów cierpliwości i dziękuje jeszcze raz .
Madeleine Kicka
Madeleine Kicka
2017-12-15T20:20:20+0000
Polecam auto szkole Palgan, a w szczególności Panią Agnieszkę � która jest świetnym, cierpliwym instruktorem. Jazdy z nią to była przyjemność, uczy nie "pod egzamin " ale jak jezdzic dobrze i bezpiecznie. Dawala mi mnóstwo praktycznych rad, jak zachowywać się na drodze, ma mega duża wiedza i wspaniałe podejście do kursanta, nawet takiego spanikowanego i zniechęconego na początku jak ja. Prawo jazdy kat B zdane za 2 razem! �
Natalia Dąbkowska
Natalia Dąbkowska
2017-12-03T09:50:22+0000
Jacek Sobieraj
Jacek Sobieraj
2017-11-17T14:25:44+0000
Kategoria A zdobyta dzis. Zbyszek Tadeusz Wasza cierpliwosc i moja wytrzymalosc na Was zaowocowaly 🙂 pierwsze podejscie pierwszy strzal i po sprawie 🙂 Dzieki chlopy...Polecam wszystkim nie tylko kategorie A B rowniez.
Roksana Kowalska
Roksana Kowalska
2017-11-10T16:14:31+0000
Bardzo polecam szkołę "Pałgan" . Przed kursem nie miałam żadnego pojęcia o przepisach drogowych ,znakach i nigdy nie jeździłam samochodem. Już na pierwszych zajęciach wiedziałam ,że wybór tej szkoły był strzałem w 10 ! Do teorii świetne przygotowanie ,zaś przede wszystkim dziękuję p.Krzysztofowi P. ,który od samego początku wierzył w mnie ,był cierpliwy oraz perfekcyjnie przygotował do egzaminu praktycznego - oczywiście zdane za pierwszym razem. Najlepsza auto-szkoła ! Wszystkim polecam
Arkadiusz Wąs
Arkadiusz Wąs
2017-11-07T00:24:11+0000
Marek Spoksikziom
Marek Spoksikziom
2017-10-26T20:25:34+0000
Mój szef jest dokładnym instruktorem, uczy podstaw, techniki jak i samej jazdy na motocyklu w bardzo dobry i skuteczny sposób ��
Przemyslaw Plewinski
Przemyslaw Plewinski
2017-10-13T08:04:01+0000
Kategoria A - BARDZO, BARDZO polecam szkołę Zbyszka Pałgana! Moja historia: kurs zrobiłem w Wota, bo blisko, bo znana szkoła. Kurs wyglądał tak, że 3-4 kursantom jednocześnie były wydawane motocykle i każdy uczył się sam. Efekt: dwa egzaminy oblane. Zmieniłem podejście, postanowiłem pójść do szkoły gdzie się nauczę - miałem dużo szczęścia i trafiłem na Zbyszka Pałgana. Mozolnie, godzina po godzinie oduczał mnie złych nawyków i uczył dobrych. Spędził ze mną na placu bardzo wiele godzin, efekt: EGZAMIN ZDANY BEZBŁĘDNIE. Naprawdę polecam szkołę Zbyszka - tu naprawdę nauczycie się jeździć. DZIĘKI ZBYSZEK - YOU ARE THE MAN! 🙂
Kamil Kamil
Kamil Kamil
2017-10-11T19:10:15+0000
Jeśli ktoś zastanawia się gdzie zrobić kurs na kat A to właśnie tu są odpowiedni ludzie. Uczą z pasją, sami jeżdżą na motocyklach, uczą jak zdać egzamin, ale uczą też jak się bezpiecznie poruszać. Zdecydowanie polecam.
Przemysław Królak
Przemysław Królak
2017-10-11T12:18:14+0000
Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Dzięki Panu Krzysztofowi udało się zdać egzamin praktyczny na kat. B za pierwszym razem. Pan Krzysztof uważnie obserwuje błędy, które omawia podczas jazdy i po jazdach, a jeżeli to możliwe to również pokazuje jak poprawnie wykonać dany manewr. Polecam Autoszkołę Pałgan. Dziękuję.
Monika Oller
Monika Oller
2017-10-09T18:32:41+0000
Nie wierzyłam, że mogę opanować jazdę na motocyklu....a jednak 🙂 Dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi dziś już sama mogę jeździć!!! Na kursie pierwszy raz wsiadłam na motocykl ale dzięki świetnym instruktorom Tadzikowi i Zbyszkowi nawet nie wiem kiedy opanowałam wszystkie manewry. Na kursie nauczyłam się podstawowych manewrów niezbędnych do zdania egzaminu ale co chyba ważniejsze bezpiecznej jazdy i przewidywania. Dziękuję za cudowną atmosferę, za cierpliwość, za poświęcenie i profesjonalizm. Z jazd zawsze wychodziłam w pozytywnym nastroju. Polecam wszystkim Auto Szkołę Pałgan!!!
