Czy jesteś zadowolony z naszej pracy? Oceń Nas.

Opinie o autoszkołach w Łodzi

Opinie o auto szkołach w Łodzi

Opinie o auto szkołach w Łodzi są różne. Na tej stronie zebraliśmy opinie dotyczące naszej Auto Szkoły Pałgan. Opinie te mają dużą wartość ze względu, że są zostawione przez naszych absolwentów, którzy nie mieli większych problemów ze zdaniem egzaminu państwowego. Zanim podejmiesz decyzję o wybraniu ośrodka szkoleniowego warto się z nimi zapoznać. Jeżeli zdołały cię przekonać zapoznaj się z ofertą naszych kursów.

Serdecznie prosimy naszych kursantów o zamieszczanie opinii w tych miejscach:

Kliknij, aby dodać opinie na Portalu super prawo jazdy

Kliknij, aby dodać opinie na Forum prawo jazdy

Jeżeli jesteś zadowolony z usług naszej Auto Szkoły skorzystaj z modułu komentarzy powiązanych z twoim kontem na Facebooku:

Recenzje z Facebook:

Auto Szkoła Monika Pałgan
5.0
Based on 58 reviews
powered by Facebook
Patrycja Jeż
Patrycja Jeż
2021-12-02T11:03:01+0000
Całego serca polecam auto szkoła Monika Pałgan a w szczególności Pana Krzysztofa Płaczkowskiego za cierpliwość oraz za... wskazania mi cennych wskazówek które pozwoliły mi zdać egzamin Państwowy. Pozdrawiam cała auto szkole ! 🙂read more
Dawid Milczarek
Dawid Milczarek
2021-10-20T20:28:49+0000
W szczególności chcę polecić Zbyszka Pałgana wszystkim którzy chcą zdać egzamin na kategorię A. Muszę zwrócić uwagę na... jego profesjonalizm i dużą dawkę cierpliwości. Jest spokojny i z szacunkiem odnosi się do swoich kursantów. Wysłuchuje pytań i na nie odpowiada najlepiej jak potrafi. Tłumaczy cierpliwie do skutku aż wykonamy manewr tak jak powinniśmy. Egzaminy wewnętrzne i państwowe zdane za pierwszym razem. Świetny instruktor ale też mentor, oducza "nakręcania się" podczas jazdy po mieście. Motocykle są w super stanie. Warto zaufać Zbyszkowi bo wie jak szkolić. Często podczas jazdy na motocyklu słyszę w głowie jego "Zwolnij"... i momentalnie zwalniam.read more
Kuba Łompieś
Kuba Łompieś
2021-10-07T13:17:41+0000
Polecam te autoszkołe, a zwłaszcza jej świetnego instruktora - Krzysztofa Płaczkowskiego 😊 Jest spokojny, cierpliwy,... ale także wymagający i zwraca uwagę na szczegóły, co sprawia, że kursant jest dobrze przygotowany do zdania egzaminu. Nie ma także większych problemów z załatwianiem spraw formalnych np. umawianie jazd, zapisy na egzamin itp. 😀read more
Paulina Wieru
Paulina Wieru
2021-10-07T09:03:35+0000
Serdecznie polecam kurs kategorii A w tej auto szkole. Pan Zbyszek jest bardzo wymagający ale też cierpliwy, uczy jak... jeździć bezpiecznie, na co zwrócić uwagę w miejskiej dżungli. Jego doświadczenie, pasja, zaangażowanie i indywidualne podejście jest bezcenne. Prawo jazdy zdane za drugim podejściem. Za pierwszym razem stres wziął górę, mimo to zaliczyłam wszystkie zadania na placu. Dziękuję serdecznie i polecam wszystkim!read more
Jędrzej Zapędowski
Jędrzej Zapędowski
2021-01-30T10:27:49+0000
Polecam wszystkim przyszłym kierowcom. Wszystkie trzy kategorię A1, A2 i B dzięki świetnym instruktorom zdałem za 1... razem, bezbłędnie. Jak dla mnie nie ma lepszej szkoły jazdy.read more
Katarzyna Sztajnert
Katarzyna Sztajnert
2020-10-30T16:19:24+0000
Gorąco polecam! Pełen profesjonalizm, serdeczność i cierpliwość, zarówno instruktora Krzysztofa Płaczkowskiego, jak i... całej ekipy Auto Szkoły Pałgan, w 100 % przyczyniły się do pozytywnego zdania egzaminu. 😊 Dziękuję!!read more
Svitlana Mukhamedova
Svitlana Mukhamedova
2020-10-13T11:57:46+0000
Ta szkoła jazdy jest najlepsza w Łodzi i bardzo profesjonalna. Dziękuje bardzo instruktorowi Maciejowi Kusińskiemu!
Darek Dziśnieński
Darek Dziśnieński
2020-02-13T11:20:22+0000
Po kursie na kategorię A pod okiem Zbyszka i dzięki jego dbałości o każdy szczegół, sam egzamin na prawo jazdy był... formalnością - zaliczone przy 1szym podejściu. Polecam totalnie i każdemu.read more
Daria Ignatenko
Daria Ignatenko
2019-09-10T17:20:48+0000
Zdecydowanie polecam Auto Szkołę Pałgan! Świetne przygotowanie do egzaminu na kategorię A2 oraz ogrom przekazanej... wiedzy i wskazówek które przydają się w codziennej jeździe.read more
Konrad Kapusta
Konrad Kapusta
2019-08-30T15:32:07+0000
polecam Auto Szkole Pałgan... egzamin na kat. A zdany za pierwszym podejsciem... podziekowania dla Zbigniewa Pałgana za... przygotowanie do egzaminu oraz za cenne wskazowki jazdy motocyklem na przyszlosc (zachowania sie w ruchu miejskim jak i prawidlowej pozycji jazdy na motocyklu)read more