Karolina Wasikowska
Karolina Wasikowska
2017-10-06T18:11:52+0000
Egzamin praktyczny na kat. A zdany za pierwszym razem a to wszystko dzięki Zbyszkowi i Tadzikowi. Na kursie po raz pierwszy w życiu wsiadłam na motocykl, ale dzięki wiedzy przekazanej przez instruktorów udało mi się opanować i zapałać entuzjazmem do jazdy na jednośladze. Kurs to głównie nauka podstawowych technik jazdy na motocyklu, które są niezbędne do zdania egzaminu, ale co ważniejsze, do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Panowie bardzo dużo i cierpliwie tłumaczą, po jazdach omawiają błędy i sami pokazują jak wykonać poprawnie zadania. Widać, że Panowie uczą z pasją, powołaniem i lubią to co robią. Ogromne podziękowania dla Zbigniewa za profesjonalizm, indywidualne podejście do każdego kursanta, cierpliwość, ogromną wiedzę i umiejętność jej przekazania. Tadzikowi dziękuję za pomoc w doszlilfowaniu techniki, cenne podpowiedzi jak wykonywać zadania i jeździć po mieście, słowa otuchy oraz niesamowite poczucie humoru. Będę wszystkim polecać Autoszkołę Pałgan!
Kasia Rychlewska
Kasia Rychlewska
2017-10-02T13:43:50+0000
Super przygotowanie do egzaminów.Teoria i praktyka za pierwszym! Dziękuję !!!! 😀
Monika Jednorowska
Monika Jednorowska
2017-09-27T11:00:49+0000
Gorąco polecam tę auto szkołę i pana Krzysztofa Płaczkowskiego! Instruktor na 6stke, cierpliwy, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty. 🙂 Wszystkie wątpliwości bardzo spokojnie i sumiennie tłumaczone. Egzamin praktyczny zdany za drugim razem. 🙂
Sylwia Dobrowolska
Sylwia Dobrowolska
2017-08-11T11:08:46+0000
Karolina Koprowska
Karolina Koprowska
2017-07-25T12:19:49+0000
Bardzo polecam tę auto szkołę. Zdałam na kategorię A2 za pierwszym razem, a to wszystko dzięki cierpliwości Zbyszka i Tadzika. Wybrałam tę szkołę z polecenia. Mówiono mi, że tutaj nauczę się jeździć, a nie tylko zdać egzamin. Wszystko się potwierdziło 🙂 Na jazdach były litry wylanego potu (dosłownie), ale dzięki temu egzamin poszedł bardzo gładko 🙂 Mogę nawet nieśmiało stwierdzić, że egzamin był dużo prostszy niż niektóre jazdy, co tylko podkreśla profesjonalizm tej auto szkoły.
Ola Markiewicz
Ola Markiewicz
2017-07-05T20:12:12+0000
Polecam każdemu Auto Szkołę Pałgan.� Solidne przygotowanie teoretyczne prowadzone przez Zbyszka ��, wspaniali instruktorzy!!! �� Szczególnie ciepło pozdrawiam Tadzika i Wojtka.�� Dziękuję za miłą atmosferę, za cierpliwość i profesjonalizm. Cała kadra pracownicza jest cudowna. � Będę tęsknić.� Ps. Tadzik, jesteś the best. � Zdałam za pierwszym razem.
Anna Rajch
Anna Rajch
2017-06-19T19:43:09+0000
Miła atmosfera, pełen profesjonalizm. Super szkola.
Michał Michał
Michał Michał
2017-06-11T10:49:27+0000
Jak narazie bardzo Ok 👍🏿😄
Krzysztof Bogusławski
Krzysztof Bogusławski
2017-06-09T12:01:54+0000
A1 zdane za pierwszym. Dziękuję Zbyszkowi i Tadzikowi za naukę od podstaw 🙂
Tomasz Krakowiak
Tomasz Krakowiak
2017-05-16T21:52:00+0000
Polecam zdecydowanie. Świetne podejscie, fachowe rady. Zakończyłem właśnie przygodę z kat A. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dzięki Zbyszek.
Paulina Dallas Kozieł
Paulina Dallas Kozieł
2017-04-28T07:45:41+0000
Świetne przygotowanie 🙂 Mimo, że wykupiłam dodatkowe jazdy bo miałam w innej szkole to zdecydowanie tutaj lepiej się nauczyłam :). Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Serdecznie dziękuje Tadzikowi i pani Agnieszce, ale głównie Tadzikowi za cierpliwość do mnie 🙂
Beata Majchrzak
Beata Majchrzak
2017-04-10T13:42:20+0000
Rewelacyjne przygotowanie do jazdy i zdania egzaminu�Tadzik, dziękuję za każdą minutę jazdy z Tobą, jesteś rewelacyjnym instruktorem i cudownym człowiekiem�Wojtek, pomimo tego, że z Tobą jeździłam mało to i tak Ciebie również uwielbiam, bo jesteś również rewelacyjnym instruktorem i wytrzymałeś to moje ciągłe gadanie na jazdach(a lekko ze mną nie jest�) Będę za Wami bardzo tęsknić� Każda szkoła jazdy wiele by oddała, żeby mieć takich instruktorów, także szef musi bardzo o Was dbać�Głosuję za dobrymi premiami dla chłopaków�, tacy ludzie to największy skarb.
Michał Krzewina
Michał Krzewina
2017-04-05T05:27:04+0000
Anna Chylak
Anna Chylak
2017-03-20T09:21:05+0000
Polecam, miła atmosfera 🙂 wszystkie wątpliwości spokojnie wytłumaczą i będą cisnąć dopóki się nie nauczysz (co przychodzi dość szybko) pozdrawiam serdecznie wszystkich przesympatycznych instruktorów, zwłaszcza Agnieszkę Ernest i dwóch Krzysztofów 🙂
Marta Buba
Marta Buba
2017-01-31T14:56:02+0000
Serdecznie polecam wybór tej szkoły jazdy. Świetni instruktorzy, miła atmosfera, egzamin praktyczy kat. B zdany za drugim razem 😉
Kasia Matyjas
Kasia Matyjas
2016-12-07T10:41:49+0000
Polecam Autoszkołę Pałgan! Szczególne podziękowania dla Wojtka - najlepszego instruktora na świecie! Praktyka za pierwszym podejściem: )
Klaudia Kaa
Klaudia Kaa
2016-11-17T18:56:28+0000
Julia Nowakowska
Julia Nowakowska
2016-10-05T11:40:56+0000
Gośka Steglińska
Gośka Steglińska
2016-07-28T22:11:32+0000
Serdecznie polecam tę autoszkołę 😀 Bardzo dobre przygotowanie do teorii oraz praktyki 🙂 egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję instruktorom za wspaniałą naukę jazdy 😉
Sandra Glonek
Sandra Glonek
2016-07-20T08:36:57+0000
Polecam AutoSzkołę Pałgan za świetne przygotowanie do egzaminu kategorii B! Szczególne podziękowania dla instruktora Krzysztofa za wsparcie i cierpliwość, Tadzikowi za to, że poprawiał humor 🙂 Teorię zdałam za pierwszym razem z maksymalną ilością punktów (pozdrowienia dla p.Zbyszka!), a praktykę za drugim podejściem (tu też muszę podziękować p.Wojtkowi za bycie dociekliwszym niż egzaminator :D) Dziękuję serdecznie!! 🙂
Artur Pe
Artur Pe
2016-07-19T06:33:22+0000
Robiłem kurs na kat. A ,( pierwszy raz w życiu na motocyklu) , a pan Zbyszek rzuca tekstami " Nie mogę patrzeć jak to robisz ! " Cały czas był nie miły,chamski i stresujący przy nim nic mi nie wychodziło . Tadeusz do rany przyłóż, człowiek anioł . Najlepsze jest to, że musisz podejść do egzaminu końcowego ,obowiązkowego w szkole (płatnego) . Nie polecam .
Hubert Kołodziejczak
Hubert Kołodziejczak
2016-07-11T20:25:29+0000
Podczas jednej godziny w tej autoszkole nauczyłem się więcej niż podczas całego kursu u konkurencji. Do egzaminu na kategorię A zostałem przygotowany bardzo dobrze - zdane w pierwszym terminie. Dziękuję i pozdrawiam!
Aleksandra Piotrowska
Aleksandra Piotrowska
2016-06-16T10:33:18+0000
Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 Wielkie podziękowania dla Wojtka i Tadzika za wszystko czego mogłam się od Was nauczyć:-) , za niezapomnianą atmosferę,za uśmiech i cierpliwość i oczywiście za słowa otuchy w ciężkich momentach.Dziękuję i oby więcej takich instruktorów jazdy 🙂
Żanii Syrova
Żanii Syrova
2016-05-24T08:01:24+0000
100% POLECAM!!! kurs zrobiłam w innej szkole- niestety z kiepskim efektem..doszkoliłam się, a dokładniej uczyłam od nowa.. w Autoszkole Pałgan i zdałam egzamin kat. B za pierwszym razem!!! Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu jak i do jazdy już na co dzień. Świetni nauczyciele! Ogromne podziękowania dla instruktora Tadzika:)
Roksana Krajewska
Roksana Krajewska
2016-05-11T11:20:58+0000
Super auto szkoła 🙂 Egzamin zdany za pierwszym razem 🙂 A to wszystko dzięki p. Wojtkowi 🙂 Polecam w 100% 🙂
Justyna Ziuta Szałapska
Justyna Ziuta Szałapska
2016-03-12T15:56:58+0000
Super auto szkoła. Bardzo dobrze przygotowuje do egzaminów jak i do jazdy codziennej. Najlepszy instruktor to oczywiście pan Wojtek człowiek z powołaniem, wymagający ale dzięki temu widoczne są postępy. Świetna atmosfera. Polecam i pozdrawiam :)))
Daria Rusek
Daria Rusek
2016-02-20T13:03:48+0000
Serdecznie polecam, miła atmosfera, wspaniali instruktorzy, którzy świetnie przygotowują do egzaminu jak i do jazdy codziennej, prawo jazdy kategori B zdane za pierwszym razem 🙂 polecam ! 🙂
Marzena Bieniak
Marzena Bieniak
2016-02-01T16:37:47+0000
Tadzik jest the best 🙂
Mateusz Krysiak
Mateusz Krysiak
2015-10-29T15:05:47+0000
Po niezdanym po raz drugi egzaminie na kat. A, wziąłem kilka godzin u Pana Zbyszka, na starcie powiedział w czym leży problem i pokazał jak powinno się jeździć, pełne zainteresowanie moją jazdą pozwoliło na bieżąco korygować błędy i oduczyć się złych nawyków. Dzięki niemu dziś odebrałem po egzaminie glejt z wynikiem egzaminu "pozytywny". Polecam z czystym sumieniem.
Radosław Grzegorczyk
Radosław Grzegorczyk
2015-10-06T10:45:08+0000
Zbyszek + Tadzik = genialni instruktorzy! Prawko na kat. A za pierwszym razem mimo wcześniejszego braku kontaktu z jednośladami 😀 Zdecydowanie polecam!!!
Patryk Lewandowski
Patryk Lewandowski
2015-07-15T15:00:13+0000
Michał Drzewiecki
Michał Drzewiecki
2015-06-12T20:17:10+0000
Auto szkołę polecił mi znajomy który robił Kat. A teorie i praktykę zdał za pierwszym razem, ja również robiłem kurs Kat.A cóż mogę powiedzieć kurs teoretyczny przeprowadzony jak najbardziej profesjonalnie tak samo jak praktyka. Zbyszek instruktor wymagający ale spokojny jak się coś odwali to ucho czerwone ale zostaje dzięki temu wszystko na długo w głowie, Tadzik również wymagający instruktor prowadzący zajęcia z wielkim humorem. Obaj potrafią prosto ale skutecznie przekazać swoją wiedzę i umiejętności. Szkoła warta polecenia co zresztą będę czynił. Ja teorie zdałem za drugim razem ale to moja wina, praktyka za to zdana za pierwszym razem dzięki dwojgu świetnych instruktorów tak trzymać Panowie. polecam w 1000000%.
Żaneta Błaszczyk
Żaneta Błaszczyk
2015-05-05T21:59:09+0000
Świetna autoszkoła, oba egzaminy zdane za 2 razem - niezły wynik 😉 na kat B super instruktorzy, przygotowywują do egzaminu jak i do jazdy codziennej. Szkoła godna polecenia.
Madziana Em
Madziana Em
2015-02-02T11:09:59+0000
Zbyszek instruktor mistrz! Robiłam prawko kat A kilka lat temu ale polecam każdemu. Nauka warta swojej ceny. Umiejętności i życie są bezcenne. LwG
Ola Maniszewska
Ola Maniszewska
2014-05-05T09:43:31+0000
W skrócie - świetna atmosfera, zero stresu, widoczne postęp, dobre rady, bezbłędnie zaliczony egzamin.. A teraz? czekam na odbiór dokumentów do prawa jazdy 😉
Klaudia Zielewska
Klaudia Zielewska
2014-04-24T21:45:40+0000
Małgorzata Kulińska
Małgorzata Kulińska
2014-02-09T19:56:49+0000
Świetna szkoła, którą polecam każdemu. Wykłady przeprowadzone profesjonalnie i bardzo ciekawie. Zajęcia praktyczne - super atmosfera, zero stresu, rzetelność i efektywność. Zdałam za pierwszym podejściem! 🙂